Prerobenie pletivoveho plota na betonovy

Dobry den, vie mi prosim niekto poradit ci je mozne tento pletivovy plot prerobit na celobetonovy len pokracovanim? Dakujem pekne za rady 😉
Odpovedať
v žiadnom prípade. alebo možno s dobrou poistkou.
Odpovedať
@piti s pokracovanim ? to ako myslite narvat na tie podhrabove dosky dalsie ?
Odpovedať
@shadowmilan ja sa v tom nevyznam, preto sa pytam, ci sa s tym da nieco urobit? Netreba byt hned ironicky. Dakujem
Odpovedať
@worker_falcon len som sa pytala, ci sa s tym da nieco urobit, potrebujem poradit, kedze sa v tom nevyznam.
Odpovedať
Profilova fotka
nie
Odpovedať
no ja sa pytam sice ironicky, lebo to co som napisal, ak to tak myslite spravit vam uz len z tej otazky bude jasne, ze to tak nepojde ...teda samozrejme, da sa to ... ja by som vam zato prachy zobral, ale potom uz telefon na staznosti nedvihal 🙂 ono by to asi aj drzalo nejaky ten cas ... ale je to kravina nebezpecna ... a to ani nevieme ci tie stlpiky su zabetonove alebo vam to dali na skrutky, a ako / ake ... a to sa zistit asi uz neda okrem beton / skrutka ale zbytocne nad tym polemizovat cena zato by bola radovo vyssia ako si nechat spravit nanovo beton panel plot ako byva ... lebo tie podhrabove dosky su drahsie nez tie panely na beton plot ...
Odpovedať
nie, nevydrzalo by to 🙂 zrusit cely terajsi plot a zacat nanovo.
Odpovedať
@shadowmilan no ja som sa pytala preto, lebo to je plot susedy, chceli sme ho na nase naklady prerobit, aby nebolo vidiet, lebo suseda urcite nebude chciet investovat. Tak potom asi na nas pozemok dame postavit novy beton plot. A keby sme namiesto betona pouzili drevene panely? Videla som aj take niekde.
Odpovedať
@zavana zrusit ho nemozeme, je susedy. Chceli sme to na nase naklady, samozrejme s jej suhlasom prerobit. Ale zrejme na nasej strane postavime novy beton plot.
Odpovedať
@piti limitujucim faktorom su stlpiky a ich zaklady. Od stlpika ktory je urobeny z ledva 1,5mm plechu necakajte zazraky. Stlpik ktory pomaly ohnem na kolene nemoze drzat betonove panely o vahe stoviek kil. Zafuka vietor a niekoho to prizabije. Lahky dreveny panel je riesenie, otazna je jeho zivotnost. Ciastocnym riesenim je zelena plachta, aj ked vidim ze jedna handra tam uz natiahnuta je. Len k tomu vetru, videl som uz ohnuty plot s takouto plachtou. Ono je to fakt plocha a tie stlpiky su chatrne.
Odpovedať
no vacsinou tu plachtu odtrhne alebo ohne stlpik lebo zhrdzavie naspodku ked zasypu zemou, tak u nas odhnili aj lesenarske rury 4mm 😄 ale ... 50r tam boli min. prip, podla toho kto to ako to robil vyhne aj so zakladom lebo 30cm je dost alebo sak, na skrutky je to rychlo a zatial pekne rovne 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Najjednoduchšie riešenie si postaviť na svojom pozemku plot aký chcete. A máš istotu že to bude urobené správne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
presne tak a netreba brat do uvahy susedu a dohadovat sa s nou. este by po case mohli byt aj problemy z toho. spravil by som plot na svojom pozemku a tento nechal tak.
Odpovedať
@robo91 ved aj to je problem, kvoli ktoremu ho chceme prerobit. Ked fuka vietor ta plachta lieta a niekedy mam strach ci to nevytrhne. Suseda to vzdy len nejako upravi, prichyti a hotovo. Dom prenajima tak ju to netrapi.
Odpovedať
Dakujem pekne vsetkym za rady 🙂 tak teda zachrana plotu sa nebude konat, nech si s nim potom suseda robi co chce, len dufam, ze nam podpise suhlas na nas plot na nasom pozemku 😉
Odpovedať
@piti a čo ti má prosím podpísať? Lebo súhlas na stavbu plota to nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
@piti na plot nepotrebuješ žiadny súhlas. Na OU požiadaš o povolenie drobnej stavby. 10 euro poplatok a vybavené.
Odpovedať
@palo18 ked sme davali robit betonovy plot na druhej strane, tak sme na stavebny urad potrebovali od suseda podpisany suhlas.
Odpovedať
@jankazb ked sme davali robit betonovy plot na druhej strane, tak sme na stavebny urad potrebovali od suseda podpisany suhlas.
Odpovedať
Profilova fotka
@piti tá požiadavka nemá oporu v zákone, robia to iba alibisticky. My sme robili betonovy na oznámenie drobnej stavby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?