Kuchyne na mieru - Púchov a okolie

Ahojte, prosím poraďte šikovného cloveka, firmu, kt za rozumnú cenu spravi kvalitnu kuchyňu na mieru?
Odpovedať
Profilova fotka
@akcul13 ahoj, my sme minuly rok tiez riesili kuchynu. Co sme obehali po obchodoch, tak to nas nic nejake moc neoslovilo, tak tiez sme potom, ze co keby sme teda dali spravit na mieru. Tak sme boli v predajni v Nesii, co mi tuto jeden pan poradil a tam sme veru aj objednali. Sme to s predajcom vsetko naplanovali, naprojektovali a mozem povedat, ze vysledok je paradny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nám rodil Roman Pecho z Nimnice maximalná spokojnosť. Máme od neho aj schodište aj chodobovú zostavu a planújeme aj nábytok do detskej izby.Zatial som nepočula zle slovo na jeho prácu za mňa top.
Odpovedať
Aj nam robil jeden pan z Ilavskeho okresu, ktory nema a zrejme ani nepotrebuje vebovu stranku, pretoze aj tak ma dost prace. Tu aspon vidno, ze ak si kvalitny a nepotrebujes toho moc, tak reklama ide aj bez vebovej stranky. Ak budes chciet cislo, tak mi napis spravu.
Odpovedať
@lulaw akurat teraz nedavno som to spominal, ze u nich v Nesii je toto fajn, ze aj ked maju nejaky ten svoj repertoar produktov, tak vedia aj dopasovat na mieru a upravit podla poziadaviek co ma zakaznik.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, my mame nadherne dielo od Nari sro zo Zariecia, 12 km od Puchova, odporucam vsetkymi 10! Profesionalny pristup, mily predajcovia, konecne dielo krasne. Vsetko dobre zelam, Lucia
Odpovedať
Profilova fotka
@marchenzo veru hej a kedze maju aj toho vlastneho svojho projektanta alebo ako sa to nazve, tak si myslim, ze to tak aj lepsie vedia navrhnut a poradit ti, co by bolo lepsie ako spravit. Za seba mozem jedine chvalu na cely personal Nesie vyslovit a rovnako tak aj na kuchynu od nich.
Odpovedať
@lulaw suhlasim, teraz neviem kde presne som to cital, ze navrhuju aj komplet cele interieri. Cize ak nema niekto cas alebo predstavu ako to doma zariadit, tak je fajn vyuzit sluzby takychto projektantov. Cital som, ze vy ste si takto kuchynu dali robit.
Odpovedať
Profilova fotka
@marchenzo to veru neviem, mozno aj tu niekde v diskusii, ale normalne to vsak maju aj na stranke uvedene. Tak ak si tam nieco hladal, tak je mozne, ze si na to natrafil a nejak ti to utkvelo v pamati. Ano ano, to sme vlani davali robit. My sme sa nevedeli nejak zhodnut, ze co a ako, tak sme to takymto sposobom vyriesili. Ono zas nie kazdy ma taketo citenie na zariadovanie, tak je dobre, ze aj taketo sluzby sa daju vyuzit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?