O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Novostavba rod. domu
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť partiu živnostnikov (okres Čadca), kt. robia kvalitnú pracu v…
romca111217
Pred 7 rokmi
4
Stavba murovaneho domu na kluc - Liptov
Zdravi, prosim, viete mi odporucit firmu na stavbu murovaneho domu na kluc na Liptove? Aby mala …
dzonson
Pred 7 rokmi
1
Stavebna firma MM Marian Magat
Dobry den, chcem prerabat byt na kompletku a zhanam stavebnu firmu v mojom okoli (Levice). Par i…
marekx
Pred 7 rokmi
2
Penetrovanie fasady
Ahojte, viete poradit ci je potrebne penetrovanie sietky s lepidlom kedze este tento rok nejdem rob…
kaspy
Pred 7 rokmi
4
Ako odstranit najefektivnejsie staru malovku zo steny?
Doba pokrocila, tak ma zaujima ako odstranujete staru malovku vy. Kupil som pripravok pencol, a tak…
patriky
Pred 7 rokmi
8
Maľovanie Košice
Dobrý deň, prosím kontakt s odporúčaním na maliara v KE? Potrebujem vymaľovať celý dom sú tam sadr…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Čistička-umiestnenie elektroniky
Ahojte všetci. Má niekto skúsenosti s čističkou, kde je elektronika umiestnená vo vnútri čističky? …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
Sikovni majstri na postavenie komina
Ahojte, mozete mi prosim odporucit sikovnych majstrov alebo firmu, ktora stavia kominy v okoli Lipt…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Predaj bytu s hypotekou so SFRB
Dobry den, tri roky mame hypoteku pre mladych na byt , naskytla sa nam moznost kupy vacsieho bytu z…
xarona
Pred 7 rokmi
1
Ceny bytov v Bratislave - myslíte, že pôjdu dole?
Chceme kupit byt v Bratislave no tie ceny 170000 sa mi zdaju predrazene.Myslite si ze to pojde dole…
kreola
Pred 7 rokmi
1
2
49
Prenájom ovocného sadu od pozemkového fondu
Dobrý deň, mal by som záujem o prenájom ovocného sadu, ktorého vlastníkom je SR, správca Slovenský …
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Vodaren neda sa dohustit nadrz
Na domacej vodarni zacalo casto spinat cerpadlo, vypustil som vodu a nechal kohutik v umyvadle otvo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Klepanie radiatórov
Dobrý deň, na jar prebehla u nás v byte výmena radiatórov. Po zahájení vykurovania pri otvorenom v…
hmartinl
Pred 7 rokmi
4
Vnútorné sadrové omietky
Ahojte. Je podľa Vás cena 15€/m2 za sadrové omietky veľa? Je to cena aj s materiálom a prácou.
roboza
Pred 7 rokmi
10
Záclony a závesy nad terasové dvere - riešenie
Dobrý deň, Prosím vás, ako riešite záclony a závesy nad terasové dvere? Máme šírku dverí 2,80 m a …
mishkabb
Pred 7 rokmi
15
Betonový plot a zvuková izolácia
Dobrý den Chcem sa spýtať akú máte osobnú skúsenosť so zvukovou izoláciu betónového plotu (klasi…
zetak
Pred 7 rokmi
4
Dlazdicova podlaha
Ahojte, mate skusenosti s tzv. dlazdicovymi podlahami ? Je to taka nejaka recyklovana zmes plastov…
petrrr
Pred 7 rokmi
3
Historicka fasada
Mozete mi prosim odporucit firmu alebo odbornika na restaurovanie historickej fasady domu? Dakujem.
mimi373
Pred 7 rokmi
6
Striekanà izolàcia či sklenà vata
Potrebovala by som radu či by sme sa mali rozhodnùť pre striekanū izolàciu alebo pre sklenù vatu na…
jan45
Pred 7 rokmi
10
Hypotéka z VUB a príjem zo zahraničia
Podali sme žiadosť o hypo v VUB. Berieme hypo na dostavbu domu,ručíme pozemkom. Máme vlastné zdroj…
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Okná vo výške 78cm
Dobrý deň, v projekte máme okná všetkých izieb vo výške 78cm nad podlahou. Dáva sa to tak? Zosta…
jblaze
Pred 7 rokmi
17
Elektrokotol a možnosť riadenia cez web
Ahojte Existuje nejaký elektrokotol 2-8kW ktor by sa dal zapojiť na fotovoltaiku? Nejak zapínať…
14054
Pred 7 rokmi
22
Práčka a sušička na sebe
Vie mi niekto povedat ktore znacky alebo typy pracok a susiciek sa daju postavit naseba? JA by som …
zita19
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
69
Diskriminácia v rámci odmeňovania
Zdravím. Potrebujem radu ohľadom situácie v našej firme. V súčasnosti je tam samá demotivácia, chao…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Máte niekto drevenú fasádu?
caute.prosm vas ma tu niekto fasadu z dreva typ garapa popripade cumara? dakujem za akekolvek info …
tominohorvath
Pred 7 rokmi
11
Lacné interiérové dvere
Zdravím, potrebujeme interiérové dvere a obložkové zárubne do domu v počte 6 kusov zárubní (2 z toh…
duzu
Pred 7 rokmi
3
Vaše skúsenosti s obkladmi Paradyz
Ake mate skusenosti s obkladmi Paradyz?
janjanov
Pred 7 rokmi
1
2
49
Zateplenie terasy - ak je pod ňou miestnosť
Ahojte, vie mi niekto prosím poradiť? Pod terasou máme do 1/2 miestnosti. Plánujeme dať na terasu …
yasna
Pred 7 rokmi
5
Majstri na salovanie schodov v okoli Liptova
Prosim,poradite mi sikovnych majstrov na salovanie schodov v novostavbe RD v okoli Liptovskeho Miku…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
Cena terasy
dobry den, chcem sa spytat kolko by stala terasa svojpomocne 13 m stvorcovych s dvomi navysenymi ra…
jblaze
Pred 7 rokmi
14
1
2
…
1611
1612
1613
1614
1615
…