Závesné kovanie

Ahojte. Kúpili sme si obývaciu stenu ktorá bude zavesená na stene a neviem sa rozhodnúť aké kovania použiť. Skrinky sú dosť ťažké a ešte tam bude položený aj televízor. Rozmýšľam nad kovaním z Obi, tam je jednoduchá montáž,ale nie sú na veľkú váhu, alebo potom Camar 801, 807, ale tam sa už musí presne vrtať do skrinky uchytenie kovania a neviem či to zvládnem doma bez šablóny a potrebného naradia. Máte skúsenosti s kovaním Camar? Vy ste aké použili? Ďakujem za všetky rady. Prikladám obrázky na obývačku aj kovania.
Odpovedať
Profilova fotka
@adam62 standardne kovanie na stenu bolo vzdy sucastou skriniek, ktore som si zakupila.. jedine, co som riesila, boli hmozdinky do steny a sroby - a ano, tam mam kuchynsku linku predimenzovanu, tu mam na trinastkach, a standardne pouzivam zbytocne desiny... ale kovanie ako take som mala v baleni vzdy.
Odpovedať
@kaktusik007 Ďakujem za odpoveď. Teraz som to pozeral, sú tam na zavesenie 4 hmoždiky 8mm. Neviem či môžem tomu dôverovať, bol by som istejší keby to je zavesené na nejakom kovaní.
Odpovedať
@adam62 skor zalezi aka bude stena,najlepsie bude ak by to bol beton.
Odpovedať
@dent stena je pálená tehla a dcéra si ju tiež kúpila a tá má Porfix.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?