O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Triotherm+ pod HST
Ahojte máte niekto s daným materiálom skúsenosti? Vďaka
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 7 rokmi
2
Rozvody vody hrubka a material
Ahojte, idem si robit vodu v novostavbe RD. Moj ciel je mat prehladny system v ktorom nebude kolisa…
cintuliak
Pred 7 rokmi
24
Hľadáme niekoho, kto nám postaví krb alebo kachľovec
Hľadáme niekoho, kto nám postaví krb, alebo kachľovec. Zvažujeme prieduchy. Nechceme nič zanedbať a…
ozi
Pred 7 rokmi
22
Izbovy TERMOSTAT na elektricky kotol
Dobry den.potreboval by som poradit.Mam poschodovy dom 250m2 obytnej plochy. V dome mam elektricky…
duzu
Pred 7 rokmi
14
Vinyl do vstupnej chodby (na byte)
Ahojte, prerábam byt, je tam užšia vstupná chodba, ktorú chcem na polovicu potiahnuť plávačkou z ob…
malofla
Pred 7 rokmi
16
Ako zatepliť drevodom pod drevenym obkladom?
Ahojte, prebehol som forum ale nikde som nevidel diskusiu o tom, ako najlepšie zatepliť fasadu drev…
janol
Pred 7 rokmi
8
Pozemok 401x
Zdravim chcem sa opytat ci niekto staval alebo ma nieco postavené na pozemku 401x pre šport...mam 1…
zita19
Pred 7 rokmi
6
Ferova cena za podbijanie stablonu.
Nazdar strechaci. Potrebujem podbit stablon na poschodovom dome. Jedna sa o: 1. Zateplenie vonkaj…
ssugar0509
Pred 7 rokmi
1
2
34
sponzor fóra
Brusenie stien a nasledne zbavenie stien prachu
Dobry den, nemate niekto fintu ako sa zbavit prachu zo stien po bruseni brusnou hubkou? Snazim sa p…
werca555
Pred 7 rokmi
9
Wustenrot uver
Ahojte, mate niekto skusenosti a mate niekto id wustenrot stavebny uver? Leno chcela by som brat, s…
misifuska
Pred 7 rokmi
4
Projekt "tip" od projekty domov, je vhodny na tento pozemok?
ahojte, prosim vas mohli by ste mi poradit ci je tento projekt vhodny na nas pozemok? jedna sa mi h…
fandam
Pred 7 rokmi
9
Aku parnu ruru vybrat? Electrolux alebo Bosch?
Prosim poradte vstavanu parnu ruru, rozhodujem medzi electrolux alebo bosch, chcem objem 71/74l, te…
mavit
Pred 7 rokmi
1
Nákup kuchynských spotrebičov z Nemecka
Ahojte, mate niekto prosim skusenosti s nakupom spotrebuciv z Nemecka ? konkretne stranka www.glo…
matismo
Pred 7 rokmi
22
Bungalov -> náš vlastný návrh -> čo by ste zmenili
1. pracujeme na vlastnom návrhu projektu nášho bungalovčeka, čo poviete na náš predbežný návrh? Vst…
matismo
Pred 7 rokmi
20
Máte skúsenosť s polystyrenom Easyterm
Ahojte zateploval niekto dom s týmto materiálom?? aké mate skúsenosti?
pehor
Pred 7 rokmi
1
Kameň do gabionov- východ Slovenska
Prosím Vás, odkiaľ ste brali pekný kameň do gabionového plota na východnom Slovensku. Frakcia 60-12…
fergac
Pred 7 rokmi
4
Opadaný obklad za kachliami
Dobrý večer. Viete mi niekto poradiť s čím nalepiť obklad, aby znova neopadal. Pod obkladom je prot…
majka2421
Pred 7 rokmi
11
Wustenrot
Ahojte, máte skúsenosti so stavebkom Wustenrot, chcela by som zobrať úverik (25000e) . Oplatí sa, n…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Vlhnutie sadrokartonu pod stropom
Zdravim, na dome obdlznikoveho tvaru mame "vyklenok" ktory sluzi ako jedalensky kut. Nad tymto vykl…
pelepeco
Pred 7 rokmi
19
Premiestnenie elektromeru
neriesil tu niekto z vas premiestnenie elektromeru . Mame este elektrinu tahanu vzduchom len potreb…
hrmawica
Pred 7 rokmi
20
Síťový proti hmyzu - ano, ne?
Prosím chtěla jsem se zeptat. Máte na bungalovu síťky proti hmyzu, když máte venkovní žaluzie?
todo2
Pred 7 rokmi
7
Od základov navlhnute steny
Ahojte spolubojovníci. Počas posledných dní sme si v dome všimli, že nám začali vlhnut zdola steny …
todo2
Pred 7 rokmi
14
Akumulačná krbová pec
Dobrý deň, staviame dom a namiesto klasického krbu sme sa rozhodli pre akumulačnú krbovú pec, k…
btus
Pred 7 rokmi
2
Projektant Partizanske
Dobry den, prosim odporucte mi projektanta okr. Partizanske. Niekoho s dobrymi referenciami, spolah…
marienkakf
Pred 7 rokmi
2
Jesenné ráno v drevodome
chcem sa spýtat užívatelov drevodomov ako sa im teraz spravaju domy ked cez den je 22-28st. a ráno …
kamilka22381
Pred 7 rokmi
1
2
44
Aký zásyp použiť okolo dt a základov keď v mojom prípade nieje nutná drenáž štrk,makadam,alebo zem?
Sokel je obložený 10 cm xps na ňom je nopová fólia ktorú neskôr odrežem podľa výšky okapového chodn…
sucky1
Pred 7 rokmi
2
Presun plynomeru na fasade domu z dvora na fasadu z ulice
ahojte, prosim o radu. mam na starsom dome vo dvore na fasade plynovu pripojku ale bez plynomeru, k…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
2
Hranol 100x220 10m
Ahojte. Poradi mi niekto kde zozeniem hranol 100x220 10m okres SaLa. Galanta, Trnava Moze sa dat …
evatothova
Pred 7 rokmi
5
Je možné dostať 90% z hodnoty kupovanej nehnuteľnosti
Ahojte, chcem sa informovať či v dnešnej dobe Je možné dostať 90% z hodnoty kupovanej nehnuteľnosti…
ssp
Pred 7 rokmi
8
Čím zasypať plynovú prípojku k domu ?
ahojte, idem kopať rigol na plyn a elektriku, asi cca 50 cm široký, do jedného rohu plyn, do druhéh…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1610
1611
1612
1613
1614
…