O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Lepil niekto EPS Titanom?
Nenasiel som tu temu o tejto pene tak som sa rozhodol ze to sem pridam lebo pri pozreti tohto videa…
sysell
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
88
Aký je Váš názor na novostavbu Nový Ružinov - Bajkalská ul. ?
Mám záujem o kúpu 3 izbového bytu.
mimikoll8
Pred 7 rokmi
9
Pridal niekto 1 rad naviac kvôli streche na bungalove?
Ahojte, pridali ste niekto 1 rad tehly naviac kvôli využitiu priestoru na bungalove? Máte aj fotku …
gemini06
Pred 7 rokmi
2
Posuvné dvere do sprchovéh kúta
neviete mi poradiť kde výhodne kúpiť posuvné dvere do sprchového kúta? rozmer 1300 x 2110 mm nie…
kradino
Pred 7 rokmi
8
Aký je toto škodca, ktorý niči pohľadové trámy?
Ide o pohľadové trámy v novostavbe RD, osadené sú zhruba 3 mesiace, nešlo o úplne presušené drevo. …
deciont
Pred 7 rokmi
9
Pristupova cesta do garaze, ako vyriesit prechod?
Ahojte, uz som tu mal podobnu temu asvak tentokrat to chcem riesit bez izolacie. T.z. ako by ste ri…
wito13
Pred 7 rokmi
6
Ahojte máte skúsenosť s Gservis.cz
Ahojte, veľmi sa nám páči tento domček. Máte skúsenosť s projektmi domov tejto českej firmy? https…
gabordanko
Pred 7 rokmi
2
Ako riešiť hypotéku na stavbu montovaného drevodomu?
Pozdravujem Vás, prehľadal som túto časť fóra a nikde som nenašiel priamo odpoveď ani len náznak…
luccyx
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Nákup batérii a sanity cez internet
Ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosti s nákupom batérií a sanity cez internet? Našla som jednu…
silvusa1
Pred 7 rokmi
1
2
56
Rozvod vody pod doskou pomocou HDPE
Ahojte, uvazujem o rozvode vody povedla kanalizacie uz popod dosku. Je to hlupost? pouzil by som na…
dedo758
Pred 7 rokmi
3
Kúpa pozemku. Odkiaľ naň financie?
Ahojte,potrebovali by sme poradit,chceli by sme kupit pozemok,len nevieme odkial najlepsie nan vzia…
nataliasl
Pred 7 rokmi
19
Dlažba v detskej izbe a v spálni - ste spokojní?
Ahojte, máte v detských izbách a spálni dlažbu? Ako ste spokojní?
mishkabb
Pred 7 rokmi
27
Akú sedačku dostanem cez úzku chodbu?
Mám matematický problém. Potrebujem objednať sedačku do bytu v tvare L - malú, tak že na jednej str…
kamilka12
Pred 7 rokmi
16
Dlažba z kameňa
Ahojte, prosím Vás, dali sme si v altánku ako dlažbu nepravidelný prírodný kameň a máme v úmysle ho…
evelli
Pred 7 rokmi
17
AEG práčka a sušička , skúsenosti (model AEG L7FEE48SC práčka + T8DEE48SC sušička)
Ahojte, zvažujeme kúpu do nového domu , práčku so sušičkou. Máte skúsenosti s touto značkou ( poprí…
katkajur
Pred 7 rokmi
1
Vratenie zalohy za shodisko
Ahojte, dali sme si robit ocelovo drevenne schodisko. V piatok ho panko prisiel montovat avsak mont…
roman_x
Pred 7 rokmi
27
Pracka & susicka min. vzdialenost od steny
Planujeme kupit pracku a susicku , chceme ich mat umiestnene na zvolenom mieste nad sebou, klasicky…
emil553
Pred 7 rokmi
27
Zvlastne flaky na stene...
Zdravim, stretol sa prosim uz niekto s takymito flakmi na stene? Objavili sa po 10 rokoch v novost…
mfmf
Pred 7 rokmi
26
Stavba kachľovej pece
Ahojte, chcem si dať postaviť kachľovú pec, neviete mi niekoho odporučiť ? Rozmýšľame nad kachliars…
vlado90
Pred 7 rokmi
2
Šikovný projektant ? dispozičné riešenie domu / okolie TN, PN, ZA
Ahojte. Vedeli by ste mi prosím poradiť šikovného projektanta s ktorým ste boli spokojní ? Potrebu…
finka19
Pred 7 rokmi
1
Od akej firmy ste si prenajali plné debnenie?
Ahojte Má niekto skúsenosti s prenájmom debnenia na tropnú monolitickú deku. cca250 m2. Koľko to …
sucky1
Pred 7 rokmi
15
Chrobaky
Dobrý deň, viete mi prosim poradit co je toto za chrobakov? Mame toho plnu fasadu aj mur a nevieme …
xrust
Pred 7 rokmi
8
Štiepenie venca
Asi pred mesiacom sme zalievali veniec na rodinnom dome. Po troch týždňoch sme odšalovali a v niekt…
anpevi
Pred 7 rokmi
5
Orava stojové omietky
Ahojte strechári ako sa pohybujú ceny za strojové omietky, vaše skúsenosti, postrehy, poprípade kon…
opicaskorica
Pred 7 rokmi
11
Aké ponorné čerpadlo vybrať ?
Ahojte Normálne som tu nenašiel diskusiu na túto tému, kde by sa troška rozoberali značky :) A …
lubk0
Pred 7 rokmi
6
Prakticky domcek pre 4 (typizovany) + rady pre efektivne stavanie
zdravim - vyuzijem prsanie a uz dlhsie sa zaoberam myslienkou efektivnej stavby domu ktoru by som r…
rafqa
Pred 7 rokmi
1
2
39
Kachlicky s azbestom?
Dobry den, mam otazku, zacali u nas v panelaku robit vytah a este pred tym museli rozbit kachlicky …
megdesign
Pred 7 rokmi
14
Hladam radu od odbornika (stavbara)
Caute strechaci. Prave nam dokoncuju fasadu. Mame ju taku trosku netypicku s tym, ze stredom do…
logo22
Pred 7 rokmi
13
Ako vyriešit nový chodník na starý betonový podklad?
pri rekonštrukcii chalupy by sme chceli nove chodniky, problem je v tom , ze nechceme prerabat bran…
dudusko
Pred 7 rokmi
9
Plotová rohož rákosová.
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím Vás niekto poradiť nejakú rákosovú rohož, ale nejakú hustejšiu. …
gurolka
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1628
1629
1630
1631
1632
…