Postel dlzka aspon 220

Prosim poradte, kupovali ste niekto manzelsku postel o dlzke aspon 220 cm??? Popripade dlhsiu... Odkial ste kupovali ci davali ste si vyrobit na mieru??? Hlavne aby vydrzala aspon 20 rokov, nevrzgala a preferujeme prevedenie dreva .... my sme NM tak poprosim odporucania z okolia...dakujem
Odpovedať
Máme drevenú posteľ od Beta sedačky. Rozmer 180x220 cm v nami vybranej RAL farbe. Sme spokojní.
Odpovedať
@veverka123456 Takú dĺžku štandardne nekúpiš, to treba dať vyrobiť na mieru. Nám robili predĺženú posteľ vo firme Woodservice : postele-spalne Posteľ nie je problém, ale matrace nie sú tak dlhé. Teda matrac ti vyrobia aj o dĺžke 220, ale takým spôsobom, že na spodok prilepia kus obyčajného molitanu. Ale nie je to vidno, lebo poťah to zakryje. Ale ten prilepený kus matraca nemá takú štruktúru, ako zvyšok matraca. V praxi je to ale jedno - ten predĺžený kus si dáš k nohám a ani to nezistíš.
Odpovedať
@chrobak7 neviem, s akým výrobcom máte takú skúsenosť, ale dnes nie je problém kúpiť predĺžený matrac rovnakej štruktúry po celej dĺžke.
Odpovedať
@raphael42 Máme viacero matracov predĺžených a všetky sú nadlepené. Uveď mi jedného výrobcu, ktorý vyrobí taký matrac. Alebo mi taký matrac rovno odfoť, keď tvrdíš, že to vyrobia a máš taký. Je to nemožné, lebo molitany sa vyrábajú do dĺžky 2 m. Väčšie rozmery sa nadlepujú.
Odpovedať
@chrobak7 ja mám Dormeo imemory silver 2x 90x220cm. Pod pamäťovou penou sú dve peny- jedna tvrdšia, druhá mäkšia. Špeciálne pre Vás aj fotka.
Odpovedať
@chrobak7 Loviš v lacných vodách. Za kvalitu sa platí.
Odpovedať
Profilova fotka
za mna by som ti poradil pozriet si spolocnost Nesia. oni robia nabytok, sedacky a kadeco do domacnosti na mieru. my sme si tak davali spravit sedacku a nejaky nabytok do obyvacky a mozem len odporucat. ohladne tej postele, tak na vyber tam maju nieco v ponuke a vies si povedat, ze co by si chcela upravit. a aj matrace ponukaju, tak by si to vybavila vsetko jednym vrzom.
Odpovedať
@raphael42 @ruren OK, presvedčili ste ma...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?