O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ošetrenie hranolou v podkroví
Čím by ste odporučili ošetriť hranoly v podkroví ?Hranoly sú už ale na streche,aj škridla nahodená.…
dusandm
Pred 7 rokmi
3
Bazen a dorovnanie pozemku. Da sa nechat miesto na bazen?
Ahojte. Ideme dorovnavat pozemok, potreubjeme nanosit hrozne kopiska hliny (niekde aj do vysky 2 me…
lenkamt
Pred 7 rokmi
10
Chody na povalu (vaznikovy krov)
Caute poradite prosim vas ako spravim konstrukciu na schody na povalu? Mam tam taky velky otvor vid…
megdesign
Pred 7 rokmi
4
Chcem firme vrátiť okno
Prosím vás,kto mi vie poradiť ako máme firme vrátiť okno? Nie sme s ním spokoji...nejedná sa o náby…
tankeri
Pred 7 rokmi
11
Ako postupovať pri stierke/omietke steny na ktorú je napojená priečka z pórobetónu?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Chcel by som vystierkovať/omietnuť staré steny v rodinnom dom…
johnytlusty
Pred 7 rokmi
17
Batérie a umývadlá
Ahojte. Máte niekto skúsenosť, kde sa dá za rozumné ceny kúpiť batérie a umývadlá? (samozrejme roz…
kkl82
Pred 7 rokmi
6
Opora pre popínavé rastliny
Prosím o radu. Chcela by som si v záhrade vytvoriť súkromie od suseda, ktorý ma veľmi blízko dom k …
zita19
Pred 7 rokmi
12
Spad balkona
Caute... zacal som pomalicky rekonstruovat balkon na byte a mam taku dilemu co pouzit ako spadovy p…
johnyfly1
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Vklad prava na prechod a prejazd na kataster - vlastnim oba pozemky
Zdravim, vlastnim dva pozemky, pricom iba jeden z nich ma priamy pristup k verejnej komunikacii. P…
lego66
Pred 7 rokmi
1
Aky poter nad infra elektricke folie?
Aky poter odporucate dat nad elektricke infra folie?
petermu
Pred 7 rokmi
3
Kameninovy koberec
Dobrý deň, chcem sa spytat na skusenosti s kamenným kobercom v interiéry. Ide o vstupnú halu. Zacin…
dedelenka
Pred 7 rokmi
1
Ako dať obklad v kuchyni?
Poradíte mi prosím ako dať obklad v kuchyni.
natasa153
Pred 7 rokmi
1
2
32
Biele lesklé dlažby a podlahy, ich údržba a praktickosť
Ahojte, chcela by som sa spytat majitelov lesklych bielych podlah a dlazieb aj laminatovych podlah…
ronaldo11
Pred 7 rokmi
22
Zmena projektovej dokumentacie - protipravne?
Zdravim Vas, minuly tyzden som podpisala zmluvu o buducej kupnej zmluve a zaplatila zalohu na rozo…
monicka118
Pred 7 rokmi
7
FIRMA MIDO STAVEBNINY s.r.o.
Velky pozor na firmu MIDO STAVEBNINY ...
eri2
Pred 7 rokmi
2
Prosím poraďte nejaký spoľahlivý e-shop na nákup sedacej súpravy.
Nejaký spoľahlivý e-shop na nákup sedacej súpravy? Samozrejme za rozumnú cenu :-) ;-) Najlepšie vla…
jerad112
Pred 7 rokmi
3
Blackside spoločnosť,nepoznáte????
Ahojte...chceme kupit jeden dom kt je zatazeny vela exekuciami...Avsak spolocnost blackside ze ho o…
hugo81
Pred 7 rokmi
5
Sklenna vata pod laminatovu podlahu?
Mozme pouzit pod 1cm hrube laminatove podlahy ako izolaciu material zo sklennej vaty hrubky tiez 1…
ruren
Pred 7 rokmi
19
Samočistiaci bazén - máte skúsenosti?
dobry den,rozhodujeme sa ci kupit samocistiaci bazen al. staci vysavac.Mate skusenosti?
sindolka
Pred 7 rokmi
14
Skrinka pod umývadlo
Ahojte. Dala som si stolárovi naceniť skrinku pod umývadlo z masívu, ale z tej ceny sa mi zatočila…
radoslavc
Pred 7 rokmi
24
Sedacia súprava GENEZA - od firmy Fines
Ahojte, máte niekto sedaciu súpravu Geneza z Finesu. Skúsenosti, spokojnosť, výhody, nevýhody , zá…
adka.8
Pred 7 rokmi
5
Odkupenie pozemku od SR
Dobry den,mame zaujem odkupit pozemok od SR .Pozemok ma SR vo vlastnictve 1/1 na LV,identifikator n…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
13
Aka hrubka polystirenu pod podlahove kurenie
Zdravim, chcel by som sa opytat ci bude stacit 3cm eps 100 + 2 cm systemova doska pod podlahovku na…
janik_h
Pred 7 rokmi
31
Fasada: previazanie polystyrenu
Ahojte, chcem sa opytat, ako je nutne previazovať polystyren na bungalov vyska cca 3.6m. Ci…
gashtaan
Pred 7 rokmi
7
Obklad Rako Fashion
ahojte, mate niekto kupelku z tejto serie obkladov? rada by som videla fotky, pripadne vizualizaciu…
bundad
Pred 7 rokmi
9
Plastový odtokový žľab
Ahojte Chcem sa vás spýtať na názor a skúsenosti s plastovými žľabmi na odtok vody od ríny. V zime …
chumo
Pred 7 rokmi
2
Vymena gamatiek
Dobry den, idem si po radu. Mame 3 izbovy byt, v ktorom su gamatky v 3 izbach a v kuchyni. Mesacne …
mirasima
Pred 7 rokmi
15
Zahrada trojuholnikoveho tvaru
Ahojte, prosim vas, poradte mi, ako by ste upravili takuto zahradu, chceli by sme tam dat altanok a…
sverdik
Pred 7 rokmi
6
Suché kaskády alebo ?
Rad by som pocul vaše nazory ako sa da upraviť prevysenie od rovinky pozemku po /uz rovinku / druhu…
tslivovic
Pred 7 rokmi
1
Ako upraviť exterier pozemku pred stavbou ? Kaskady ?
Rad by som pocul vaše nazory ako sa da upraviť prevysenie od rovinky pozemku po /uz rovinku / druhu…
tslivovic
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1626
1627
1628
1629
1630
…