Orientácia domu na pozemku ?

Ahojte, myslíte že by bol vhodný tento typ domu osadený ako na obrázku na pozemok ktorý má vchod orientovaný na juh (na vedlajšej ceste situovaný), izba hore napravo je orientovaná na severovýchod....hore na severe má sused záhradu, na východe je rola, na západe susedný dom umiestnený dalej, kedže na západe budeme mať dvor.
Odpovedať
Ahoj, takže terasa bude na sever? To je výhoda možno tých pár týždňov, keď sú veľké horúčavy, ale bežne tam bude asi chladno. Tie detské otocene na sever nie je šťastné riešenie, bude tam chladnejšie a hlavne tma. Detské izby by som sa snažila orientovať na západ. U teba aspoň v tej rohovej dat okno zo severnej strany na východnú, tú druhú detskú vymeniť so spalnou. Do spálne pôjdeš len spať a ak je otočená na juh, bude sa zbytočne prehrievat. Takisto kuchyňa a špajza orientovaná na juh, no neviem, asi sa tam upecies. My máme všetko opačne, spalna sever, detské západ, obývačka s terasou juh. Kuchyňa má okno na západ. Ak máš pozemok už vo vlastníctve, tak čo sa týka orientácie, hľadaj opačný projekt alebo choď do individuálneho. My máme tiež projekt na mieru presne na náš pozemok.
Odpovedať
Profilova fotka
My to mame otocene o 90° proti smeru hodinovych ruciciek. Orientacia pozemku rovnaka. (Este nebyvame, neviem zhodnotit) Ale kde das garaz...to neviem
Odpovedať
Páči sa mi tento projekt ale pozemok mám orientovaný tak že obývačka by bola na východ a vstup zo západu. Je to vhodný projekt na taký pozemok?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?