Ako zariadit vstupnu halu (chodbu)

Ahojte.Viete mi prosim poradit, pripadne poslat vase foto vstupnej haly aj so vstavanymi skrinami.Zaujima na skor prakticka stranka, a to: ako umiestnit policky a skrinky.dakujem za foto a komenty
Odpovedať
Sto ludi ti sem moze pridat foto svojej haly,ale tebe to nemusi vyhovovat. Lebo kazda hala je ina.Inak rozlozene dvere,ina velkost,ine parametre atd,atd.Nikto nevie,ako halu mas ty. Skor pridaj foto tvojej,mozno ti niekto skor poradi,co by sa ti tam hodilo. Alebo hod do googlu "vstupna hala" a daj si zobrazit obrazky.urcite ti najde stovky fotiek,ty si jednoduchsie vyberies podla svojich poziadaviek
Odpovedať
naša "vstupná hala" má rozmer 1,45x2m - takže my tam budeme mať len poličku na sedenie a odkladanie topánok + vešiak na práve používané veci .:-) Nepísala si, aký rozmer vstupnej haly máš.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1st vo vstupnej hale by si mala mať predovšetkým skriňu na topánky, takže jednoznačne nejaké police a potom vešiakovú časť, kde si budete odkladať bundy. Nič komplikované, skús popozerať obrázky na googli. Tam nájdeš kopu variant :-)
Odpovedať
Osobne si myslim, ze potrebujes len inspiraciu, skus pozriet aj fotoblogy, podla mna je dolezite mat priestor na topanky a na zavesenie bund a podobne, inak policiek dajako netreba :-)
Odpovedať
na stenu zrkadlo, botník, vešiak, idealne niečo take https://www.sconto.sk/produkty/predsi... v jednoduchosti je krása
Odpovedať
Profilova fotka
@maxito999 Pri tomto mne tam nejako chyba aj nejaka mensia skrinka alebo lavica, aby si clovek aj sadnut mohol ked sa bude obuvat a tiez sa mi zda dost malo miesta na vesiak, ze veci, kde by si navsteva mohla zavesit, treba to vyriesit praktickejsie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?