O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dobrý slnečník
Čuate. Nemáte tip na dobrý slnečník čo keď zabudujem do zeme vydrží aj dáky vetrík. Chcem dať dáky …
zerex4
Pred 3 rokmi
2
Rekonštrukcia domu z 50tich rokov
Ahojte, hľadám niekoho kto má podobný dom a prispel by do tejto diskusie. Ide mi hlavne o pôdorys a…
zerex4
Pred 3 rokmi
8
Zahradný domček
Ahojte, chcel by som si ist poradu od Vás, kupil som konštrukciu zahradneho domku... len chcem sa…
patrik_herko
Pred 3 rokmi
1
Kuchyne na mieru - Púchov a okolie
Ahojte, prosím poraďte šikovného cloveka, firmu, kt za rozumnú cenu spravi kvalitnu kuchyňu na mier…
lulaw
Pred 3 rokmi
9
XPS a hydroizolačná fólia - kompatibilita
Zdravím, na stavbe so základmi na XPS vani som videl hydroizolačnú fóliu položenú priamo pod XPS. …
vincuro
Pred 3 rokmi
3
Betónovanie starej podlahy
Potreboval by som poradiť pri renovácií podlahy v garáži. Ide o garáž s domom. Časť podlahy v gará…
lukas852
Pred 3 rokmi
1
Pyrolytické spaľovanie bez elektriky
Máte niekto schému kotla na tuhé palivo (drevo), kde by fungovalo pyrolytické spaľovanie (dreva), a…
petersd
Pred 3 rokmi
5
Škrabance na oknách
Dobrý deň, muž robí fasádu, žiaľ urobí pred tým ako nalepí igelit škrabance na oknách, keďže to odm…
ostrozovic
Pred 3 rokmi
13
sponzor fóra
Kotol na drevo
Zdravim ...aky kotol na drevo s akumulackou odporucite do rod.domu na Oravu? Plyn nemame a tepelne…
ostrozovic
Pred 3 rokmi
1
2
44
Rada na prestrihnutie stromu
Je tu niekto kto by mi vedel poradit ako prerezat javor october glory?
peto222
Pred 3 rokmi
23
Stavebná firma Prešov
Pozdravujem Vas viete mi niekto odporučiť nejakú stavebnu firmu na hrubu stavbu, strechu v okoli Pr…
yahooo
Pred 3 rokmi
4
Pripojenie kanalizácie
Ahojte. Chcem sa opýtať, dá sa spraviť nejaká dohoda zo Sevakom,že by sme sa napojili na kanalizáci…
janap358
Pred 3 rokmi
1
Zmena majiteľa elektriky
Ahojte. Máme elektriku písanú na manželkine meno. Keďže však TV je jeden z diablov, ktorí v našej d…
arcticcode
Pred 3 rokmi
23
Klasický kotol UK na drevo - skúsenosti
Rokmi osvedčené kotly ústr. kúrenia na klasické spaľovanie dreva a drevného odpadu v domácnosti, zr…
daralbajda
Pred 3 rokmi
27
Treba sadrokarton ked mame zelezobetonovu stropnu dosku?
Dobrý den, prosim vas je treba davat sadrokarton ked mame zelezobetonovu stropnu dosku? budeme mat…
aklatanmal
Pred 3 rokmi
16
Drenaz-ma v nasom pripade zmysel?
Ahojte, mame postaveny dom novostavba pozemok takmer rovinaty. Ideme upravovat teren a ja rozmyslam…
m1lan0
Pred 3 rokmi
17
Nastavenie a doplnok k plynovemu teplovodnemu podlahovemu kureniu
Dobry den, Cca mesiac byvame v kupenej 2-podlaznej novostavbe dvojdomu. Podlahova plocha: prizemie …
neslobodnomurar
Pred 3 rokmi
4
Solárne kolektory na ohrev TÚV
Poraďte prosím spoľahlivú firmu na dodanie a montáž solárnych kolektorov s využitím štátnej dotácie.
jajacon
Pred 3 rokmi
1
Prerabanie starého domu
Ahojte chcem sa opýtať ako kde začať keď chcem prerobiť starý dom ....je to starý dom na ktorý by s…
rtlmfgmt
Pred 3 rokmi
4
Hydroizolácia, presklenie, terasa
Dobrý deň prajem, chcel by som Vás poprosiť o radu akým spôsobom dokončiť izoláciu okolo preskleni…
tomo777
Pred 3 rokmi
1
Zasuvka do plytkej krabice
Ahojte, zaujimalo by ma ci su nejaké zasuvky do plytkych krabíc? Ide len o jednu zasuvku ktorá aj t…
dbl
Pred 3 rokmi
6
Koľko pýta vodoinštalatér za zapojenie umývačky riadu?
Dnes k nam prisiel instalater vymenit ventil kvoli umyvacke riadu. Najskor pozeral na sifon k drezu…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
41
Stropná stabilizacna vzpera
Ahojte, rozhodujeme sa medzi stropnou a bočnou (ku kolmej stene) vzperou ku sklenenej zastene pre w…
iwetkuska
Pred 3 rokmi
1
Aké sú spotrebiče Electrolux?
so spotrebičmi tejto značky?
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
39
Svetlo sive okna
Jee tu prosim niekto co ma na dome svetlo sive okna? ak ano viete mi poslat fotku, link cokolvek? a…
mambo
Pred 3 rokmi
1
2
48
Je potrebný betónový základ pod gabiónový plot o výške 2,3m?
Zdravím strecháči, plánujeme od susedov postaviť svojpomocne gabiónový plot, výška 2,3m. Stretla s…
dominik_boksansky
Pred 3 rokmi
3
Vyjadrenie od plynárov k stavebnému povoleniu
Ahojte! Vedeli by ste mi povedat co je potrebne poslat plynarom k vyjadreniu k stav.povoleniu ak pl…
adina17
Pred 3 rokmi
4
Máte žiadosť, ktorá sa posiela do plynárni?
ahojky. nemáte niekto žiadosti, ktoré sa posielajú na plynárne, elektrárne atď. pred stavbou??? ve…
adina17
Pred 3 rokmi
4
Rekonštrukcia 2izbového panelového bytu - Zvolenský typ
Dobrý deň, vedeli by ste pomôcť prípadne poslať nejaké inšpirácie prerábky 2izbového panelového by…
duzu
Pred 3 rokmi
7
Pripojky voda a elektrina ako dalej?
Pekny vecer,chcem sa informovat ohladom vody elekt. pripojky, co sa tyka elekt. pripojky posielam f…
zuzana_hudakova78
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
650
651
652
653
654
…