Rybylky- ako sa ich zbavit?

Profilova fotka
Dobry den, mate prosim vas radu ako vyhubit v byte rybylky. My uz s nimi bojujeme rok a nevieme sa ich ziadnym sposobom zbavit. Pokial sme ich nachadzali v noci v kupelni bolo to v pohode, ale posledne ich mame v skrini a par krat som ich nasla v syncekovej posteli. Uz je to pre mna neakceptovatelne. Dakujem za vsetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,,Asi mas na mysli RYBENKY,,,ak tie tak skus vanilku,,vonave stromceky co sa davaju do auta.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelbarta Ano rybenky, niekto to vola aj rybylky. :) Tieto vone ich len zazenu, alebo aj vyhubia? Susedia pod nami a nad nami ich nemaju. Nechapeme preco. su len u nas?
Odpovedať
@jonkaamisiko susedia ich mozno nevidia, ale urcite ich maju. su neskodne, takze staci, ked ich trochu odpudite roznymi vonnymi esenciami. ale zbavit sa ich neda, to je nemozne ;)
Odpovedať
@jonkaamisiko tak isto sme ich mali hlavne v noci ale manzelka kupila postrek ktory sme strekli po obvode stien cca mesiac do zadu a od vtedy sme nasli 1ks tejto havede. Teraz postrek znovu zopakujeme pre istotu. Ma to myslim ucinok cca 25 dni.Ale presny nazov neviem,zajtra mozem poslat
Odpovedať
Profilova fotka
@kkl82 Ak by boli u susedov ako u nas, urcite ich uvidia. Ja ich uz nachadzam vsade😒v skrini, spajze, medzi taniermi.
Odpovedať
Profilova fotka
@stokibb To sme skusali aj my 2x. Ale nachadzame stale mladata takze vidime, ze sa stale mnozia. Byvame v novostavbe 5 rok., trochu sadli mury a silokon medzi dlazbou a soklom je vsade prasktnuty tak nevieme ci neziju v tych tehlach?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?