Dvere z chodby do obyvacky

Ahojte..co myslite, davat dvere (take posuvne)zo vstupu z chodby do obyvacky ci nechat otvorene, nech to je presvetlenejsie..chodba ma len njakych 2,5x2m
Odpovedať
Profilova fotka
bolo by viac svetla, keby to ostalo otvorené, ale to by som mal obavu z toho, že v zime prefúkne z vchodových dverí rovno do obývačky :-S
Odpovedať
@henyka86 Jednoznačne dvere, Ale posuvné už tam asi nedostaneš. Jedine z tej strany toho zádveria - ale potom stratíš z miestnosti nejakých 15 cm. Ja som takéto veci riešil ešte vo fáze projektu. Keď sa už stavalo, bolo už presne dané, kde budú aké dvere (presklené, plné, posuvné, otočné...).
Odpovedať
Take zásuvacie, z obyvackovej strany... Dala by som tam dvere jednoznačne.
Odpovedať
@henyka86 tak zle namontovanu foliu som teda este nevidel pod krytinou
Odpovedať
presklane dvere, presklenie na maximum, ale dvere kazdopadne
Odpovedať
my to mame otvorene, nemenila by som, z chodby taha cez zimu chlad len ked su zle zavrete dvere
Odpovedať
@lukas1115i preco zle?
Odpovedať
Urcite dvere. My to mame tiez tak. Kolkokrat sa manzel vybavuje medzi dvermi, jednak mame sukromie v obyvacke a on v predsieni. A ide o to, ze kym sa cela rodina nasackuje dovnutra, vsetko teplo z obyvacky ide von, ak tie dvere chybaju. My mame presklene asi 3/4.
Odpovedať
@fuska mozete mi prosim poslat foto tych dveri do IP? Dakujem @chrobak7 preco si myslis ze tam nedostanem posuvne? Ved zo strany obyvacky ich tam v pohode dame este..
Odpovedať
@henyka86 vsak je cela pokrcena
Odpovedať
@henyka86 veru ta folia je uplne odflaknuta sama vlna fuserina jak sa patri
Odpovedať
@majsterdreva neviem ja som to vobec nevnimala neriesila, robi nam to firma..uz mame aj skridlu moze to byt njaky problem??
Odpovedať
Článok sa načítava...
@henyka86 Svoju fotku nedam, ale mame dvere nalavo v celom dome a z predsiene tie napravo.
Odpovedať
@henyka86 Na to, aby si tam dostala púzdro, potrebuješ dostatočne hrubú stenu. Púzdro sa inštaluje pred murovaním steny. Ako tam chceš teraz dať to púzdro? Musela by si ho nacapiť na tú stranu v obývačke, kde nie sú rozvody, ale na druhej strane by si tiež musela primurovať na stenu. Jadine dať posuvné dvere zavesené na stenu. Tie sa montujú až po dokončení omietky. Ale dvere do púzdra tam tak ľahko nedáš. Musela by si veľa vecí prerábať.
Odpovedať
@chrobak7 my sme mali v plane davat posuvné dvere na stenu..
Odpovedať
@henyka86 Tak potom je to OK. Jednoducho po dokončení interiéru tam namontujete na stenu posuvné dvere. Pokiaľ ich tam budete potrebovať. Možno keď sa nasťahuješ, zistíš, že tam dvere ani nepotrebuješ. Takže posuvné na stenu je v pohode.
Odpovedať
@henyka86 k tej fólii - nič sa nedeje, keď nie je vyšponovaná, svoju funkciu splní. Len niektorí si musia vybíjať svoje ego a všetko kritizovať.
Odpovedať
@henyka86 A ešte aby si videla, ako sme to urobili my medzi zádverím a chodbou. Fotené je to zo zádveria. Tretia fotka je z chodby, tie dvere sú napravo.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme bez dverí... a to máme otvor na šírku chodby 1,5m a úplne v pohode. Zima nám vbehne minimálne, veď za sebou hneď zatvárame dvere. Ale je pravda, že tá naša chodba je väčšia: 3x1,5m. Ak niekedy premýšľam, či predsa len nedáme dvere, tak skôr len tak esteticky :-D
Odpovedať
@chrobak7 vyzera to dobre - tie dvere v puzdre,nad tymi som neuvazovala dopredu vobec..vy to mate fajn, ze mate zadverie a potom chodbu, tak tam tie dvere az tak ani netreba..my mame len zadverie a hned vstup do obyvacky..
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinas pokiaľ zima vám nevadí tak je to ten lepší prípad, lebo u známych tí majú chodbičku a hneď obývačku a stačí, že vonku je 0 otvoria sa dvere a kosa je v obývačke =-)
Odpovedať
Rôzne závesné dveresa robia ...aj v klasickom prevedeni,ja mám uložené len toto. My máme predsieň otvorenú a nikdy viac, to nie je len zima( stačí že sa behá dnu a von, a deti... Zima ide dnu riadne a do celehi domu) ale ešte aj topankovy neporiadok ... Stále... A keď sa behá, nepomôže ani každy deň to upratať. A u nás sa vonku nik nevyzuje :/... Za to jednoznačne dvere.
Odpovedať
Taktiez by som tam navrhoval dat posuvne dvere aby ti v zime netahal chlad do obyvacky. Ked ich budes chciet mat otvorene tak budu pekne pri stene a ked zatvorene tak budu zatvorene. Idealne riesenie ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@henyka86 jednoznacne tam daj posuvne dvere! nenechavaj to otvorene lebo po case aj tak zistis, ze to bola blbost a budes tam chciet dodatocne nejake dvere
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?