O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vytiahnutie obvodových murov
Ahojte, viete odporučit dobrých a rychlych murarov na vytiahnutie obdových murov ASAP NItra a okoli…
bibli92
Pred 7 rokmi
1
Plot bezny meter do 60€
Dobry den potrebujem plot 145 bm. Vie mi tu niekto poradit, ma skusenosti, fotografie dom je rožny,…
cicus28
Pred 7 rokmi
27
Antikorové zabradlie
Ahojte.Chcela by som od vás radu a kontakt na dobru osobu ktorá roby antikorové zábradlie a je blíz…
petka456
Pred 7 rokmi
2
Skúsenosti s podtlakovým vetraním a fresh klapkami
Ahojte. Mate niekto skusenosti s podtlakovym vetranim a fresh klapkami? Nechce sa mi ist do reku…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
1
2
46
Ktory profil okna by ste odporucili, Salamander streamline76 alebo Aluplast Ideal8000?
...
pavol2711
Pred 7 rokmi
4
Náklady na bývanie
Ahojte, chcela by som sa informovať koľko cca sú náklady na bývanie montovaného bungalovu ktorý má …
martin153
Pred 7 rokmi
9
Projekt domu od MF pro
Zdravim Vás ma niekto domček podľa niektoreho z projektu od MF Pro style 222 alebo 224 a , 218 ale…
mirusaagency
Pred 7 rokmi
1
Dražba a problem po dvoch rokoch
Dobrý deň, potrebujem skôr informacie....pred dvoma rokmi sme vydrazili dom.Drazobna spoločnosť vyp…
daralbajda
Pred 7 rokmi
19
sponzor fóra
Hladam tento typ kamena
Prosim neviete typ, vyrobcu tohto kamena? Dakujem
kalania
Pred 7 rokmi
7
Montaz kuchyne z IKEA
Dobry den, zhaname sikovneho majstra alebo partiu ktora by vedela zlozit a namontovat kuchynsku lin…
kalania
Pred 7 rokmi
26
Injektáž - spevnenie základov
Dobrý deň. Vedeli by ste mi poradiť nejakú firmu ktorá sa zaoberá spevnenim základov? Máme problém…
neprd
Pred 7 rokmi
2
Okna instalovane na pasky
Ahojte davam si instalovat okna po prvy krat na pasky..poradte prosim ci tato instalacia je spravna…
pluvko
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
64
Zástena v čiernom ráme do kúpeľne
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto vyrába alebo vie odporučiť výrobcu na zásteny v ráme do kúpeľne…
eduardgein
Pred 7 rokmi
2
Ukoncenie vaznikoveho krovu
Prosim o radu...nevadi ked vaznikovy krov nie je az po uplny koniec/kraj ukonceny krokvami? Na com …
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
31
Poschodový dom so strechou so sklonom 22°
ahoj prosím Vás máte niekto poschodový dom a na ňom strechu so sklonom 22°? potrebujem vidieť ako v…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
21
Retic Zbehy - otváracie hodiny
dobry den, v sobotu je otvorena predajna retic zbehy?
todo2
Pred 7 rokmi
4
Poznate tuto odrodu hrusky?
Chodim okolo takej starej hrusky je velmi vysoka cca 15 metrova asi 30 rocna nikto sa o nu nestara …
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
12
Ako odstránim čierne mapy na dreve v podkroví?
Ideme davat izolaciu do podkrovia a zistil som akesi cierne mapy na dreve. Co to moze byt? Treba to…
martins2321
Pred 7 rokmi
17
Strop medzeta medzi vatou
Ahojte. Projektantka mi natrepala zbytocne centimetre do vydky a tak teraz bojujem s jednou vecou.…
truly
Pred 7 rokmi
9
Hladame Architekta - KE - Sever - Okres - Okolie
Dobry den, Hladame architekta na navrh 2- podlaznej pristavby k murovanemu 3 - podlaznemu domu.…
silvchamp
Pred 7 rokmi
1
Hladam partiu na hrubu stavbu
Zdravim, hladam partiu na hrubu stavbu v Kosiciach-okolie. Ak ste boli spokojni. Kontakty prosim…
sucky1
Pred 7 rokmi
1
Po rekonštrukcii vodarne je voda kalná
Ahojte, mám taký problém. Staré čerpadlo (1° SIGMA rady 32SVA) z roku 1967 už doslúžilo, tak so…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Magnezitove tehly - skodlivost ?
chcem sa informovat aka je skodlivost (odparom) u magnezitovych tehal (kotucov, prstencov, platni) …
miki88
Pred 7 rokmi
20
Kotol ktorý nieje pre slovenský trh
Ahojte chcem sa spytat. Kúpili sme dom a po roku sme sa dozvedeli, že kotol protherm raja je určený…
asdfb
Pred 7 rokmi
15
Vstavane repro MAGNAT - pomozte
Ahojte, prosim Vas hlaam vhodne riesenie pre oyvucenie miestnosti 40m2. Riesenie ma byt repra v …
matosl
Pred 7 rokmi
5
Závesy na okno v kuchynskej linke
Ahojte, zaujíma ma ako máte riešené zaclony/zavesy/roletky/... v kuchyni, ak máte kuchynské okno v …
kamilka22381
Pred 7 rokmi
20
Poistenie pri požiari - chata s krbom
Dobrý deň. Viete mi poradiť prosim... Máme kúpenú staršiu drevenicu s krbom v celkom dobrom stave. …
dkethe
Pred 7 rokmi
1
Madlo/úchytka
Ahojte. Neviete mi Prosim poradiť kde by som nasla takuto uchytku resp. Madlo na vchodove dvere?
jankazb
Pred 7 rokmi
6
Ytong 30 cm plus 22 cm paropriepustného polystyrenu napr Baumit Open VS Heluz 50 family 2 v 1
Voľba : 1- ytong 2 - Heluz Cieľ : nízko energetickej náročnosti / mal by to byť pasívny…
tslivovic
Pred 7 rokmi
1
2
36
Aká farba je vhodná na tehlu?
Zdravim vospolok. Mame v jednej detskej izbe zatial neupravene 2 piliere pri stene z plnej tehly…
zita19
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
1618
1619
1620
1621
1622
…