Cena domu na kľúč Liptov

Zdravím, kamoš by chcel stavať na Liptove. Rozmýšľa že by kúpil pozemok alebo starý dom s veľkým pozemkom. Zisťuje koľko asi stojí menší rodinný dom na kľúč. Neviete o nejakých dobrých firmách v tom okolí a koľko sa asi také domy pohybujú?
Odpovedať
@kajess my ideme stavať na Liptove, cenové ponuky na holodom (drevostavba, ale difuzne otvorená) - užitková plocha 105m2, všetky ponuky boli zhruba 130 000 €. (aktuálne posledný mesiac, dva) A Teda stále hovorím o holodome, bez základov. Difu zatvorená drevostavba by mala byť o niečo lacnejšia. Pozemok sme ale hladali pár rokov, lebo žiadne nie sú a tie čo momentálne sú tak ich cena je už cca 80 eur/m2. A starý dom s veľkým pozemkom asi tiež nebude až také jednoduché nájsť lebo na Liptove už za také niečo bude od 150 000 €. Ale dobre, záleží aj kde presne by to bolo 🙂 Lebo sú viac a menej atraktívne lokality.
Odpovedať
@kajess jaj zabudla som, tie firmy .. ked som ja hladala, difuzne zatvorene drevostavby tam vo velkom stavaju firmy Mipav, Mirano a BF stavby a nečítala som na nich zle recenzie.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi aj o aku stavbu, ci chce murovany dom, ktory mu firma postavi alebo drevodom alebo keramicky alebo aky. My mame drevodom a teda za mna to bolo dobre rozhodnutie, ze sme si taky dom dali postavit, najma parada, ze stavba netrvala dlho 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?