O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prosím o inšpiráciu, dom s galériou, zábradlie.
Dobrý deň, tí, ktorí máte dom s galériou, mohli by ste prosím zdieľať, aké zábradlie ste vybrali? M…
luciameszaros
Pred 3 rokmi
1
Na kolko vrstiev rozdelit polystyrén ?
zdravim, mam otázku, skladba mojej podlahy je 33cm. planujem teda 24cm polystyrén. cementový po…
rusty727
Pred 3 rokmi
1
2
32
Dlzka odpadovej rury pre umyvacku riadu
Dobry den, prerabam kuchynu a nastal problem s umiestnenim umyvacky(UMR) . Mala byt vedla drezu, le…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
10
Decopierre
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť? Potešila by aj foto... myslela som firmu z Dobrej Nivy - Mare…
zuzana838
Pred 3 rokmi
4
Tlak kondenz kotla
Zdravim vsetkych, viete mi niekto povedat ci je tlak - vid obrazok v poriadku? Aj to obcas nejak ko…
macko444
Pred 3 rokmi
6
Prerobenie pletivoveho plota na betonovy
Dobry den, vie mi prosim niekto poradit ci je mozne tento pletivovy plot prerobit na celobetonovy …
jankazb
Pred 3 rokmi
21
Servis Samsung sušička
Dobrý deň, neviete mi odporučiť nejaký servis na sušičku samsung v okolí Trnavy? Volal som do autor…
fruko5
Pred 3 rokmi
2
Existujúca pripojka
Dobrý deň, chcem sa spýtať kupili sme dom,je pripojený na plyn a na pozemnku staviame novy dom. Ked…
danka93
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Wc
Zdravim Jedno Wc v jednopodlaznom dome(140m2) staci alebo je to malo? Dakujem za rady
igorkoo
Pred 3 rokmi
11
Izolácia vstupných dverí do garáže
Zdravím Vás. Potreboval by som cennú radu. Postavili sme garáž, resp. majstri robili, akosi som si …
lalipo34
Pred 3 rokmi
3
Dispozicia kupelne/wc
Zdravim, Založil som tuto temu lebo uz niekoľko týždňov sa nevieme rozhodnúť medzi 2 variantmi. A a…
skrekyno
Pred 3 rokmi
8
Elektrické podlahové kúrenie vyhadudzuje istič
Zdravím všetkých odborníkov na elekriku. Chcel by som sa Vás opýtať na možný dôvod problému, ktorý …
miselito
Pred 3 rokmi
30
Spotreba elektriny v KWH den
zdravim aku mate dennu spotrebu elektriny v KWh za 24 hod zaujima ma to lebo ja kurim plynom a aj …
duzu
Pred 3 rokmi
17
Nové vrátka na staré skrine
Ahojte.Máme kvalitný,starý nábytok a rozmýšľam, že by som ho zachovala,obnovila by som ho novými vr…
lalipo34
Pred 3 rokmi
4
Zateplenie na brizolit
Ahojte, chcem zatepliť starší dom, fasáda je momentálne brizolit (škrabaná omietka, klasika ako sa …
fisher10
Pred 3 rokmi
9
*wc umývadielko so skrinkou*
Ahojte, vedeli by že mi poradiť obchod/stránku popripade poslať foto vašich malých/úzkych umývadiel…
zavana
Pred 3 rokmi
5
Inšpirácia na projekt domu 7x12m dvojpodlažný
Dobrý deň, hľadám inšpiráciu na projekt dvojpodlažného domu obdĺžnikového rozmeru približne 7x12, a…
taana
Pred 3 rokmi
4
Inšpirácia projekt domu do 140m2 s rovnou strechou, priblizny rozmer 7x12m
Dobrý deň, má niekto postavený, prípadne inšpiráciu na projekt poschodový s plochou strechou do 140…
taana
Pred 3 rokmi
2
Stĺpiky medzi zábradlie na lodžii
Ahojte. Potrebujem poradiť z čoho urobiť 3 stĺpiky medzi zábradlie. Lodžia ma rozmery 7,5x2,3m. Roz…
avast5
Pred 3 rokmi
1
Zdvižno posuvné okna
Dobrý deň Chcela by som sa spýtať ktoré okna sú lepšej kvalitne zdvizno posuvné alebo sklopné posu…
marylenka77
Pred 3 rokmi
8
Pozink vs hliník, poraďte
Poraďte čo dať z čoho vybrať a prečo? Pozinkovany lakoplast alebo hliníkovu úpravu samozrejme oboje…
zita19
Pred 3 rokmi
3
Zavetrie
Dobrý deň. Ako by sme mohli vyriešiť zavetrie RD? Projektant to nedomyslel. Nejaké klasické oblúkov…
zita19
Pred 3 rokmi
7
Denná časť
Ahojte, chcela by som počuť váš návrh na nákres dennej časti. Kreslil arch, určite budeme komuniko…
zltalienka
Pred 3 rokmi
21
Zateplenie strechy - krokvové závesy vs drevený rošt
Plánujem zatepliť strechu 180mm vatou medzi krokvy a 180mm pod krokvy... Zaujíma ma riešenie zatepl…
filip_pe
Pred 3 rokmi
18
Utp ftp - zasuvka
Ahojte chystam sa kupiť datovu zasuvku. Mam dva privodne kable jeden je utp a druhy ftp. aku zasuvk…
peterr66
Pred 3 rokmi
7
Klampiar z oravy
Dobrý deň, chystáme sa stavať RD neďaleko Nitry na ktorom bude realizovaný jednoduchý krov do jedn…
muska414
Pred 3 rokmi
10
Architekt Žilina
Dobrý deň. Vedel by niekto o dobrom architektovi v Žiline, ktorý by navrhol kompletné riešenie pre…
michal_dovomi
Pred 3 rokmi
1
Znalec na ohodnotenie starožitnosti - východ
Ahojte. :slight_smile: Poznáte znalca z východného Slovenska, ktorý by seriózne ohodnotil starožitn…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Domaca vodarnicka
Zdravym. Mame domacu vodarnicku ktora taha z kopanej studne. Chcem nahradit sacie potrubie za plast…
ladislav_holderik
Pred 3 rokmi
11
Nosnosť betónu pre 1,2 t zásobník na vodu.
Zdravím majstrov. Idem zriadovat novú kotolňu v pivnici domu. Výška stropu je 1,8 m a zásobník na v…
ludwigorn
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
657
658
659
660
661
…