Kupelna + oddelene wc

Ahojte, zaujimal by ma Vas nazor: na poschodi mame v projekte planovany priestor na kupelnu s wc 3 .1m x 3.45m, avsak nasa poziadavka je nutne oddelene wc, co situaciu trosku komplikuje. Prikladam foto. Myslite, ze pri oddelenom wc je dane riesenie optimalne, alebo by ste nieco zmenili? 🤔
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, myslim ze moze byt. Nic komplikovane. Dvere do kupelne 70 a na wc tiez 70.
Odpovedať
Profilova fotka
Nic by som nemenila. WC taka klasika a vana schovana za rohom. Okno tam je na vetranie. Za mna fajn 🙂
Odpovedať
mne sa páči aj ten návrh s tou rohovou vaňou 🙂
Odpovedať
ano presne, vyzera to super aj tak aj tak, aspon za mna a to nie som nejaky extra narocny.
Odpovedať
Ahoj @lenkito10 , vdaka za tipy 🙂 Ten navrh s rohovou vanu nevyzera zle, ale asi by mi vadilo mat vanu oproti dveram. Cize uz sa len rozhodnut ci mat radsej pri vstupe umyvadla a pracku blizsie k oknu (ako vo Vasom navrhu, to ma celkom zaujalo) alebo naopak, ako mame v projekte.
Odpovedať
Profilova fotka
Plany ti mozu pomoct pri rozhodovani. Umyvadla hned pri dverach, lebo su blizko, ci umyvadla pri okne, lebo su blizsie prirodzenemu svetlu. Len si pozri, ako vyzera pracka a susicka pod doskou vedla umyvadla, ako by sa ti to pacilo. P aj S su dost hlboke aj vysoke .
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 tento by som vybral bez vahania. WC tiez nie je priamo oproti dveram a aj vana schovana za rohom posobi lepsie. Svetlo z okna pri umyvadlach je vyhodou, teda pocitam automaticky s tym, ze pri umyvadlach bude aj zrkladlo a takto prirodzene svetlo je predsa len lepsie. To ocenia hlavne zeny si myslim.
Odpovedať
hej presne ono ako viem ze niekomu to nevadi, ale predsa len to posobi lepsie a krajsie ked je to takto ako keby prekryte, ze to nevidno hned na prvu.
Odpovedať
Ten v zadani je podla mna uplne super. Ziadne hluche miesto, vyuzita ulicka do kupelne
Odpovedať
@iren29 Pôvodný návrh sa mi zdá najlepší, vaňa sa dá dobre použiť aj ako sprchový kút a zmestí sa do nej aj človek normálny, nie len trpaslík.
Odpovedať
@ernesttyukos Dik. Presne to je podla mna tiez super na povodnom navrhu, dostatocne siroka murovana vana, skryta ako bonus.
Odpovedať
Profilova fotka
@iren29 takze pojdete do toho povodneho navrhu s tou prekrytou vanou? 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@richto Asi ano. Potom uz len vymysliet nieco jednoduche okolo pracky/susicky (zvazili sme, nech zostanu pri vstupe, aby malo umyvadlo denne svetlo), nech tam nebudu ako pes na oko, ako pisala @lenkito10. Nieco z tohto:
Odpovedať
Inak páčia sa mi všetky návrhy, to je hrozné 😄 Ale ako keď je to takto ,,upratané" práčka aj sušička to sa mi veľmi páči.
Odpovedať
@mackatakaczova hej ma to nieco do seba, ze to nie je proste vystavene len tak v kupelni, ale ma to svoje miesto, nebije to tak do oci.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?