O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aké tepelne čerpadlo
Zdravím, aké by ste mi poradili TČ ? ja rozmýšľam nad vzduch voda ale poniektorí na nete píšu ze to…
roman_bonk
Pred 3 rokmi
6
Ako cistit dymovod s prstencami romotop MAMMOTH
Dobry den, prosim o radu ako cistit dymovod, v ktorom su pouzite prstence romotop mammoth. Nemam re…
sofia223344
Pred 3 rokmi
15
Kúpa peliet v Považskej B.
Dobrý deň.Hladam kvalitné pelety na kúrenie a nie veľmi drahé.Kupoval som Royal A1 z Čiech,ale chc…
julius16
Pred 3 rokmi
1
Znižovanie otvoru dveri
Ahojte chcem sa opytať rozhodol som sa nakoniec pre slovensku normu dveri aj ked vymurovane mam na …
igorkoo
Pred 3 rokmi
2
Maly dom
Zdravím. Rozmýšľal som žeby som si postavil taký mini dom na ploche 25 m2 dve poschodia do 5 m výš…
simon_tupek
Pred 3 rokmi
1
Tuje viete mi poradiť niekto co stým??
Ahojte neviete mi náhodou poradiť co sa stymi tujami deje ? Mam ich asi 50 a na tejto strane co sú …
zita19
Pred 3 rokmi
11
Sporák na plyn alebo indukčný?
Zdravím vospolok, chystám sa prerábať byt v pôvodnom stave. Byt má aj plyn a tu je práve otázka, či…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
28
Rozumná cena - objednanie veľkokapacitný kontajner
Prosím poraďte kde v Bratislave objednať veľkokapacitný kontajner veľkosť 10 m3. Hlavne za rozumnú…
andyzub
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Dobrý den mame kotol vitodens 111 chcem sa opýtať či týmto kotlom napustím plnu vanu "horucej vody"?
Kotol nám napustí len cca 50l vody nastavenej na kolečku na č.5 čo je asi 60C. a potom už ide vlažn…
spikerhc
Pred 3 rokmi
5
Záhradné jazierko _ odvodňovacia jama.
Vážený priatelia. Poprosím o radu, respekt. názor tých, ktorí majú z danou problematikou skúsenosť.…
jan_ludvik_frv
Pred 3 rokmi
1
Namraza
Ahojte prosím poradíte mi ? Bývame od leta v dome takže chladnička je nová.Zabudovana v kuchynskej …
radottrado
Pred 3 rokmi
20
Premalovanie stien - penetracia
Dobry den, chystam sa premalovat bielu stenu, kvoli flakom a dieram vyplnenych sadrou. Je nutne a…
radottrado
Pred 3 rokmi
5
Ako obmurovať nádržku Geberit Duofix Special?
Ahojte, mam namontovaný Geberit Duofix Special. Teraz je otázne, ako ho obmurovať. Na stránkach Geb…
rapidek
Pred 3 rokmi
29
Sadrokartónové steny
Zdravím vás chcel by som sa poradiť ohľadom stien.staré steny z tehly Čo je výhodnejšie nalepiť sád…
michal1456
Pred 3 rokmi
1
Maľovanie steny - farba nie je hladká ale pórovitá
Ahojte, potreboval som premaľovať jednu stenu. Pred pár rokmi už bola striekaná farbou Poli-farbe I…
kapi62
Pred 3 rokmi
2
Premaľovanie SDK
Ahojte, chceme po 5r. premalovat steny z SDK. Pôvodný nater penetrak+ biely Primalex, vsetko OK. Mu…
kapi62
Pred 3 rokmi
4
Dakon Unical
Dobrý deň, z čoho sú vyrobené tie strieborné rúrky vnútri ? Nerez ? Tečie mi z toho no neviem, či j…
usiak123
Pred 3 rokmi
1
Zaliatie stľpov na plot
Dobrý den, chcem sa spýtat ako mam zaliat mur z DT, ked tam chcem neskor zaliat rucne stlpy na plot…
zabka1124
Pred 3 rokmi
18
Vodarnicka
Zdravim. Mam nove ponorne cerpadlo v studni, 60L expanznu nadobu, nafukanu na 1,8 bar. Spodny spi…
lakinooo
Pred 3 rokmi
2
Omietka vlhkost a vaznikovy krov
Len by som sa chcel spytat ci nebude prekazat vaznikovemu krovu robenie vapeno-cementovych omietok.…
tomasndca
Pred 3 rokmi
5
Samonosná brána NR
Ahojte, poraďte prosím na základe vlastných skúseností seriózneho dodávateľa na samonosnú hliníkovú…
dejv59
Pred 3 rokmi
1
Nosnosť podlahy a posteľ
Dobrý deň, máme objednanú novú manželskú posteľ typ boxspring (váha 170) a dnes ma napadlo, či to…
michaela_hrdlickova
Pred 3 rokmi
7
Fotovoltaika - oplatí sa?
Máte prosím niekto fotovoltaiku na dome?Slúži to len na ohrev vody alebo ako to vlastne funguje?Ako…
matko101112
Pred 3 rokmi
1
2
51
DETSKÉ IHRISKO na terasu
Nemusí byť veľké, taký základ, niečo možno zaujímavé a nemusí byť ani všetko v kope ak tak aj dáke …
mirula77
Pred 3 rokmi
3
TRAVNIK nerastie rovnomerne
Zdravim mam otazku na tich ktori sa rozumia mam rocny travnik ktory som najesen pohnojil travnikovy…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
22
Odkiaľ kúpiť KitchenAid?
Zdravim, chcem si kupit kitchenaid artisan, som vsak v rozpakoch z cenoveho rozpatia na eshopoch 😅 …
lailaveve
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Odstránenie betónu v záhrade...možnosti
Ahojte strecháči. Ide o odstránenie betónového chodníka a betónovej plochy, ktorá bola asi mienena…
mgx
Pred 3 rokmi
11
Spojenie zakladovych dosiek / Domu
Ahojte, vedel by mi niekto poradit ako najrozumnejsie by bolo spojit zakladovu dosku pristavby domu…
tomont
Pred 3 rokmi
1
Kvapkajuci gulovy ventil
Vcera som montoval armatury do studnovej sachty a po spusteni som zistil, ze ked uzavriem jeden pak…
foox
Pred 3 rokmi
22
Napojenie parozábrany na komín schiedel kombigas
Ahojte, Viete mi poradiť, či som správne vyriešil napojenie parozábrany na komín schiedel kombigas…
patrikfilo
Pred 3 rokmi
10
1
2
…
652
653
654
655
656
…