O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Okna Aneko Energy Strong
Chel by som sa vas strecharov spytat, ci mate niekto skusenosti s tymito oknami. Resp ci je dobre d…
sgi320
Pred 7 rokmi
12
Rozmiesnenie spotrebicov
Ahojte idem si k vam po radu, dostali sme par vizualizacii kuchyne no nevieme sa rozhodnut do ktore…
hrmawica
Pred 7 rokmi
15
Zariadenie kupelne
Ahojte,poradte kde kupit za dobru cenu dvojumyvadlo so skrinkou,takisto sklo posuvne velke pred spr…
lulka06
Pred 7 rokmi
1
Dom snov od Bauholdingu
Ak niekto uvazujete nad kupou a stavbou montovaneho domu v spolupraci s bauholdingom, rada Vam posk…
sprituska
Pred 7 rokmi
1
Royalreality a Ismont v Bernolákove. Skúsenosti a odporúčania.
Aké máte skúsenosti so stavbami od Ismontu, ktoré predáva real. kancelária Royalreality? Kvalita st…
emdzi
Pred 7 rokmi
1
Kam umiestniť hlásiče požiaru v dome?
Pekny den prajem. Chceme do domu hlasice poziaru, v podstate sme uz vybrali aj model (https://www.a…
misscelaneous
Pred 7 rokmi
2
Zburanie priecok
zdravim. chystam sa kupit byt kde by som potreboval pozhadzovat par priecok. dom je tehlovy z roku…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
6
Sifon na starú voľne stojacu vaňu
Dobrý deň prajem, potrebovala by som poradiť. Dali sme rekonštruovať starú voľne stojacu vaňu a pre…
daralbajda
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Problém s pamiatkovým úradom
Ahojte. Mal niekto z Vás nejaký problém s pamiatkarni? Ohľadom stavania domu na pamiatkovo území? …
matej_r
Pred 7 rokmi
24
Nový Ružinov - nespoľahlivý a neprofesionálny prístup developera? - prispejte Vašou skúsenosťou
Túto diskusiu som založila, lebo mám veľmi zlú skúsenosť s kúpou bytu v projekte Nový Ružinov. M…
fisan
Pred 7 rokmi
8
Platnosť projektu - bude projekt platný aj o 5 rokov?
Ahojte, vie mi niekto poradiť ohľadom projektu akú má platnosť?. Chcel by som projektantovi dať uro…
spiderhst
Pred 7 rokmi
11
Bytovy spravca v Bratislave
Dobry den, nevedel by nam tu niekto odporucit spravcu bytov s ktorym ste naozaj spokojni? Idealn…
romanesdesign
Pred 7 rokmi
2
Vyvložkovanie technológiou Furanflex
Dobry den, najskor skusim v kratkosti zhrnut o co mi ide. V tehlovom bytovom dome, kde je nas byt e…
sonamaladur
Pred 7 rokmi
8
Moderný inteligentný dom - poradíte firmu?
Veľa som čítala o Inteligentnom dome, že zvyšuje pohodlie bývajúcich, odbremeňuje ich od mnohých či…
smartcomfort
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
66
Sposob ulozenia plavajucej podlahy
Caute strechaci...viem ze sa uz toho tu popisalo... ale este raz ... podla plochy miestnosti...umi…
mitulus1
Pred 7 rokmi
25
Kde kúpim detský nábytok z kolekcie Mammut z Ikey?
V blave Ikei už nemaju
artmama
Pred 7 rokmi
5
Sadrokarton na stenu do kupelky ?
Ahojte zaujima ma váš názor. Máme novostavbu a majster nam radí aby sme v kupelke všetky steny oblo…
dromitan
Pred 7 rokmi
3
Podvrtavanie pod cestu kanalizácia
Prosím vás nepoznáte niekoho kto pretláča aj v kamenistej pôde??? Prosím vás?! Komjatice okres Nové…
ekino13
Pred 7 rokmi
2
Náhrada za maltu na tenké škáry LeierPLAN
Ahojte, viete mi poradiť náhradu za maltu na tenké škáry LeierPLAN http://www.leier.sk/malta-na-ten…
miro95x
Pred 7 rokmi
1
Obklad Paradyz - Moli (Videli ste, mate?)
Prosim Vas, videli ste niekde nazivo obklad Paradyz seria Moli? Velmi ma zaujal, avsak trosku za bo…
violaceus
Pred 7 rokmi
7
Kupeľňa - cena práce
Ahojte, chcem sa opýtať, aká je primeraná cena práce za obloženie kúpeľne. Ako sa vypočítaju 2,5x2,…
matismo
Pred 7 rokmi
11
Dvere z chodby do obyvacky
Ahojte..co myslite, davat dvere (take posuvne)zo vstupu z chodby do obyvacky ci nechat otvorene, ne…
izoggy
Pred 7 rokmi
25
Izolacia poter balkona
idem robit potery a tak popri tom by som dal urobit poter aj na balkon. Je to vlastne vypustena pla…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
4
Aké elektrické kúrenie by ste mi odporučili???
Dobrý deň, ideme stavať dom, mame len elektriku, neviem sa rozhodnúť či je lepšie podlahové elektri…
danielvalentin
Pred 7 rokmi
27
Výmena vodovodného ventilu po tlakom?
Dobrý deň, Je možné vymeniť uzatvárací ventil v šachte pod tlakom?hlavný privod sa nedá zavrieť.je…
henky73
Pred 7 rokmi
19
Krajský stavebný úrad
Ahojte chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s krajským stavebným úradom v Žiline? Už vyše mesiaca…
hrmawica
Pred 7 rokmi
14
Odhlučnenie bytu
Strecháči, nájde sa tu niekto, kto má osobnú skúsenosť s odhlučnením steny v byte? Potrebujem odhlu…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
2
Problem: Hypoteka na refinancovanie leasingov. Help me!
Zdravim svetkych kdo mi vedia dat aspon odpovede na moj problem. Moja situacia je taka ze uz dale…
andreah25
Pred 7 rokmi
16
Pálená tehla rezaná - kto reže?
Dobrý deň, viete o niekom kto sa venuje rezaniu starých tehál? Potrebujeme ako obklad. ďakuj…
janka11b
Pred 7 rokmi
2
Orientácia domu na pozemku ?
Ahojte, myslíte že by bol vhodný tento typ domu osadený ako na obrázku na pozemok ktorý má vchod or…
marekp1504
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1625
1626
1627
1628
1629
…