O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Korunka do muriva
Kolegovia, prosím poradte dobrú korunku ktorej sa nepovolí vrták?ocením len vlastné skúsenosti.Ďaku…
peterkob
Pred 7 rokmi
12
Ako a či vybrať dlaždice
Ahojte, prerábame schodisko. Budeme mať nové dvere a zarážka bude inde. Zábradlie budeme mať tiež …
igorf
Pred 7 rokmi
1
Vypustenie a napustenie vody v systéme kúrenia + osadenie používaného radiátora
Ahojte, poprosím Vás o 2 rady : je možné znovu použiť radiátor, ktorý bol zapojený cca 12 rokov, po…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
6
Formality po kupe chaty
Viete prosim poradit ci je potrebne platit komunalny odpad za rekreacnu chatu? Viaze sa to len na t…
izoggy
Pred 7 rokmi
5
Povrchová úprava komína
Ahojte viete mi dať zhruba odhad na cenu za zateplenie časti komína ktorý je nad strešnou krytin…
evatothova
Pred 7 rokmi
5
Ako by ste riešili veľkosť okna 125 cm ?
Zdravím, chcem sa opýtať ako by ste riešili alebo ako ste riešili keď ste mali veľkosť stavebného o…
jankazb
Pred 7 rokmi
24
Wolf CGB2 a štatystické informácie
Ahojte. Vlastním kotol Wolf CGB-2. Chcel by som ohľadom prevádzky kotla mal viac informácii ako…
petermu
Pred 7 rokmi
6
Stavba domu na 9m širokom pozemku
Dobrý deň, Chcem sa spýtať či bude možná výstavba domu (bungalov) na 9m širokom pozemku. Pozemok m…
monikajan
Pred 7 rokmi
12
sponzor fóra
Úpravy vonkajšej parapety
Ahojte, chcem hliníkove vonkajšie parapety, mám dve otázky: 1. Aký je rozdiel medzi ťahaným…
stavepeter
Pred 7 rokmi
7
Kurenie akumulačnou nadržou
dobry den mam taky problem.pred týžnom mi kurenar zapojil akumulačnu nadrž.Problem je v tom ked ju…
viktor811
Pred 7 rokmi
24
Financovanie novostavby - holobyt vs. zariadený byt
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s vybavovaním hypotéky na novostavbu - holobyt? …
silvia5252
Pred 7 rokmi
1
Debnenie/salovanie základov
Pekný večer, prosím vás viete niekoho odporučiť, nejakú firmu ktorá by nám zadebnila základy? Stavi…
frantisekdobrota
Pred 7 rokmi
9
Farba okien-zmena
Existuje nejaký spôsob (okrem výmeny okien:D) ako zmeniť farbu rámu v interiéry ? Máme biele plast…
lacikamo
Pred 7 rokmi
5
Montáž umývačky
Dobrý deň, zháname niekoho kto montuje umývačky riadu, okr. PK. Umývačka Bosh SMV48M30EU. Tiež ma z…
94veronika94
Pred 7 rokmi
19
Posunutie elektromeru - čo k tomu potrebujeme?
Ahojte viete mi poradit chceme posunut elektromer o pol metra viete mi co vsetko k tomu potrebujem …
originalx
Pred 7 rokmi
15
Hladam skuseneho a kreativneho cloveka na navrh malej kupelne
Dobry den, hladam niekoho skveleho, skuseneho a flexibilneho na pomoc pri navrhu kupelne a mozno p…
katarinaina
Pred 7 rokmi
6
Hladam projektanta bungalov
Zdravìm vospolok. Hladam dobreho projektanta z pohladu prace aj ceny. V okoli Humenneho a blizkeho…
magdalena23pk
Pred 7 rokmi
2
Pohon dvojkridlovej brany do 550€
Ahojte, Nemate niekto skusenosti s realizaciou, pouzivanim, poruchovostou pohonou dvojkridlovyc…
kolombus
Pred 7 rokmi
8
Novy otvor do panelu
Prosim Vas, vyrezavali ste niekto novy stavebny otvor (dvere) do panelu? Mame staticky posudok. Man…
nat88
Pred 7 rokmi
18
Ako dopustit nemrznucu kvapalinu do kurenia bez privodu vody?
Mame na chalupe system s kurenim na drevo s ohrevom vody do radiatorov. Je to napustene zltkastou o…
daralbajda
Pred 7 rokmi
3
Murár alebo partia šikovných ľudí na stavbu základov RD
Vedel by mi niekto odporučiť nejakého dobrého majstra na stavbu základov ( pásy, DT, podkladný betó…
jaja307
Pred 7 rokmi
1
Falcovana krytina alebo maloformatova sablona titanzinok?
Na projekte mame hlinikove kosostvorce. Pre usporu financnu stavbar radi falcovanu krytinu. Je tam…
jozefsk
Pred 7 rokmi
1
Znalecký posudok na rozostavanu nehnuteľnosť
Ahojte, som v štádiu kedy chcem kúpiť rodinný dom typu bungalov a treba dokončiť už len kúpeľňu a k…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
19
Ako by ste spravili podbitie moju strechu :)
Ako by ste spravili podbitie, vazniky mam polozene na venci (vyska venca 20cm). presah strechy mam…
mukmak
Pred 7 rokmi
9
Stropné trámy na Porfix
Zdravím Vás strechári, prosím o názor. Vec sa tu už viackrát riešila, poprosila by som o názor …
frantisekdobrota
Pred 7 rokmi
27
Kupno-predajna zmluva - odhlasenie sa z trvaleho pobytu
Dobry vecer, Kupujeme RD, je toto standartom ze byvali majitelia si nechaju v dome este dalsich…
duzu
Pred 7 rokmi
13
Zmena tarifu DD1-DD5
1. Chystame sa stahovat, dom este nieje skolaudovany, mame zatial DD1 tarif. Chceme prejst rovno na…
kejsix
Pred 7 rokmi
4
Komin - diera v stene
Pozdravujem vas. Vedeli by ste mi poradit, cim vyplnit dieru, ktora vznikla po vysekani otvoru pre …
petermu
Pred 7 rokmi
5
Projektant Brezno
Nema niekto skusenosti s dobrym projektantom v Brezne a okoli? Dakujem krasne :)
heresy
Pred 7 rokmi
1
Cena holodomu 180 m2 + pivnica
Dobry den. Chcel by som sa spytat kolko by ma vysla cena holodomu cca 180 m2 + pivnica cca 40m2. …
klara321
Pred 7 rokmi
1
2
38
1
2
…
1612
1613
1614
1615