O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Financovanie novostavby vo faze developerskeho projektu
Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosti s vybavovanim hypotéky na novostavb…
manilla
Pred 7 rokmi
5
Kotol kolton matix
aky eco hrasok pouzivate?kde kupujete?
zuzanakatrakova
Pred 7 rokmi
1
Vedenie kabla na povale
Na montaž elektroinštalacie mi elektromontér navrhol, že kabel na napojenie svetiel (svetelný obvod…
ondro81
Pred 7 rokmi
21
Sprchové kúty
Pekný deň, prosím má niekto skúsenosť so sprchovými kútmi značky Sanotechnik, čo sa týka kvality.…
marvys
Pred 7 rokmi
2
Vyburanie nosnej steny- preklad
Ahojte, mame v plane prerobit staru kotolnu na predsien, chcem sa poradit: terajsie dvere a okno po…
dudusky
Pred 7 rokmi
7
Osadenie okien do K tehly
ahojte, prosim vas o radu pri osadeni drevenych okien,hrubka ramu 78, murivo tehla 38, planovane za…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
Oprava/renovácia kúpelna
Dobrý deň, hľadám niekoho na opravu kúpelne v byte nachádzajúcom sa v Trnave. Byt je v pôvodnom sta…
m_marika
Pred 7 rokmi
2
Oprava, renovácia kúpelne
Dobrý deň, hľadám niekoho na opravu kúpelne v byte nachádzajúcom sa v Trnave. Byt je v pôvodnom sta…
m_marika
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Kos na drevo ku krbu do domu
Viete odporucit nejaky kos na drevo ku krbu do domu v obyvacke. Take, co su zo vsetkych stran vyvys…
radoslavc
Pred 7 rokmi
3
Brezová pod bradlom
Ahojte,hľadám osobu ktorá by dnes v poobedňajších hodinách vedela na hodinku zapožičať nájazdy na v…
jesterka25
Pred 7 rokmi
1
Co so stenami pri kompletnej rekonstrukcii? Az na tehlu alebo len zoskrabat farbu?
Ahojte, potrebujem poradit, usmernit co so stenami. V 50 rocnom tehlovom byte sa ide robit kompletn…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
3
Vyústenie kanalizácie kúsok pod doskou - ako ochrániť
Ahojte, vodár nám robil kanalizáciu v základovej doske a 2 vyústenie sú takmer zarovno doskou,, kús…
peto125
Pred 7 rokmi
11
Uzemnenie datoveho rozvadzača
Je potrebne k datovemu rozvadzacu doviest ŽZ CY kabel pre uzemnenie? Je mozne ze je to potrebne z …
patriky
Pred 7 rokmi
6
Dátový rozvádzač do domu
Dobrý deň robím si elektriku s rodinnom dome ale mám problém s dátovými rozvodmi . Poraďte mi rosí…
patriky
Pred 7 rokmi
19
Aky mate nazor na vybratie starych kovovych zarubni z panelu vrtanim.
Flexovanim to nechcem, nakolko som videla aky strasny prach ostava a ja mam zariadeny byt. Ide o 3 …
dorotkalili
Pred 7 rokmi
7
Potrebujem raduu
Dobry den kupila som si umyvacku indesit krasne umyvala bola som spokojna len pred dvoma dnami som …
zita19
Pred 7 rokmi
4
Cena predprípravy klimatizácie v byte novostavby
Ahojte, zaujimalo by ma, na aku cenu Vam developer nacenil klientsie zmeny suvisiace s predpripravo…
genepi
Pred 7 rokmi
22
Ako je to so stavbou krbu svojpomocne?
Dobrý den, prosím Vás, chceme si s manželem postavit krb svépomocí. Jak je to ale při kolaudaci? Ne…
frantisekdobrota
Pred 7 rokmi
22
Tv 75"
Zdravim. Prave sa rozhodujem nad kúpou tv 75". Ak má niekto z vás tak poradte nejaký dobry model, v…
matko291
Pred 7 rokmi
1
2
35
Názor na pôdorys plánovaného domu no.2
Zaujíma ma Váš názor na tento pôdorys rodinného domu. Ďakujem za príspevky.
ajana1
Pred 7 rokmi
7
Inspiracia schodov zo stlpom do domu
Dobry den, vedel by mi niekto poslat dake foto na inspiraciu vstupu do RD. Mam zaujem o takyto s…
jan45
Pred 7 rokmi
4
Popraskaná nová stierka
Kúpili sme starší (50ročný) dom. Prešiel už čiastočnou rekonštrukciou. Takmer vo všetkých miestnost…
filipmf
Pred 7 rokmi
15
Ahojte,je dobra cena za fasadu (sietka lepidlo penetrak fasada)540 m2 KE s mat.aj lesenim 12000eur?
Mne sa to zda dost drahe,dakujem
pluvko
Pred 7 rokmi
6
Zaplata na defekt
dobry den viete mi poradit ako sa lepia tieto zaplaty na duse? ja som z toho jelen a navod nikde vd…
santos950
Pred 7 rokmi
5
Zvýšenie výšku krbu (kachle)
Ahojte, Potrebujem radu. Priateľke moc nepáči, že z krbu máme vývod komína z hora, aj napriek tomu…
kubistar
Pred 7 rokmi
6
Odbornik k preberaniu novostavby
Dobry den, Nedavno som citala, ze existuju firmy, ktore sa venuju kontrolam domov a bytov pri ku…
richard71
Pred 7 rokmi
12
Strop porfix na pivnicu
zdravim vsetkych chcem sa opytat na nosnost stropneho systemu porfix ,chcem tym urobit strop na ext…
staco
Pred 7 rokmi
1
Nábytok do študentskej izby
Ahojte, poradíte, kde kúpim pekný, kvalitný nábytok do chlapčenskej študentskej izby? ;-) Dala by s…
kreola
Pred 7 rokmi
17
Kuchyňa - usporiadanie spotrebičov
Ahojte, vedeli by ste nám prosím poradiť ako správne naplánovať usporiadanie spotrebičov? Máme…
klaudik_1
Pred 7 rokmi
23
Rozvody kúrenia pri rekonštrukcii
Ahojte. Blížime sa do štádia podláh, dlažieb, obkladov a stierok, ale ešte pred tým by som chcel po…
matko291
Pred 7 rokmi
14
1
2
…
1614
1615
1616
1617
1618
…