O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo hovoríte na bakonytherm tehlu?
ma niekto skusenosti s tehlou bakonytherm,mam slubenu celkom slusnu cenu, ale neviem presne akej je…
chilim
Pred 3 rokmi
3
Podľa čoho vybrať vodovodné batérie?
Podľa čoho si vyberáte vodovodné batérie (teda okrem estetiky)? Aký je rozdiel medzi hansgrohe za 3…
muska414
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
217
Projektnt T+T architekti Banská Bystrica
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s architektom p. Tornyosom z kancelári…
zuzu376
Pred 3 rokmi
3
Bendi company s.ro
Zdravím, poznáte niekto firmu bendi company s.r.o ? Najlacnejší ytong čo som našiel 70%zaloha vopred
michaelarecht
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Zle umiestnený odpad v kuchyni
Dobrý deň, máme taký problém. Začali sme stavať a v základoch nám zle umiestnili kuchynský odpad. N…
exponent
Pred 3 rokmi
11
Aké kúrenie
Zdravím, pôvodne som mal na plane plynový kotol už mám aj zaplatenú prípojku ale vzhľadom na túto …
toky1
Pred 3 rokmi
18
Aké riešenie?
Mám otázku na možné riešenie. Pred xxx rokmi bola 40r. kocka zateplená 5cm bielym polystyrénom. Ak…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Fotovoltaika
Dobrý deň prajem, viete mi prosím niekto poradiť nejakého projektanta na fotovoltaiku? Ďakujem
kajo873
Pred 3 rokmi
12
sponzor fóra
Praskliny strojové sadrové omietky
Zdravím vás mám takéto praskliny riešiť alebo to bude stačiť zatrieť sádrou? Ide o strojové sadrové…
cukrik25
Pred 3 rokmi
5
Financovanie montovaného domu DOM SNOV (BAU holding)
Krásny dobrý deň prajem, s manželkou uvažujeme o realizovaní montovaného rodinného domu cez spoloč…
zvedavypes
Pred 3 rokmi
5
Sadrokartón a parozábrana
Ahojte. Prosim vas, prerabaju nam podkrovie, a robia nam steny zo sadrokartonu a teda davaju vatu a…
tom329
Pred 3 rokmi
6
Svetla sedacka k detom 🙈 velky pruser?
Ahojte, mate prosim niekto takuto svetlu / bezovu sedacku pri detoch? Strasne sa mi pacia tietk sve…
wewio
Pred 3 rokmi
19
Geodet v Moste pri Bratislave
Zdravim, prosím je tu geodet na zameranie pozemku, prosím cennik a kontakt do správy. Dakujem
nikavuk
Pred 3 rokmi
7
Kolaudacia zapis
Prosím vás ako dlho trvá katastru zapísanie skolaudované stavby s podpísaným číslom? Potrebujeme to…
spikerhc
Pred 3 rokmi
13
Aký bazén si vybrať?
budete mat aj bazen?aky?a xcete aj prekritie co to asi tak vide?ja by som xcela asi ten murovany ak…
karmenocka
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
9
10
299
Napojenie rebrikovy radiator
Ahojte, Vedeli by ste mi prosim poradit co vsetko potrebujem k zapojeniu rebrikoveho radiatora na …
sofun
Pred 3 rokmi
6
A0 aké kúrenie
Ahojte prosím tí čo idete stavať prosím aké dávate kúrenie aby to trieda A0?
wewio
Pred 3 rokmi
23
Rekonštrukcia rozvodov kúrenia
Dobrý deň, plánujem v rodičovskom dome z plnej tehly zrušiť kúrenie gamatkami a natiahnuť nové plas…
zdenkochabada
Pred 3 rokmi
5
Laminatovy bazén
Zdravim vás, chcem sa spýtať najmä tých čo máte bazén odkiaľ ste ho kupovali. Čo by ste urobili ina…
karmenocka
Pred 3 rokmi
2
Oľutovali ste kúpu nehnuteľnosti?
Ahojte, je tu prosím niekto kto kúpil/predal viac nehnuteľností v krátkom čase? Ako slobodná som si…
cotibebemore
Pred 3 rokmi
4
Najskôr zateplenie a fasáda alebo terasa?
Dobrý deň, zaujímal by ma Váš názor, čo je lepšie, vybetónovať najskôr terasu pri dome a až potom z…
robco_99
Pred 3 rokmi
5
Podlaha alebo dlazba?
ahojte prosim vas nevieme sa rozhodnut stavame dom v celom dome bude podlahove kurenie aku podlahu …
prvosienka5
Pred 3 rokmi
1
2
32
Spokojnost s firmou PT-GIPS
Hladame firmu na omietanie. Zaujimalo by ma, ci niekto mate skusenosti s firmou PT-GIPS.
martinko85
Pred 3 rokmi
17
Skusenosti s firmou KVL-mont
Dobry den, prosim mate skusenosti s touto firmou ? Chceme si dat spravit betonovy plot, maju najniz…
simca1106
Pred 3 rokmi
1
Vnutorne schodisko
Dobry den, poprosil by som o radu. Dokoncujeme vnutorne schodisko a chcel by som radu ohladom nater…
juristbo
Pred 3 rokmi
3
Zapojenie RF stmievaca rfdel 71-b
Ahojte, potreboval by som poradit so zapojenim stmievaca na ovladanie led. Ovladany bude rf vypinac…
lu_kas
Pred 3 rokmi
9
Ako najlepšie zrovnať podlahu v kúpeľni?
Čo použiť na zrovnanie starej podlahy v kúpelke pred pokládkou dlažby? Rozmer vyrovnávanej časti po…
prvosienka5
Pred 3 rokmi
13
Biela kuchyňa s bielymi spotrebičmi
Ahojte 😊 Ma niekto čisto bielu kuchyňu aj s bielymi spotrebičmi a pracovnou doskou? Uvažujem nad ta…
kaktusik007
Pred 3 rokmi
19
Podvodník - prenájom
Podvodník - prenájom bytu. Chcem upozorniť na podvodníka, ktorý si prenajíma byt alebo izbu. Zo zač…
marcos33
Pred 3 rokmi
12
Stoličky z bambusového listu
Zdravím, má niekto také stoličky? Pozerala som jedny v jysku ale som na vážkach, či sa nebudú veľmi…
dominod
Pred 3 rokmi
31
1
2
…
655
656
657
658
659
…