O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stoličky z bambusového listu
Zdravím, má niekto také stoličky? Pozerala som jedny v jysku ale som na vážkach, či sa nebudú veľmi…
dominod
Pred 3 rokmi
31
Balkon na poschodi
Ahojte, dat, ci nedat balkon na poschodi? Bol by tam kolki tomu, aby izby nemuseli mat cez 20m2, my…
dominod
Pred 3 rokmi
22
Parozabrana pod sadrokartón
Chcem sa opýtať a následne poradiť dal som 200mm mineral izolaciu mezi krokvy z vrchu na povale mi …
juristbo
Pred 3 rokmi
6
Vyvyšenie zakladneho múra pod strechov
Ahojte. Rád by som sa poradil ohladom stavebnej uprave na mojej hospodarskej budove. Chcel by som d…
janfek
Pred 3 rokmi
3
Treba stavebné povolenie?
Dobrý deň. Prosím vás rekonštruoval niekto teraz v poslednom čase byt? Kúpila som starší byt ktorý …
lulus53
Pred 3 rokmi
7
Základ na železničných podvaloch
Dobrý večer želám chcel by som si postaviť v lese chatku cca 15 m2 bez vody bez elektriky so suchým…
filipisko123
Pred 3 rokmi
5
Zriadenie vody do chalupy
Zdravím. Vie niekto poradiť? Mam chalupu (chatu) v ktorej planujem urobit kuchynu a kupelku. Chata…
dereksvk
Pred 3 rokmi
1
Stavebné povolenie - otvor v nosnej stene
Už to tu bolo niekoľko krát rozoberané, len sa často tie skúsenosti líšia. Vie mi niekto poradiť, k…
marcelino_balucha
Pred 3 rokmi
9
sponzor fóra
Pomoc pri výpočte - rozpočet na výstuže
Dobry den ...v skratke by som Vam chcel vysvetlit ze o co by som Vas chcel poziadat. Statik mi posl…
kraken147
Pred 3 rokmi
1
2
41
Prosíme o identifikáciu plotových tvárnic
Zdravíme strecháči. Snoríme po internete a hľadáme plot z okrasných DT. Tento nám veľmi, ale že vee…
patula_andy
Pred 3 rokmi
19
Poraďte firmu na vonkajšie parapety
Poraďte mi firmu alebo e-shop na vonkajšie parapety hliníkové extrudované, s ktorou ste boli spokoj…
igorkoo
Pred 3 rokmi
1
Tmavá dlažba a bledá špárovka
ahojte strecháči,potrebujem poradiť ohladne špárovky.Majster nám položil dlažbu,vybrali sme si tmav…
bederko
Pred 3 rokmi
4
Znacky vonkajsich zaluzii
Potreboval by som poradit co sa tyka vonkajsich zaluzii. Podomietkove kastliky uz su spolu s ele. K…
lucciinkka
Pred 3 rokmi
15
Vzdialenosť domu od podzemnej komunikácie
Dobrý deň chcel by som sa informovať či je niekde definované akú vzdialenosť od podzemnej komunikác…
mtmratin
Pred 3 rokmi
9
Studňa - nejasný bod v tlačive
Dobrý deň, poprosím o informáciu. Rozhodli sme sa, že by bolo celkom dobré, mať na pozemku studňu. …
jakub199
Pred 3 rokmi
7
H2o podlaha nejde vycistit
Zdravim vas chcel by som sa vas spytat kupili sme podlahu h2o floor dub baltic na pokladanie sme p…
tad8
Pred 3 rokmi
12
Váha polystyrénu - Nedodržaná norma Polyform a austrotherm
Zdravím chcem sa spýtať na váš názor čo by ste robili. Z miestných stavebnín som si objednal 200 št…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
22
Stroj/vozík na varenú kukuricu
Ahojte asi to sem úplne nepatrí ale skúsim. Vedeli by ste mi prosím poradiť kde kúpiť stroj alebo t…
kiki149
Pred 3 rokmi
1
Výmena zásteny po zlej montáži (dobrý nápad?)
Ahojte, v novom byte mi montážnici kuchyne vyrezali otvory do zásteny kuchynskej linky v nerovnake…
prirodokochac
Pred 3 rokmi
19
Vzdialenosť záhradného domčeka od hranice pozemku
Čaute...už som tu čítal všeličo,aj na nete zákony...poprosím komentovať len ľudia čo vedia a nie le…
jankazb
Pred 3 rokmi
5
Okresný kameň na murik
Poprosím o radu. Urobil som múrik z debniacich tvárnic 1.2m vysoký a je osietkovany a vygledovany f…
isimuth
Pred 3 rokmi
10
Ako dlho schne lepidlo pod obkladom?
Zdravim, Po troch dnoch od nalepeniea obkladu som musel jeden kusok dat dolu (praskol som ho) . Na…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Postel dlzka aspon 220
Prosim poradte, kupovali ste niekto manzelsku postel o dlzke aspon 220 cm??? Popripade dlhsiu... Od…
chrobak7
Pred 3 rokmi
9
Tepelná izolácia v lodnom kontajneri
Ahojte. Potreboval by som poradiť akú izoláciu použiť v lodnom kontajneri. Mám k dispozícii sklenú …
standa1981
Pred 3 rokmi
15
Druh vonkajšej omietky
Prosím o porovnanie omietky Baumit a Exterm
jozefpo
Pred 3 rokmi
1
Zaciatok sezony vs TC
Ahojte mozem poprosit o rady: 1. kedy zacina sa v BA kraji bazenova sezona ty co maju TC a prekryt…
fox0903
Pred 3 rokmi
1
Dobrý deň môžem sa spýtať na referencie poľskej firmy Bajer Meble kuchyne na mieru.Ďakujem. ?
Či má niekto skúsenosti stou firmou Ďakujem. ?
jana_mesarosova
Pred 3 rokmi
8
Tipy na okná s kvalitnou izoláciou vonkajšieho hluku
Dobry den, prosim o radu. Byvame v dome s kolaudaciou z roku 2009. Mame okna Slovaktual, ale uvazuj…
miso555
Pred 3 rokmi
9
Vinyl na schodoch
Čo hovoríte na vinyl na schodoch ako podlaha? Máte skúsenosti, prípadne foto? :-)
matus_pt
Pred 3 rokmi
18
Ktorá varianta spálne je lepšia? A ako umiestniť tv?
Dobrý večer, máme dve varianty ako by mohla vyzerať spálňa ,ale veľkú dilemu,ktorú vybrať. Jedna sp…
nina004
Pred 3 rokmi
12
1
2
…
656
657
658
659
660
…