O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vavrinovec choroba
ahoj, poradite mi co robit s tymto vavrinovcom? mam zhruba 20 krikov takto napadnutych. pomoze neja…
zita19
Pred 3 rokmi
10
Koľko vás vyšli omietky?
Ahojte, chcem sa popýtať, koľko vás vyšli omietky v dome? Vnútorné a tiež vonkajšie.. Dávame si rob…
dbl
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
32
33
990
COV a spodna voda
Babo rad. Mam jamu na osadenie COV a mam v nej plavecky bazen. Odcerpal som co sa dalo, dal strk, g…
jan45
Pred 3 rokmi
11
Schiedel ics 25 dn 180
Ahojte, môže sa komín schiedel ICS 25DN 180 mm použiť aj v interiéri?Dole čistiace dvierka,prechod …
zako111
Pred 3 rokmi
5
Prasknutá dlažba
Ahojte. Chcela som sa spýtať, či je možné opraviť prasknutú dlažbu...ešte poriadne nebývame a behom…
sandria
Pred 3 rokmi
18
Fotovoltaika-realna skusenost
Ahojte. Je tu niekto, kto ma fotovoltaiku? Ake mate realne cisla pred a po ? Uvazujem nad tym. Mame…
kuszka_vladimir_gebe
Pred 3 rokmi
18
Nový otvor na dymovod
Dobrý deň. Prosím vás riešil z vás niekyo prehodenie otvoru dymovodu na komíne z jednej strany na d…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
8
Ukoncenie nopovej folie / obklad ??
zdravim, ak chcem nopovu foliu ukoncit listou a nad tym hore ma byt obklad na sokli ako to spavne u…
ando1231
Pred 3 rokmi
17
sponzor fóra
Rozvody v dome dvoj-kablove. Kostra napojena na nulak.
Niektore zasuvky v dome maju prepojenu kostru na nulak namiesto toho aby bol treti kabel cisto pre …
duzu
Pred 3 rokmi
29
Interiérové dvereee
Ahojte, ma niekto biele lesklé interiérové dvere? Odporúčate, neodporúčate? Poprosím foto, ďakujem.😁
chrobak7
Pred 3 rokmi
6
Rekonštrukcia unimobunky - chatka
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť o radu ohľadom plánovanej rekonštrukcie bunko-chatky. Jedná sa o…
st4vb4r
Pred 3 rokmi
1
Plachta na terasu
Ahojte vie mi niekto poradiť s dobrou skúsenosťou na tieniace plachty na terasu? Potrebujem 4,5x4,5…
kuratko22222
Pred 3 rokmi
5
Adekvatna cena za m2 SDK rovneho stropu
Dobrý deň, po zdražovaní som stratil prehľad, čo je adekvátna cena za m2 SDK rovného stropu v byte.…
jozefsv
Pred 3 rokmi
14
Exteriérové podomietkove zaluzie
Zdravím, chcela by som požiadať o cenové ponuky na exteriérové zaluzie kde je podomietkova predprip…
nikavuk
Pred 3 rokmi
8
Závesné kovanie
Ahojte. Kúpili sme si obývaciu stenu ktorá bude zavesená na stene a neviem sa rozhodnúť aké kovania…
adam62
Pred 3 rokmi
5
Zahradne jazierko - aky zdroj vody?
Ahojte, ako mate riesene male zahradne jazierko bez pouzitia studne. 1. napustate to z vodovodu? 2…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Príprava pozemku pred siatím trávy
Chcem sa opýtať čím a ako vyrovnať pozemok? Pozemok sme prešli rotavátorom, manžel všetko prehádzal…
1236lenca
Pred 3 rokmi
13
Excello Slovakia s.r.o.
Dobry den, rada by som sa spytala ci mate niekto skustenosti s touto firmou...? Vybrali sme si u ni…
mirokral
Pred 3 rokmi
21
Kanalizácia 90° zalomenie?
Ahoj bando 🥰 prosím o radu.... mám výstup kanalizácie z deky tak, že rúra trčí 10cm von, potom mám…
petersd
Pred 3 rokmi
11
Hnojenie na jar - konský hnoj
Chystáme sa o mesiac sadiť na mieste, kde je momentálne trávnik. Stíhame ešte pripraviť pôdu? Všade…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Chemická kotva-zmiešavač (fischer....)
Je nejaká finta, aby zmiešavač chemickej kotvy nezatvrdol?? :slight_smile: Nakoľko je zmiešavac do…
kejsix
Pred 3 rokmi
8
HYPOTEKA... ako si správne vybrať?
Dobrý deň, Vedel by prosím niekto poradiť, kde je aktuálne najlepšie zobrať hypotéku na rozostavaný…
andreah25
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
66
Potrebujem poradit - Bojler na teplu vodu BOSCH Tronic 6000T ES 120
Dobry den, prisiel som si sem po radu. Vie niekto cim moze byt toto sposobene (vid foto) ? Mama zev…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Kurenie s radiatormi 2 okruhy
Dobry den. Poprosim niekoho, kto mi vysvetli ako funguje 2 okruhove kurenie s radiatormi a ci sa to…
oliver_bystricky
Pred 3 rokmi
13
“expanzná malta”/ “rozťažná malta”
Dobrý deň, chcem podrezať cca 4 metre starého odvodového múru. Dielňa cca z 1965 je to škvarobeton…
petersd
Pred 3 rokmi
11
Diery v záhrade - čo ich spôsobuje?
Ahojte, na záhrade a aj susedom sa nám robia takéto diery v zemi ktoré sú hlboké aj 40 cm a niektor…
elik12
Pred 3 rokmi
20
Akú výšku má dosahovať komín?
Ahojte, vie mi niekto poradiť akú výšku má dosahovať komín, resp.budeme mať dvojkomín /krb+plyn/. d…
tomik25
Pred 3 rokmi
31
S čím spraviť otvor do betónových plotových striešok
Ahojte, mam spravený malý plot z DT a v nich zabetonovane stlpiky na pletivo a teraz riešim ukladan…
profistavbari
Pred 3 rokmi
10
Predať 2 byty za cenu domu?
Ahojte paci sa nam jeden pozemok s tym ze firma nam vie postavit dom. Pracujem manzelka je na rodič…
artep1987
Pred 3 rokmi
6
Ako zoradiť filtračné vložky na vodu
Ahojte. Sme šťastnými majiteľmi novostavby RD. Developer mi neosadil filtračné vložky na vodu, ale …
petricek93
Pred 3 rokmi
11
1
2
…
653
654
655
656
657
…