Zle umiestnený odpad v kuchyni

Profilova fotka
Dobrý deň, máme taký problém. Začali sme stavať a v základoch nám zle umiestnili kuchynský odpad. Namiesto do kuchyne ho posunuli a dali na terasu. Bolo nám povedané, že to není problém, že sa to potiahne cez stenu. Máte niekto skúsenosti s niečím takým ? Ďakujem
Odpovedať
@michaela_grofcikova to sú tie klasické trable pri základoch. Nevidel som ešte základy kde by dali všetko tak ako je v projekte. Pritom to nie je taká veda... To vám to dali mimo domu a chcú to nejako vrátiť späť či ako to mate? Nemáte foto? Základy terasy a domu nie sú oddelené styrodurom?
Odpovedať
Profilova fotka
@igor256 nie nie sú oddelené styrodurom. je to problem? terasa je súčasťou základovej dosky, bude to zaliaté vcelku. Bolo nám povedané, že to neni problém, že sa ten odpad potom potiahne cez stenu.
Odpovedať
@michaela_grofcikova dufam ze partia konci zaklad. Doskou a nebud pokracovat dalej v stavbe. Opytajte sa pana majstra ci nebude problem ked mu doplatite peniaze az pri realizacii kuchyne aby ste mali istotu ci nebude problem pri napojeni. Prerobit, pokial nie je zaliata doska tak je to len o ich lenivosti. Oddelenie zakladu pod terasou a dmom je samozrejmoat, zasa blud co vam vravia. Ps. To je akoze ta trubka na konci v vlavom rohu? Dosky a ma byt na pravo 😄
Odpovedať
To vam pojde odpadova rura po terase??? 😄
Odpovedať
@michaela_grofcikova Fotka je jedna vec, ale stále nepíšeš, o koľko sa majstri “sekli”. 20 cm, či 2 metre? Už je to zaliate…?
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa môjho úsudku je to tak na 3 metre. odkopať v kuchyni opraviť tak ako to má byť a nenechať sa opiť rohlíkom . Odo mňa by nedostali ani cent, pokiaľ by to neopravili. A bola by to ich posledná robota na mojej stavbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela_grofcikova dolezite ci je to uz zaliate. Ak nie, nechat prerobit, ak je to ich chyba tak na ich tricko. Ak je to uz zaliate, da sa tahat odpad okolo domu, ale naklady na tento workaround by som im zrazil z dohodnutej sumy.
Odpovedať
@michaela_grofcikova terasa musi byt oddelana od domu styrodurum. a v akej vyske bude podlaha v dome a na terase?
Odpovedať
rozmyslam, ze to sa podla coho pani majstri rozhodli ze to bude ok davat na terasu?
Odpovedať
@michaela_grofcikova Terasa musi byt oddelena styrodurom. Odpad musia prerobit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?