O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ahojte poraďte prosim trojmetrové okno rozdeliť na dve či na tri časti? To predne...
😊
sverdik
Pred 7 rokmi
7
Aké zariadenie do študentskej izby?
prosím tak pomôžte s nejakou študentskou izbou ...
artmama
Pred 7 rokmi
16
Stavba domu v Madarsku
Dobry den chcem sa opytat ci mate skusenost s vlastnou stavbou domu v Madarsku ? CI staci projket …
bujdo28
Pred 7 rokmi
1
Stavba pozemku na 20x22m
Ahojte.prosim vas mate niekto postaveny bungalov na pozemku 20x22m.ak by ste vedeli dat realne fot…
petradum
Pred 7 rokmi
1
2
42
Na ktorú stranu obývačky dať gauč?
Ahojte..som zvedavá na vaše názory.Máme spravenú vizualizáciu obývačky, no stále sa neviem rozhodnú…
klara321
Pred 7 rokmi
29
Pivnica - poklop/vchod
Rozhodol som sa zmenšiť špajzu spojenú zo vstupom do pivnice na úkor jednej izby. Základná požiadav…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
Kto vybavi stavebne povolenie?
Najde sa niekto kto vybavi stavebne povolenie za nas ?ideme stavat v Koplotovciach
mimi373
Pred 7 rokmi
28
Tuja smaragd
Ahojte, chcela by som kúpiť 20 ks tují smaragd, ale výška aspoň 200 cm, poradíte, kde také predávaj…
zita19
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Kročajovka v podkrový ?
idem robiť potery, v podkroví na bet. platňu chcem dať kročajový EPS T3500 hrúbky 3 cm, na to bet. …
tino2
Pred 7 rokmi
9
Zateplena fasada - uchyt bleskozovdu/okapov ?
zdravim, aky uchyt sa pouziva na fasadny belskozvod ak ho chcem po vonku s tym ze fasada sa zateluj…
14054
Pred 7 rokmi
29
Strop z Ytongu
zdravim co vravite na takyto sposob stropu bude to rozumna volba? Ďakujem
johnytlusty
Pred 7 rokmi
3
Pripojenie na siete uz cez existujuci dom
Dobry den, poprosila by som poradit, ak bude niekto vediet.. Chceli by sme nadstavit vedla rodicovs…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Poradte digestor recirkulacny
Prosim Vas poradte nejaky dobry recirkulacny digestor? Najlepsie vstavany. Nechceme s vyvodom cez k…
zita19
Pred 7 rokmi
10
Izolácia pod francúzskym oknom
Ahojte môžete mi poradiť ohľadom izolácie pod francúzskym oknom. Mám pod ním porfix, ktorý je výsun…
andy952
Pred 7 rokmi
1
Svetlo na dom so senzorom pohybu.
Hladam exterierove svetlo reagujuce na pohyb, ale... Kedysi davno som nasiel svetlo (tusim nemecky …
ernesttyukos
Pred 7 rokmi
11
Kombinovana studna a vsakovacia jama
Mate niekto skusenost s kombinaciou kopanej studne a vsakovacej jamy? To znamena v case potreby vo…
spiderhst
Pred 7 rokmi
4
Ako dostať od murára naspäť časť peňazí,keď niesom spokojný s jeho prácou a robil u mňa bez dokladu?
Ahojte. Murár s pomocníkom nám prerábal 4 izbák, pričom na začiatku sme sa dohodli, že spíšeme zmlu…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
1
2
36
Spoločnosť Belan-Hacek s.r.o. sadrokartony?
Prosím Vás máte niekto skúsenosť so spoločnosťou Belan- Hacek s.r.o? Zadali sme zákazku na sadrokar…
miloshacek
Pred 7 rokmi
2
Kanalizacia - cca cena
Prosim mam otazku, kolko beru priemerne za kanalizaciu Pre bungalov, cisto praca bez materialu. Nem…
macka2711
Pred 7 rokmi
18
Využitie podkrovia na bungalove - klieštiny
Ahojte, staviame bungalov. Budeme mať žb strop a radi by sme využili podkrovia aspoň na odkladací p…
peto125
Pred 7 rokmi
22
Poznamky z mobilu
Ahojte, mal by som taku prosbu o info. Vcera sa zene z ničoho nic pokazil displej na mobile a aj ke…
petradum
Pred 7 rokmi
22
Firma BPP z Banskej Bystrice
Dobry den, ma niekto postavenu nejaku chatu z firmy BPP z Banskej Bystrice, ich chata London s tera…
zdenka1608
Pred 7 rokmi
1
Montovaná prístavba - projekt
Ahojte. Hľadám projektanta, ktorý by vedel urobiť projekt na prístavbu. Problémom je, že chceme tút…
spiderhst
Pred 7 rokmi
13
Vonkajšie žalúzie - hliníkové alebo plastové?
Aké dať vonkajšie žalúzie? Hlinikové alebo plastové? Čo viac tlmí hluk? Máte niekto vonkajšie žalúz…
maxito999
Pred 7 rokmi
21
Ako kvalitné sú dvere Masonite?
dobry den , mate niekto skusenosti s dverami masonite, nasli sme ich v baumaxe a tie uplne hladke b…
maxito999
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
74
Externé vs. interiérové žalúzie a ich údržba
Ahojte, zaujimalo by ma čo je praktickejšie na údržbu externé, alebo interné žalúzie? Ďakujem.
maxito999
Pred 7 rokmi
10
Prípojky k pozemku
Ahojte,mám takú otázku ak by som chcel stavať dom na záhrade a neviem či sú tam dotiahnuté prípojky…
igor256
Pred 7 rokmi
7
Antikorový komín od stropu pre krbové kachle
Ahojte uvažujeme že do domu ktorý ideme stavať dáme antikorový komín ktorý nepôjde od podlahy ale z…
jurajsrnka
Pred 7 rokmi
16
Chybne sadenie travy
Ahojte, nakypril som podu, zasial travu a povalcoval... zabudol som po zasiati este hrablami pohrab…
dalileos
Pred 7 rokmi
17
Dokončenie zámkovej dlažby - prosba
Dobrý deň, zháňam osobu alebo firmu, ktorá by bola ochotná dokončiť zámkovú dlažbu po firme, ktorá …
valentina009
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1627
1628
1629
1630
1631
…