O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odstránenie starej oceľovej zárubne
Ahojte, viete mi poradiť "technologický postup" odstránenia starej ocelľovej zárubne v panelákovom …
chrobak7
Pred 3 rokmi
11
Praskliny na novej fasadnej omietke
Zdravim priatelia. Pred dvoma tyzdnami mi majster murar dokoncil vyspravku ganku a fasadu na chalup…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Elektroskrinka
Zdravím strechári, Trápim sa s otázkou ako osadiť elektroskrinku na našom pozemku. Nikde sa nevi…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
4
Rozpočet na montovaný drevodom
Ahojte. Potrebovala by som nejaký prehľad čo sa týka cien za holodom pri rodinnom dome typu bungal…
lordkofola
Pred 3 rokmi
8
Ako hlboko ukotviť záhradný plot
Zdravím, Kvôli psovi, rozmýšľam nad predelením úžitkovej a okrasnej záhrady nízkym dreveným plotom…
abocinm
Pred 3 rokmi
9
Montovaný dom Stilo od BAU Holding (Dom snov)
Zdravim, kto uz ma niekto montovany dom Stilo 3i Bau holding ? ake mate skusenosti ? Su nejake prob…
lilik_janockova
Pred 3 rokmi
1
2
57
Pultova strecha
Zdravim sme v stadiu projektovania a riesime strechu...chcemu jednoznacne skridlu a pultovu strechu…
janci1181
Pred 3 rokmi
1
Dvihnute rohy cementoveho poteru
Zdravim, Prosim o radu. Nas poter ma cca 8 tyzdnov. Prve 2 tyzdne sme polievali, potom opatrne vetr…
rapidek
Pred 3 rokmi
1
2
34
sponzor fóra
Ako sa nazýva takáto omietka/stierka
Zdravím, ako sa nazýva takáto drsná omietka s malými zrniečkami? Je to štuk? Chcel by som prekryť d…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
3
Znalecký posudok na montovaný dom
Ahojte, Chceli by sme stavať montovaný dom.. Zatiaľ mame možnosť založiť inú nehnuteľnost budeme v…
senti4640
Pred 3 rokmi
3
Okna decco
Ma niekto okna znacky decco? Spokojnost? Nespokojnost?
nejaga
Pred 3 rokmi
2
Varná doska Klarstein
Chcela by som sa opytat ci niekto nemate skusenosti s varnou doskou Klarstein so zabudovatelnym dig…
duzu
Pred 3 rokmi
7
Tepelné čerpadlo s radiátormi
Dobrý deň, chcel by som vedieť, či máte niekto tepelné čerpadlo v starom dome, kúrenie formou radiá…
jansepik
Pred 3 rokmi
14
Uchytenie nerezovych trubiek do dreva
Zdravim Vas majstri! Potrebujem poriesit zabradlie, vid foto. Otazka je ako uchytit tie trubky. …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
5
Dedenie - písali ste závet?
Ahojte, posledný rok som bol svedkom dvoch prípadov, kde po smrti jedného došlo k vystvaniu pozosta…
petersd
Pred 3 rokmi
1
2
52
Poraďte kvitnúcu trvalku do tejto mini zahradky
Ahojte, poradili by ste mi nejakú menšiu kvitnúcu trvalku do malej záhradky vedľa domu? Chcela by s…
mirkoivka
Pred 3 rokmi
10
Komín SCHIEDEL kombgas - napojenie a izolácia
Ahoje, Riešim dokončenie komína a zredukovanie dymovodu z 200 na 150mm pre krbové kachle. Komín je…
patrikfilo
Pred 3 rokmi
9
Termostaticka bateria v byte
Dobry den mate niekto prosim takuto sprchovu zostavu v panelaku? Nemate problemy pri odstavke vody?…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
11
Mobilný modulový dom
Dobrý deň, prosím Vás je tu niekto kto reálne býva celoročne v mobilnom dome? A ak áno akú odporúča…
peter977
Pred 3 rokmi
5
Výraba sa u nás prefabrikovaná betónová pivnica?
Ahojte. Na poľských a českých stránkach som našiel takéto betónové pivnice. Vyrába sa niečo podobné…
ludmila_ludka_fabianova
Pred 3 rokmi
1
2
41
Vertikálne žalúzie a deň a noc
Ahoj chcem sa opýtať máte niekto takýto typ žˇterasových dverí potrebujem poradiť sky typ zaluzii n…
timea59
Pred 3 rokmi
3
Elektrická prípojka a jej prekládka
Mám otázku v súvislosti s prekládkou elektrického kábla. Pred vyše 20 rokmi ešte moji rodičia súhla…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
8
Zavlaha-NAVRH
dobry den, mal by niekto chut a cas navrhnut mi zavlahu ? z obrazku by malo byt skoro vsetko jasne.…
julia260
Pred 3 rokmi
3
Zdvihnutie terasy o 10cm
Zdravim potrebujeme zdvihnut terasu o cca 8/10cm. Chceli sme ju zaliat betonom, mame tam HS portal.…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Betónové ploty Žarnovica
Chcela by som sa opýtať,či máte skúsenosť s touto firmou? Ďakujem za info
stankaboh
Pred 3 rokmi
1
Je potrebná aj žumpa
Zdravím viete niekto ci musíme mať aj žumpu ak si chceme dat prípojku na obecný vodovod? Zatiaľ len…
kristof_ko
Pred 3 rokmi
4
Atmos horak A25 otáčky ventilátora
Viem niekto poradiť aký je postup u tohto kotla na zmenu otacok ventilátora? Je to možné iba s serv…
ekobriketyles
Pred 3 rokmi
2
PODLAHA PVC
Zvažujem kúpu PVC podlahy , vyzerá veľmi pekne len nepoznám nikoho kto s tým má skúsenosti .Poradít…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Technik na peletový kotol značky Atmos
Zdravím, nepozná náhodou niekto technika na peletový kotol značky atmos, nakoľko sme už vymenili ni…
lubobalascak
Pred 3 rokmi
17
Atmos D25P a horak A25
Dobry den. Mam novy kotol len na peletky od Atmosu a horak A25 tiež Atmos. Potrebujem pomôcť nastav…
lubobalascak
Pred 3 rokmi
24
1
2
…
644
645
646
647
648
…