O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Schody modulové
Má niekto modulové schody? Aké sú?
kcardova
Pred 7 rokmi
1
Vodovod/hadica (pripojka) bez povolenia na sukromnom pozemku
Ahojte, mam taky problem na pozemku, ze zahradkari si este v 80-tych rokoch cez uz moj zdedeny poze…
epto
Pred 7 rokmi
8
Malovanie sádroveho obkladu v obývačke
Máte skúsenosť s maľovaním sádroveho obkladu? Máme ho biely ale chceme ho ešte premaľovať zase na b…
rokov
Pred 7 rokmi
2
Rybylky- ako sa ich zbavit?
Dobry den, mate prosim vas radu ako vyhubit v byte rybylky. My uz s nimi bojujeme rok a nevieme sa…
jonkaamisiko
Pred 7 rokmi
7
Poznáte dobrého finančného poradcu z Nových Zámkov?
Ahojte,potrebovala by som dobreho fin. poradcu,s ktorym mate uz skusenosti,prip. niekto z okolia,al…
marfinka12
Pred 7 rokmi
13
Izolacia stropu zmeny
Ahojte. Bol. Som nastavený ze pôjdem do vaty 20 medzi stropnice a 20 smerom dole ale. Tym padom by…
quakdafak
Pred 7 rokmi
20
Navrh malickej kuchyne
Pomohli by ste mi prosim s navrhom kuchyne, ktora je velmi mala a nie velmi stastne riesene potrubi…
cielo33
Pred 7 rokmi
22
Montovane domy - firma Dom snov, alebo Raj byvania ??
Dobry den. Rozmyslame nad montovanym domom, len je tu straaaasne vela firiem a nevieme sa vobec roz…
klasik_x
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Vertikálne žalúzie/ Rolety/ závesy so zaclonami❓❓❓
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o osobné skúsenosti, názory, pre/proti, výhody/nevýhody prípadne …
emil553
Pred 7 rokmi
19
Montaz sdk_ponuka prace
Potrebujem spravit sdk strop v bungalove. Je to cca 110m2 v obci Dvorany nad Nitrou
tomi66677
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie ŽB stropu
Ahojte, chcel by som sa poradit ako postupovat pri zatepleni zelezobetonoveho stropu. Rozmyslam na…
represent17
Pred 7 rokmi
3
HELUZ 50 bez zateplenia, ako na fasádu ?
Zdravím všetkých, potreboval by som poradiť. Mám novostavmu z tehly Heluz 50-ky. Potrebujem poradiť…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
19
Trhy v Poľsku - oplatí sa ísť?
Ahojte,mam na vas otazku ideme na dovolenku do Tatier a do Polska to mame uz kusok cca 50km,tak sa …
emil553
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
66
Priestor nad poschodovou posteľou
Ahojte, dávame si vyrobiť poschodovú posteľ na mieru. Výška izby je bohužiaľ iba 250cm. Riešim otá…
emil553
Pred 7 rokmi
11
Farebny beton
Cavte, mate niekto skusenost s farebnym betonom? Co myslite, ak by som pridal PIGMENT na vo…
ondrejl
Pred 7 rokmi
4
Dochladzovacia slučka ku kotlu Viadrus.
Vie mi niekto poradiť akú konkrétnu dochladzovaciu slučku na ochranu kotla pred prehriatím, by bolo…
duzu
Pred 7 rokmi
9
Dve umývadla na dosku - vaše skúsenosti a údržba
Chceme si dat do kupelne dve hranate umyvadla na doske resp. pulte. Aka znacka umyvadla je na to na…
dixy89
Pred 7 rokmi
1
2
51
Základova doska a ranný prízemný mráz
Zdravím. V pondelok 24.9.2018 sa betónovala základova doska , skončilo sa cca o 14 hod, následne do…
shotocan
Pred 7 rokmi
5
Hydroizolacia garazovej brany
Ahojte.Viete niekto poradit ako vyriesit detail hydroizolacie na vstupe do garaze? Prikladam aj fo…
matus1306
Pred 7 rokmi
7
Železobetonové preklady terasy
Zdravím. V projekte bolo počitane ze budeme mat 5 stlpov a armatura prekladov bola vypocitana na …
jblaze
Pred 7 rokmi
11
Cena za výkop
Ahojte, idem si dať urobiť plynovú prípojku. Je to 10m k plotu od hĺbky 1.4m by som to chcel stúpať…
igor256
Pred 7 rokmi
14
Izolacia pivnice - ako upevnit polystyren?
Ahoj, staviame zelezobetonovu pivnicu do svahu. Mame zakladovu platnu, pod ktorou je fatrafol 803 a…
romanams
Pred 7 rokmi
12
Skúsenosti s nákupom nábytku a podláh v Poľsku
Ahojte prosím vás zajtra mame ísť do Bielska na nákup mam par tipov kam ísť ale chcela som sa spýta…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
3
Zdedene pozemky a ich vyuzitie.
Dobry den, manzelka ma k dispozicii zdedene pozemky na Liptove. Podla papierov su to nie male rozlo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Najprv zaliat podlahu alebo urobiť stropy a omietky?
Pekný deň, Máme bungalov, SDK stropy budú všade, podlahové kurenie. Mám dilemu, partia SDK mi…
ujosyzo
Pred 7 rokmi
9
Kurenie elektrickym radiatorom v starsom dome
Dobry den. Chceli by sme svokre kupit do starsieho slabsie zatepleneho domu elektricky radiator. Id…
roboza
Pred 7 rokmi
24
Drenaž zo starých prepraviek
Ahojte riešil už niekto drenážnú jamu zo starých prepraviek od vína či piva? Ak áno poprosím postre…
bergiboo
Pred 7 rokmi
1
2
32
Drevokazné huby
Pozdravujem všetkých! Má niekto skúsenosť s týmto "požehnaním"? Našla som to tento týždeň na vonkaj…
judringova
Pred 7 rokmi
3
Typ kotla a rychlost pri pusteni TUV
Potrebujem poradit, rozhodujem sa medzi kotlom so vstavanym 45l zasobnikom (asi Immergas alebo Vies…
sandra8787
Pred 7 rokmi
1
2
52
Reklamacia strechy
Zdravim Vas, chcela by som sa poradit, mame novostavbu bungalovu a po 1. roku vyzera strecha na via…
catscan
Pred 7 rokmi
7
1
2
…
1616
1617
1618
1619
1620
…