Je tato cena ok?

Dobry den, Chystame sa rekonstruovat strechu na starsom dome.Jedna sa o strechu valbovu a sedlovu do tvaru L.Plocha strechy je cca 250m2. Momentalne sme na cene cca 39.500eur,v cene je toto (od stav.firmy): Rozobratie starej strechy, s tym ze sa material bude zhadzovat priamo pod dom (do kontajneru, alebo mozete odpratat a uskladnit), armovanie a betonovanie noveho venca obvodovych murov, vaznikovy krov, stresna folia, stresna krytina a doplnky, odkvapovy system (ten lacnejsi), kompletné osadenie novej strechy a odkvapu. Dom je v okr.Komarno.Zda sa vam tato cena v poriadku? Ist do toho? Dakujem za kazdy vas koment.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak kedze slo vsetko hore a plocha je celkom velka, tak kludne. Krytina bude aka? A po dalsie daval si si robit len jednu cenovu ponuku?
Odpovedať
rozhodne daj spravit viacero cenovych ponuk. budes mat minimalne prehlad, ako sa hybu ceny. strecha nie je prave najlacnejsia zalezitost.
Odpovedať
Oslovil si aj partiu strechárov?
Odpovedať
@todo2 krytina bude terran danubia.cenove ponuky sme si davali robit,aj samostatne len na krov s krytinou (28.000).len my potrebujeme aj ten veniec spravit a hladali sme firmu,ktora urobi vsetko.
Odpovedať
@robert_bo ano,oslovili.maloktora firma vsak vie urobit vsetko,aj zhodit staru strechu,vymurovat,krov osadit a pokryt.pred mesiacom sme mali este jednu ponuku na 65.000 bez dph(v tej cene bola ale aj pristavba terasy-tu sme zrusili).
Odpovedať
@roman_x ano,aj samostatne len na krov a pokrytie (28.000) ,samostatne sme si dali nacenit aj skridlu,folie,okapy...ale tito to vedia urobit cele.bojim sa len,aby sa ta cena nenavysovala...chceme zacat cim skor,tak preto moja otazka.
Odpovedať
@luciaka1982 Noo... Je pravda, že v tom máte aj odstránenie starej strechy a praktický nakomplwt novú (od venca všetko). My staviame dom a materiály sú teda príšerné drahé. Strechu máme plochu cca 300m2. Krytina vychádza okolo 9-10 000€. Drevo na strechu s prácou cca 15 000€. Veniec asi 2000€.... Čize dokopy cca 27 000€. Lenže v tom nie je zhadzovanie starej strechy + odvoz starého materialu. Ale určite skús poposielat cenové ponuky aj inde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?