O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vybavenie hypoteky
Zdravím, s priateľkou rozmýšlame cez zimu vybyaviť hypotekárny uver na stavbu rodinneho domu. Nemám…
anulienacka
Pred 7 rokmi
24
Okna cez ktore ja vidim von a dnu neni nic vidiet
ahojte chcem sa spytat ci su na nasom trhu aj take okna cez ktore ja vidim von a dnu neni nic vidie…
maxito999
Pred 7 rokmi
14
Ako dlho ste čakali na schvalenie úveru vo VUB?
Dobry deň,prosim Vas ako dlho ste cakali vo VUB-ke na schvalenie hypo-úveru na rozostavany dom? My …
pipulkoo
Pred 7 rokmi
5
Kotol Buderus-Baxi
Ahojte,viete mi poradit,ktory kotol by ste viac odporucali? Nevieme sa rozhozhodnut :-( ci Buderus …
tino2
Pred 7 rokmi
6
Prenajom bytu
Zdravim Vas...potrebujem pomoc...kupila som byt na hypo a chcem ho dat do prenajmu od noveho roka..…
lucia1849
Pred 7 rokmi
6
Môj dom net - Štefan Borbély
Je tu niekto, kto aktuálne stavia montovany dom cez firmu Môj dom net, s.r.o.? Ako to u Vás prebieh…
domvovystavbe
Pred 7 rokmi
7
Poter, kedy sa môže kúriť ?
Ahojte pri betónovom potere ak mi ho urobia , kedy sa môže začať kúriť ? prízemie podlahovka, piv…
rasto464
Pred 7 rokmi
10
Cena rodinného domu 9x9m dvojpodlažný
Dobrý deň,chystáme sa stavať dom svojpomocne a chcel by som sa informovať že na koľko by vyšla hrub…
fiancee19
Pred 7 rokmi
18
sponzor fóra
FLIP (Bungalov ) skusenosti??
Zdravim ma niekto skusenosti so stavbou Flip bungalov Projekt objednaval niekto priamo z katalogu …
dominik1088
Pred 7 rokmi
1
Pomooooc co s touto podlahou
Takze zavolala spm si robotnikov aby mi odstranili flek z drevenych parkoet oni to pbrusili a nalko…
izoggy
Pred 7 rokmi
11
Kotol Buderus GB 172?
Máte niekto takúto zostavu ? https://www.atria.sk/buderus-logamax-plus-gb-172-20-logalux-s-120-rc-…
rvs
Pred 7 rokmi
14
Dvojkrídlové balkónové dvere - delenie
Ahojte, nemá niekto dvojkrídlové balkónové alebo terasové dvere celkovej šírky 120 cm? Na jedno krí…
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Kurenie nazory
Planujem prerobit kurenie v byte , cize iba jedno podlazie . Rad by som tam dal kondenzacny kot…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
10
Stavebny otvor vyska 205cm
zdravim. mam pre interierove dvere vysku otvoru 205cm od podlahy. je to problem pre standardne ob…
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
14
Parcela E
Dobry den,prosim o radu,otec che odkupit od stareho pana pozemok ,ktory je po jeho lavej a pravej s…
tino2
Pred 7 rokmi
18
Aký je to kvet? Identifikácia kvetov z obrázku
Ahojte, neviete niekto, ako sa vola tento kvet? Nikde to neviem najst. Dik
zita19
Pred 7 rokmi
14
Zmena dreveného otváravého okna na otváravo-sklopné?
Ahojte, viete mi niekto poradiť ohľadne výmeny kovania dreveného okna? V pivnici máme staršie dr…
daniela_summer
Pred 7 rokmi
3
Dá sa nejako pomôcť zlej orientácii na svetové strany? (pri už postavenom dome)
Ahojte, kúpili sme dom po kompletnej rekonštrukcii a veľmi to tu máme radi a sme všeobecne spokojní…
jblaze
Pred 7 rokmi
24
Drevené schodisko
Poprosím názory na drevené schodisko z buku, z dosiek z lepených líšt, nie z celých kusov dreva. Na…
slavka36
Pred 7 rokmi
4
Vyrovnanie terenu
Zháňam zeminu na vyrovnanie terénu pred domom,okolie Presov,Kosice :-) ďakujem
anicka280786
Pred 7 rokmi
1
Ohrev vody - solar alebo tepelne cerpadlo
planujem stavat montovany NED a riesim ohrev vody. pozdavaju sa mi dve alternativy: bojler so sol…
leonardom
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Zámková dlažba na vyvíšenom betónovom povrchu
Ahojte, mám jednu dilemu. Mám 60m2 rovnej betónovej parkovacej plochy. Táto plocha je výrazne vyvýš…
mackoke
Pred 7 rokmi
6
Kolko trva proces od vybudovania plynovej pripojky az po spustenie kotla???
Ahojte, kolko asi cca trva cely ten proces od vybudovania plynovej pripojky az kym mozme zacat kuri…
tomcok
Pred 7 rokmi
3
Firma/remeselníci na hrubú stavbu/základy
Dobrý deň, hľadám spoľahlivú firmu alebo remeselníkov na hrubú stavbu alebo základy rodinného domu …
evian666
Pred 7 rokmi
8
Spolahliva stavebna firma Povazska Bystrica a okolie
Zdravim. Hladame spolahlivu stavebnu firmu pripadne partiu zivnostnikov, ktori by nam pomohli s dok…
evian666
Pred 7 rokmi
10
Digestor Elica Shire BL/A/60 - maximalna vyska
Ahojte, Mohol by mi niekto prosim vysvetlit preco su ine rozmery na vykresoch pre tento model? …
wewika1
Pred 7 rokmi
8
Nedorobene steny
Zdravím vás všetkých ktorí staviate, prerabate 😊, potrebujem poradiť kde nájsť dobrých omietkarov, …
walckiers
Pred 7 rokmi
2
Rozlozenie kuchyne
Chcela by som poradit ako by ste v tejto kuchyni vyriesili rozlozenie.... poprípade kde dat sporak,…
kimixxx
Pred 7 rokmi
16
Aku zastenu do kupelne na vanu?
Aku zastenu ste davali do kupelne na vanu? Na vyber su so sklenenou vyplnou, s plastovou... Zati…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
4
Oddelovaci murik
Poradte prosim z coho spravit oddelovaci murik. Od susedy uz prerabat plot nemozeme. Zavozit teren …
zita19
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1623
1624
1625
1626
1627
…