O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vedenie kabeláže
ahojte, pri prerábke jadra sme sa rozhodli prerobiť aj elektriku v celom byte. Robiť nebudem ja keď…
lukino55555
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Hladám odporúčanie na overených omietkarov - Nitriansky kraj. Prosim
Ahojte, prosím Vás viete mi odporučiť nejakých overených omietkárov ? Ďakujem za každý kontakt
sedmikraska20
Pred 7 rokmi
3
Oplotenie rožného domu - poradíte?
Prosim moze mi tu niekto pomoct, dat radu, napisat svoj nazor, potrebujem oplotit cca 140 - 145 bm …
cicus28
Pred 7 rokmi
4
Nepoznáte niekto partiu šikovných chlapov na stavbu domu,okolie Poprad,Svit?
Hľadám niekoho,kto by mi poradil partiu alebo firmu na postavenie domu. Je to poschodový domček,j…
amedeofelisa
Pred 7 rokmi
1
Kotol Protherm Gepard
Mám jednu otázku ohľadom kotla, máme nový kotol Protherm Gepard závesný nekondenzačný a keď kúri al…
bracho90
Pred 7 rokmi
6
Koľko stojí prepis ornej pôdy na stavebný pozemok?
Dobrý deň, viete mi niekto povedať koľko nás cca vyjde prepísať ornú pôdu na stavebný pozemok ak…
2909
Pred 7 rokmi
12
Vady na byte
Ahojte Kupili sme byt, ktory nam bol od zaciatku prezentovany ako zrekonstruovany. Na obhliadku sm…
peter11balog
Pred 7 rokmi
19
Okenice, rolety alebo mreže?
Ahojte, Prerabame nasu chatu v senci pri jazerach a akurat riesime ako zabezpecit okna a dvere z v…
puserla
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Radiatory alebo podlahové kúrenie.
Chcem poradiť, aké kúrenie do domu bungalov cca 110 m2? Ja chcem podlahové a manžel chce klasiku ra…
e313
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
6
7
209
Prosím poraďte - retro spotrebice Gorenje,Whirlpool alebo Amica?
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s výberom spotrebičov. Neviem sa rozhodnúť medzi týmito troma…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
2
Napojenie drenaze do KG rury
Zdravim, mam jednu otazku existuje daka spojka (alebo moznost) na prepojenie drenaznej rury DN 1…
jan45
Pred 7 rokmi
6
Kuchyňa - epoxidová špárovka
Ahoj :) riešime kuchyňu a špárovku nad kuchynskou linkou. Máte niekto skúsenosti (pozitívne/negatív…
ajca123
Pred 7 rokmi
2
Striekania izolácia penou alebo fúkané drevovlákno?
Dobrý deň. Prosím vás chcela by som sa opýtať či mi tu vie niekto poradiť ako najlepšie zatepliť st…
fearandlove
Pred 7 rokmi
18
Dofinancovanie stavby - hypotéka alebo spotrebný?
Ahojte. Chcem sa spýtať ak potrebujem nejake peniaze napr. 30000 na dostavbu domu. Riesia to v b…
truly
Pred 7 rokmi
3
Sadrove stierky PL
prosím vas dávali vam poliaci do stierky na proobeton aj sietku? Alebo len na priecky? Riesia sa…
truly
Pred 7 rokmi
1
Ak máte názor. Oplatí sa ten dom?
Ahojte. Chcem sa vás opýtať na názor. Máme vyhliadnutú jeden domcek. Je starší, ale je tam nová str…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
29
Aká je toto burina a ako sa jej zbaviť?
vie mi prosím niekto poradiť, aký druh buriny je na fotkách ? má pomerne hlboký jeden koreň, jedn…
darinna1
Pred 7 rokmi
18
Okrasný ihličnan v zime
Prosím vás, mám takýto podobný ihličnan. Myslíte, že mi cez zimu vydrží v kvetníku alebo ho mám pre…
jakino
Pred 7 rokmi
5
Poškodené listy šalvie - je to choroba?
Ahojte, na salvii mam nejake divne listy. Je to nejaka choroba, nemate skusenosti?
zuzgun
Pred 7 rokmi
11
Dvojpodlažná prístavba, podkrovia, strecha - navrch a realizacia
Zdravím všetkých. Kupujeme rodinný dom, ktorý už má čiastočnú prístavbu a aj obývateľný časť podkro…
silvchamp
Pred 7 rokmi
1
Senzor zamknutych vchodovych dveri?
Riesil niekto nejaky senzor na indikaciu odomknutych/zamknutych vchodovych dveri pristupny z intern…
radoslavc
Pred 7 rokmi
14
Kto vie postaviť komín?
Dobrý deň, všetko máme nakúpené na komín Schiedel. Ale nemáme nikoho, kto by ho vedel postaviť. Pro…
janbari
Pred 7 rokmi
3
Ako usporiadat kuchymu?
Ahojte, chystame sa prerabat kuchynu,ale nakolko sme laici v tejto teme tak by som chcela radu od s…
tomis12
Pred 7 rokmi
8
Zmena stavebného dozoru pred kolaudáciou
Ahojte. Neriesil niekto probelm zmeny stavebneho dozora na stavebnom urade tesne pred kolaudaciou? …
jan45
Pred 7 rokmi
5
Nivelák..kedy sa po nom môže chodiť ?
Ahojte prosím Vás kolko hodín alebo aký čas by sme nemali chodiť po niveláku ? teraz nam ho vyliali…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
6
Použiť či nepoužiť nivelizačnú hmotu na podlahy?
Ahoj staviame dom momentalne sme v stadiu zabetonovanych podlah a omietnutych stien na jemno... V p…
tusim
Pred 7 rokmi
1
2
50
Poradíte dobrú stolovú pílu na vinylové podlahy?
Prosim Vas poradte nejaku dobru a overunu stolovu pilu na vinylove podlahy, aby mala presne meranie…
palo1p
Pred 7 rokmi
23
Elektrický vrátnik s kamerou - čo si všímať pri kúpe?
Prosím vás poraďte mi elektric.vratnika s kamerou . Hlavne čo si všímať pri kúpe.Je to pre rodinný …
palo1p
Pred 7 rokmi
3
Salung okolo schodov?
Zdravim polozil som polystyren cca 20cm od schodiska podlaha sa bude dvihat 15cm. Polystyren 100mm …
maros173
Pred 7 rokmi
3
Môžem dať protipožiarny sadrokartón okolo rúry z komína?
Prosím o radu. Pred časom sme kúpili rodinný dom, kúrenie je riešené peletovým kotlom. Predchádzajú…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
14
1
2
…
1619
1620
1621
1622
1623
…