Dobrý den mame kotol vitodens 111 chcem sa opýtať či týmto kotlom napustím plnu vanu "horucej vody"?

Kotol nám napustí len cca 50l vody nastavenej na kolečku na č.5 čo je asi 60C. a potom už ide vlažná voda pokial nezastavíme napúštanie na cca 5min a potom opäť ide teplá a tak dookola. Môže byť niekde porucha kotla? Okrem iného kotol vodu priebežne neprihrieva na nastavenú hodnotu a postupne teplota klesá aj na 35C.
Odpovedať
NEMAL BY SI MAT TENTO PROBLEM... Vitodens 111-W: Kompaktný a komfortný Nástený plynový kondenzačný kotol Vitodens 111-W disponuje zásobníkom z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele s objemom 46 litrov. Takto je, čo sa týka odberu teplej vody, porovnateľný so 150 litrovým zásobníkom teplej vody s vnútorným ohrevom. U nabíjacieho zásobníka kontinuálne obieha voda vo výhrevných plochách prietokového ohrievača dosiahne želanú teplotu a je okamžite k dispozícii pri ďalšom odbere. Snímače teploty sa starajú o to, aby bola dosiahnutá požadovaná teplota. V pírpade potreby sa u zariadenia Vitodens 111-W automaticky zapojí cylindrický horák MatriX a stará sa o želanú teplotu vody. Tento princíp sa využíva najmä pri naplnení vane alebo pri dlhom sprchovaní.
Odpovedať
Mate zaneseny sekundarny vymennik. Ked sa Vam minie voda kolko C ukazuje na displayi?? Pri ohreve TUV.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Mam plynový kotol viesmann vitodens 111 so 46 l zásobníkom. Pri vypnutom izbovom termostate kotol naďalej hreje vodu v kúrení. Vypol som ohrev vody v kúrení, či sa náhodu niečo nezmení a či sa náhodou kotol nevypne - nič. TUV je stále zapnutá ale tu neohrieva. Bola menená riadiaca jednotka po 7 mesiacoch od uvedenia do prevádzky a teraz prišiel ďalší, tento problém po mesiaci.
Odpovedať
My mame tento problem tiež. Nový kotol teda Rok starý… prietokom nestíha dohrievat vôbec vodu. Aj keď na kotly ukazuje 60-70 stupňov reálna voda má 30-35… meral som laserovým teplomerom…
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?