O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vavrinovec- problém s kôrou
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mame od októbra zasadené 2m vysoké vavrinovce. To že ich napado…
cuoredi
Pred 3 rokmi
1
Vyhnite sa: Roman Hruska, fb Stavebne Prace
Ahojte, uz je to o tom par prispevkov. Tak len pridavam, aby ste neboli naivni ako sme boli my. Fir…
lubica_lutz
Pred 3 rokmi
3
Möbelix-zahradne sedenie
Kto ma záhradné sedenie z Möbelix, ako ste spokojný? Ďakujem
t0ny08
Pred 3 rokmi
2
Práce v sobotu - veľkonočnú
Je niekto, kto bude pracovať v sobotu? My chceme porobit6 nejaké drobností na stavbe, starosta nám …
miselito
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
66
Projekt studne Nitra
Dobrý deň, poprosím Vás o informáciu, kto v Nitre robí projekt studne, spolu s hydrologickým posudk…
galamg
Pred 3 rokmi
3
Byt otočený na východnú stranu
Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať na Váš názor na byt, ktorý je celý orientovaný na východnú stran…
katrinka8
Pred 3 rokmi
31
Vymena dvierok
Ahojte, mate niekto vymenene kuchynske dvierka v bielej farbe (lesk) na povodnych smotanovych (vani…
kiosk
Pred 3 rokmi
1
Výška stropu v dlhej miestnosti
Ahojte,máme navrhnutu dennú časť v rozmere 5x11,5m. Výšku stropu 270cm. Myslíte,že je to postačujúc…
elizita
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Slovak Telekom - vyjadrenie
Prosím vás vyznacili sme celý pozemok, a na hranici je kábel s telekomom a dali nám vyjadrenie ze d…
andrew26
Pred 3 rokmi
5
Problem z Peletovou pecou
Dobry vecer nenajde sa tu niekto kto by mi vedel pomoc z nastavenim pece na pelety. Pec je polskeho…
tomas374
Pred 3 rokmi
1
Šírka chodby a schodiska
Zdravím, rozmýšľam nad zmenou projektu a to zúženie schodov na 900 a rozšírenie chodby na 1200. Akt…
petersd
Pred 3 rokmi
2
Vyvod digestoru ako to dopojit?
Zdravim, potrhala sa nam flexi rura, ked sme ju chceli stiahnut dole na vyvod digestoru, ako to dop…
zanettle
Pred 3 rokmi
3
Fotovoltaika v rodinnom dome - skúsenosti
Ahojte. Rad by som si nechal poradit od niekoho kto sa vyzna resp. ma skusenosti s fotovoltaikou. …
zipsuliak
Pred 3 rokmi
26
Kuchyňa s obývačkou rozmiestnenie
Prosím o radu, čo sa týka rozmiestnenie kuchyne. Neviem sa zbaviť pocitu, že takto položený stôl bu…
lea_deliova
Pred 3 rokmi
1
Pozor na stavebnú firmu ZEĎA s.r.o. Roman Hruška
Pozor na tútu firmu, sú z Veľkých Levárov, robia v BA kraji. Nám robili prerábku časti bytu a po je…
lubica_lutz
Pred 3 rokmi
1
2
54
Poisteníe nehnuteľností
Je možnosť prosím uzavrieť dve poistenia na jednu nehnuteľnosť a v prípade skody dostať dva krá…
igor256
Pred 3 rokmi
4
Velky spad v sprchovom kute?
Dobry den, mam dokoncenu kupelnu a vsetko sa mi zda fajn okrem spadu v sprchaci. Nameral som 3cm sp…
yuri66
Pred 3 rokmi
11
Vaňa
Zdravím…vie mi prosím niekto poradiť,či je v poriadku dať vanu,ktorá by sa obkladala do kupelky,kto…
ondrush
Pred 3 rokmi
10
Klimatizacia na fasade domu
Ahojte, ako je to s umiestnenim vonkajsej jednotky klimatizacie, ak sa na schodzi v paneláku dohodl…
jabadaba
Pred 3 rokmi
18
Garaz-tepelne mosty
Ako poriesit prerusenie tepelneho mostu poteru pod gar. vratami?
tobpatrik
Pred 3 rokmi
15
Garážová brána s presklením/svetlikom
Dobrý deň, mate niekto na rodinnom dome garážovú bránu s oknami/svetlikom? Poprosil by som fotky …
uzivatel11
Pred 3 rokmi
1
Ako opravit chranicku kabla v zemi vedúcu ku studni.
Robia nám výkopové práce na zamkovu dlažbu. Aj po upozornení kde káble sú pod zemou sa im podarilo …
audinak
Pred 3 rokmi
16
Prechod zateplenie z obv. muru na stablony
Zdravim vas. Potreboval by som radu ohladne zateplenia muriva a stablonu. na fotke č. 1 a na nacrte…
eagleowl
Pred 3 rokmi
31
Kúpa bytu v nezateplenom bytovom dome?
Zdravím. S manželkou by sme radi kúpili trojizbový byt v Košiciach na sídlisku Ťahanovce. Po dlhše…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
22
Čistenie matnej kuchyňe
Poprosím o radu ako vyčistiť mastné fľaky na matnej kuchynskej linke.Jar som už skúšala ďakujem
cukrik25
Pred 3 rokmi
1
2
44
Izolacia stropu Knauf Unifit 035 vs 037
Ahojte, planoval som zateplovat strop v bungalove vatou Knauf Unifit 035 v 3 vrstvach 16cm+12cm+12c…
eagleowl
Pred 3 rokmi
3
Úprava stien
Ahojte máme starý dom, steny sme zošúchali od starej farby a zahádzali diery po elektrikároch. Nevi…
zreba
Pred 3 rokmi
9
SDK strop - voľba konštrukcie
Ahojte, premyslam nad znizenim stropu so SDK v byte svojpomocne a mam par otazok. 1. Volba konstru…
igor256
Pred 3 rokmi
4
Vodaa ohrev
Dobrý deň , chcem sa opýtať. Rekonštruujeme pôvodný tehlovy byt . Kúrenie budeme mať podlahové elek…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Vyrážanie dymu cez kotlové dvierka
Ahojte, prosím Vás je tu niekto kto by mi vedel poradiť ? Ide o náš kotol na kúrenie. Z ničoho nič …
duzu
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
654
655
656
657
658
…