Kde ste kupovali čísla na dom?

Ahojte, poradte prosim Vas eshop, pripadne kamennu predajnu, kde ste kupovali cisla na fasadu. Dakujem
Odpovedať
1
2
@moni1912 niekedy ma dokaze zaskocit, naco ludia vytvoria temu, kvoli jakej h0vadine.
Odpovedať
@matoztt co cakas zdegenedovane mozgy sa siria ako mor kazdyclen tuka fo telefonu a iq klesa a klesa, nik nepouzije rozum pred tym ako nieco napise, lahsie je sa pytat. Nepouzivam fb ale minule som pozrel bratov a tam clovek odfotil najdeny obciansky a pisal ci njekto pozna chlapa nech ho oslovi a fb a najde adresu ze mu ho donesie a druhy nasiel kluce s priveskom s telefonom a pytal sa ze kto ich stratil.
Odpovedať
@moni1912 ahoj. manzel kupoval tuším v merkury markete také poplastované antracitové. Záleží aj od toho akú máš predstavu 🙂
Odpovedať
@moni1912 aj v hornbachu majú, kadejaké, aj čierne, aj bronzové, aj nikel, aké chceš si vieš vybrať 😉
Odpovedať
My sme objednávali z netu, stránku si nepamätám, ale niekde v mailoch by som našiel. Máme čierne, polystyrénové. Chceli sme tiež najskôr takto ako ty, že po predajniach, ale nič náš neoslovilo, všetko bolo na jedno kopyto a chceli sme aby to bolo vidieť a aby to bolo aj zaujímavé.
Odpovedať
@moni1912 aké by si chcela? Veď si popozeraj google a nájdeš xy rôznych e-shopov!
Odpovedať
Klucka.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1912 HornBach
Odpovedať
@matoztt @sysell dakujem za odpoved k otazke, google som pouzila, dokonca cisla cez internet objednala a zase vratila lebo no, nevyzerali zrovna ako na obrazku. Pytam sa preto, aby mi poradili ti, kt. maju dobru skusenost s eshopom. Nerozumiem, ze stacate cas vyjadrovat sa k otazke, ked k nej nemate co povedat.
Odpovedať
@en_em tieto som pozerala, su fajn ale v nr napr. nemali vsetky cisla a su male. Potrebujeme aspon 15 cm vysoke aby ich bolo vidno od cesty.
Odpovedať
@brubos to som urobila a aj objednala a aj vratila. nehladam nic zlozite ale kedze cisla neboli rovnako vysoke vratila a teda platila dopravu tam aj spat, preto sa pytam tu.
Odpovedať
Ja som nechcel klasicke cisla tak som sa pohral :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
maju aj 17cm https://www.klucky-schranky.sk/8-cisl...
Odpovedať
15 - 35 cm https://www.sashe.sk/MinJuras/detail/...
Odpovedať
@nika82 toto je super, dakujem
Odpovedať
@moni1912 par znamych uz tieto polysyrenove zoskabavalo z omietky po tom, co ich znicilo pocasie. To uz radsej hlinikove https://www.klucka.sk/146-cisla-100mm...
Odpovedať
@moni1912 hmm neviem, mozno maju aj viac velkosti, lebo tie nase su teda aj 20cm, máme dom cca 35m od brany a su vidiet 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
tuto predava pakrisz_idea
Odpovedať
@moni1912 V Merkuri som kúpil umelé a zatiaľ provizórne osadil, lebo ešte nemám natiahnutú fasádu, ale na trvalé použitie som už kúpil v OBI a sú s tmavého kameňa.
Odpovedať
Obi asi 5e po 5 rokoch stále také iste, ľahká inštalácia majú také malé hrotiky a len sa zapichnu do fasády 😁
Odpovedať
@moni1912 aha, je mi to jasné. A v obchodoch si nič také zaujímavé nenašla. Lebo v tom prípade lepšie kupovať tak, že dopredu uvidíš a vyrobia ti presne také isté.
Odpovedať
@brubos mám 4 m dvojičky a keď som aj chcela ísť napr. do obi tak také rady že som sa mohla otočiť,v merkury sa v NR ani nedalo zaparkovať,tak som cez net hľadala.
Odpovedať
@moni1912 v hornbachu sa daju normalne objednat cez net.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1912 my máme z hornbachu, kamoška tá si zo sashe objednávala od nejakej kočky, čo robí na mieru 🙂
Odpovedať
@kloda7 ja už som tiež objednala zo Sashe
Odpovedať
Nikomu zo stavby nezostala 2 cm styrodur?? Vyrežem čisla ake chcem, trocha sa pohram s klebrom, a farbu tiež aku len chcem. Len treba mat trocha predstavivosti a trpezlivosti. Uz ked som ten dom postavil svojpomocne. Tak uz 3 alebo 4 čísla hadam zvladnem :-)
Odpovedať
@nrmilos2404 dom sme kupili postaveny 🙂 a s tromi detmi moc casu na hranie sa s cislami nie je 🙂 keby mam cas/viem si vyrobit cisla sama tak sa nepytam v diskusiach, kde ich kupit.
Odpovedať
@moni1912 ja som objednavala cez tuto stranku https://pismenka-dekoracie.sk/kategor...
Odpovedať
@moni1912 a z akeho materialu?
Odpovedať
@kreola @kristof_ko Objednala som zo Sashe. Vyššie je link.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?