O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rozmiestnenie kúpelne...
Ahojte, prosím o radu ako rozmiestnit kúpełňu... dosť nešťastne riešené okno a dvere... rozmer je 2…
jerad112
Pred 7 rokmi
1
2
36
Rekonštrukcia domčeka z roku 1961 do 30 000€
Ahojte chystáme sa prerábať dom .je veľkosť e cca 240m4 aspoň tak sa píše v papieroch ale nechceme …
roman_x
Pred 7 rokmi
1
2
38
Vymaľovanie špajze
Chcel by som vymaľovať starú špajzu. Prvom rade neviem čo mám použiť na odstránenie starej farby. N…
jerad112
Pred 7 rokmi
16
Podlahové kúrenie vs.schodík
Zdravím majstrov kúrenárov.Prerábam starý dom a vznikol nám z určitých dôvodov rozdiel vo výške pod…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
3
Pôžička alebo hypotéka na rekonštrukciu domu
Prosím vás neviem kam to zaradiť tak mám tu ...manžel dostal starý dom ktorí treba rekonštruovať,po…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
12
Pouziva niekto termostat Google Nest ?
Ahojte, pouzivate niekto termostat od Google - Nest ? - ako ste realizovali zapojenie v nasich po…
mgx
Pred 7 rokmi
1
2
53
Zateplenie väzníkového krovu v bungalove
Ahojte. Chcel by som sa s Vami poradiť, ideme konečne zateplovať strp , ktorý bude nepochodzny. Chc…
renataw
Pred 7 rokmi
18
Farba fasády k višňovej streche
Aká farba fasády sa hodí k višňovej streche ?
sorca24
Pred 7 rokmi
14
sponzor fóra
Aká je normálna spotreba elektriny v plne elektrifikovanom NED s rekuperáciou ?
Bývame prvú zimu, máme postavený NED, energetický certifikát A, potreba tepla na vykurovanie je 30k…
tomas027
Pred 7 rokmi
27
Drevene zaluzie na preklade
Davali ste niekto prosom drevene zaluzie na preklad? mame posuvne francúzske okná a chceme na ne t…
melindak
Pred 7 rokmi
6
Zostalo nám 1000 kg hlinenej omietky - Nitriansky kraj
Zostala nám hrubá vnútorná hlinená omietka od Picas.cz 1 celý vak - 1000kg ak by niekto potreboval …
ivetmar
Pred 7 rokmi
24
Čo pestujete vo vyšších nadmorských výšach?
Ahojte, chcela by som sa spýtať strechárov, ktorí majú domček postavený na pozemku vo vyššej nadmor…
duzu
Pred 7 rokmi
9
Farba okennych ramov v interieri
Ahojte. Mam mensiu dilemu. Chcela som mat vsetky okna v interieri bielej farby.No dnes, ked som vid…
adhuska15
Pred 7 rokmi
18
Navrh na vklad do katastra
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či potrebujem mať podpísaný návrh na vklad do katastra nehnuteľ…
karlotka21
Pred 7 rokmi
7
Ako zariadit vstupnu halu (chodbu)
Ahojte.Viete mi prosim poradit, pripadne poslat vase foto vstupnej haly aj so vstavanymi skrinami.…
frlanka
Pred 7 rokmi
7
Rozmiestnenie spálne
Ahojte strecháči, už dlhšie si lámeme hlavu ako usporiadať spálňu. S dverami a oknom môžeme ešte…
matej_r
Pred 7 rokmi
1
2
35
Dvere
Pokial mam vymurovat otvor na dvere.A aka je idealna vyska aby som nemusela z dveri rezat alebo si …
glopsa
Pred 7 rokmi
5
Aká je údržba osvetlenia s textíliou?
Akú máte skúsenosť s údržbou niečoho takéhoto: https://www.svietidlalustre.sk/13-interierove-svieti…
yasna
Pred 7 rokmi
2
Rohova kuchyna poradte
Moj navrh kuchyne od stolara je takyto, ale nieco mi na tom nesedi, chcela by som vytvorit zlaty tr…
frlanka
Pred 7 rokmi
17
Projektant PLYN-Sered,HC,TT
Ahojte, surne hladam projektanta na plyn na pripojku a rozvody k RD-odporucte Dakujem
svetluska2409
Pred 7 rokmi
1
Ako opraviť staršie vonkajšie schodisko?
Rozpadnutú tehlu na konci chcem rozobrať a vymeniť za novú, steny a vrch - sieťka s klebrom prípadn…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Stavba z ytongu a tehlove preklady
staviame z ytongu, no na preklady sme nejako zabudli a teraz uz ich nestihame objednat..... v stave…
epto
Pred 7 rokmi
3
Je možná stavba chatky bez povolenia na pozemku mimo územného plánu?
Dobry den Ma niekto skusenost so stavbou chatky bez stavebneho povolenia na pozemku, ktory je re…
kaja01
Pred 7 rokmi
20
Chrobáky ničia záhradu
Susedia, idem po radu. Pomôžte mi identifikovať týchto škodcov a hlavne, čím ich zlikvidovať. Boli …
tad8
Pred 7 rokmi
24
Kanalizačna prípojka
Dobrý deň. Hľadám niekoho kto by vedel vybudovať odbočku z obecnej kanalizácie aby sme sa mohli nap…
romariohc
Pred 7 rokmi
1
Diery okolo vypínačov a zásuviek
Zdravím, prosím, viete mi niekto poradiť čím vyspraviť diery a praskliny okolo vypínačov a zásuviek…
klara321
Pred 7 rokmi
20
Základová doska a betón C16/20
Dobrý deň, prosím Vás , chcel by som sa spýtať. Včera nám betónovali základovú platňu a použili bet…
jblaze
Pred 7 rokmi
28
Zvýšenie stropu o 10cm
Dobrý deň, máme spravený projekt, svetlá výška v miestnostiach je 260cm. Avšak chceli by sme pri…
peto125
Pred 7 rokmi
18
Marmolit na stenu
Uvazujeme si dat marmolit na stenu tak do polovicky steny, koli detom aby sme ju nemali docapkanu a…
ivan_pk
Pred 7 rokmi
6
Ako uchytiť luster na sadrokartónový strop?
Dobrý deň, ako prosím uchytiť luster na sadrokartónový strop? Luster má hmotnosť 5,2kg. Sadrokartón…
technik007
Pred 7 rokmi
25
1
2
…
1609
1610
1611
1612
1613
…