O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cerpadlo do studne. Zle odporucenie studniara?
Ahojte, vyvrtali sme studnu a studniar, ktorý nam ju robil nam rovno predal aj cerpadlo. Ide o vo…
feriicko
Pred 7 rokmi
12
Sedum spectabile 'Brilliant' vs. Sedum "Autumn Joy"
Ahojte strechaci, vie mi niekto poradit aky je rozdiel medzi rozchodnikmi : Sedum spectabile 'Bril…
zita19
Pred 7 rokmi
2
Krb a privod vzduchu
. Čaute Je nutny privod vzduchu ak sa v krbe bude kurit len na vianoce a paru dni v zime? Nenaro…
mamen7
Pred 7 rokmi
1
2
32
Zemina pri plote
Ja ako majitel som oplotila cely svoj pozemok. Z jednej strany je cast obce a cast nejakeho majitel…
natasa153
Pred 7 rokmi
8
Skúsenosti s Košickymi firmami pri prerabani bytu
Mám veľmi negatívnu skúsenosť s pánom Patrikom B. a jeho otcom. Firmu radšej nebudem menovať, ale a…
anonym112
Pred 7 rokmi
1
Rada ohľadom stavebného materiálu
Dobrý deň, už som tu raz písala v mene mojej sestry, lebo rozmýšľala nad kúpou domu. Mala niečo vo …
jurajm17
Pred 7 rokmi
12
Ma niekto skusenosti s firmou Holz -haus ( drevostavby)?
Konatel Radovan Rapcan
vorarlberg
Pred 7 rokmi
1
Ako na vzdchotesnú rovinu na väzníkovom krove?
Pomaly sa blížim k realizácii vzduchotesnej roviny na spodnej hrane väzníkového krovu. Chcel by som…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
73
sponzor fóra
Meble gora recenzie
ahojte...mali ste niekto nieco objednane a dodane od meble gora,ktora sidli v Polskom Tesine...my u…
erikaireland
Pred 7 rokmi
3
Odvetranie komína v NED s rekuperáciou
Ahoj strecháči, chcel by som poradiť ako ste vyriešili únik vzduchu cez klasický skladačkový komín …
cveno
Pred 7 rokmi
1
2
33
Vas nazor na projekt " Dom w miodownikach"
Chcel by som Vás poprosiť na názor aké nevyhovujúce veci by ste videli zle na projekte " Dom w miod…
babi32
Pred 7 rokmi
6
Popraskany xps
Ahojte, mame dt-ka zateplené xps v dvoch vrstvách. Na niektorých miestach som si všimol praskliny n…
rado1704
Pred 7 rokmi
5
Sekanie diery do betónu
Ahojte. Pred šiestimi rokmi som zabetónoval terasu. Na hline je 3cm štrku, potom kari sieť a as…
jakino
Pred 7 rokmi
27
Umlelý mramor - konglomerát Santamargherita / Technistone - schody
Dobrý podvečer všetkým, prosím o radu niekoho, kto má skúsenosti alebo pozná schopnú firmu, ktorá…
ester177
Pred 7 rokmi
13
Dá sa plynová rúrka schovať pod zateplenie?
Ahojte. Da sa schovat plynova rurka, ktora ide od zeme az na prve poschodie pod zateplenie? Co na …
luciaa15
Pred 7 rokmi
11
Minimalny polomer ohybu PEL-Al-PEX rury
Zdravim, chystam sa na rozvody vody v dome a najradsej by som pouzil co najmenej spojov. Potiahne…
kejsix
Pred 7 rokmi
14
Aké lepidlo na sklotextilnu sieťku ?
Zdravím. Vedeli by ste mi poradiť ohľadom výberu správneho flexibilného lepidlá pre nasadenie sklot…
zmrzlina_sk
Pred 7 rokmi
14
Terasa, betonove stlpy, zabudnuty preklad?
Dobry den, staviam dom a mam problem. Rovno so stropom pivnice som zalial aj vyvysenu terasu kto…
heliator
Pred 7 rokmi
6
Odhlučnenie stropu v byte
Zdravím mam otázlu.Bydlím na prízemí a chcem si odhlučnit strop.Viem že su akustické dosky ale je t…
kordo3
Pred 7 rokmi
27
Chyba na kúpnej zmluve - uzná to kataster?
Dobry den, Chcela by som sa spytat. Kupujem pozemok, ktory ma najomnu zmluvu s polnohospodarskym d…
karlotka21
Pred 7 rokmi
13
Veniec namiesto prekladu
Potrebujem poradit...prave murujeme 2.poschodie..vsade nad okna sme davali preklady...chceli by sme…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
11
Chladenie tepelnym cerpadlo
Ahojte, prosim Vas, je potrebne nejake specificke zapojenie TC, ak chcem aby som vyuzil jeho fun…
fural
Pred 7 rokmi
6
Dobrý vodár a klampiar_Drahovce
Dobrý deň, zháňame šikovného a spoľahlivého vodára a klampiara v obci Drahovce, resp. z blízkeho ok…
beik7
Pred 7 rokmi
1
Čo sa skôr zatepluje sokel alebo fasáda?
Ahojte. Idem zateplovat dom, no keďže už nemám moc času do zimy, celý dom nestihnem. Riešim preto o…
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Debnenie Ilava, Púchov, PB
Ahojte, prosím vás odkiaľ ste požičiavali debnenie na železo-betónový strop + veniec a preklady - o…
peto125
Pred 7 rokmi
1
Netypický druh interiérovej podlahy - hľadám názov
Potrebovala by som pomôcť s jednou vecou - cca 10 rokov dozadu som pri zariaďovaní naďabila na druh…
moratibru
Pred 7 rokmi
1
Máte skúsenosti s oknami Profil Eforte od firmy Hesta?
Ahojte, máte niekto skúsenosti (pozitívne/negatívne) s oknami profil Eforte od firmy Hesta?
arpe
Pred 7 rokmi
12
Betónová žumpa - odporučíte dobrú firmu?
ahojte, mate niekto skusenosti so zumpou od firmy pri trolige v PO? je kvalitna a vydrzi tak ako pi…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
36
Omietky sadrokarton
Hľadám majstrov sadrokartón a vnútorné omietky okolie Nitra, Nové Zámky ďakujem za ponuky
janiiiii
Pred 7 rokmi
1
Musí byť dodržaný odstup 2 m od hranice pozemku?
Ahojte, chcem sa spýtať či môžeme posunúť stavbu RD bližšie ako 2 m od hranice susedného pozemku, k…
suszanie
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1621
1622
1623
1624
1625
…