Nákup batérii a sanity cez internet

Ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosti s nákupom batérií a sanity cez internet? Našla som jednu stránku, kde sú batérie so zľavou až 40 %. Konkrétne my sme si vybrali batérie Hansa Polo alebo Pinto. Máte ich niekto? Aké máte s nimi skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
1
2
@janinka333 , ahoj, my sme kupovali všetky batérie cez internet, onlinekupelne.sk, dovoz bol zdarma lebo sme mali tovar v hodnote viac ako 300e, inak komunikacia super, všetko sme mali doma v priebehu týždňa..
Odpovedať
@janinka333 tiez sme brali cez onlinekupelne.sk baterie do celeho domu za vyse 800eur...max spokojnost. :-)
Odpovedať
Ďakujem pekne. Ja som našla super ceny na www.ekupelne.sk. Už mi z toho šibe, každý večer nad tým sedím a vyberám, vyberám...
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka333 tak to mas troskuj dalej... vsak si ich skus otestovat, skus im zavolat a spytaj sa na nieco, otestujes ako komunikuju :) a tovar si daj poslat dobierkou, kurierom..... no je to riziko, ked nepoznas.... chapem...
Odpovedať
@kaktusik007 ...veď to je v tom a ja pri mojom šťastí :-(
Odpovedať
akurát čítam na nete recenzie na ekupelne a sú prekvapivo pozitívne, 40 názorov a každý je spokojný. Asi to risknem a vyskúšam :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka333 riskni, ja som tak riskla alzu... ale bolo to vela penazi (susicka) a tak som dala na dobierku kurierom... a obavy boli, ale pohoda... :) inak, pozerala som tie ceny roznych veci, co maju.... a ja som teda nakupila podstatne lacnejsie.... skus ak toho chces viac napisat kompletny zoznam a poslat to viacerym eshopom nacenit, by si neverila, ale oni niekedy s tou cenou vedia riadne hybat....
Odpovedať
@kaktusik007 ďakujem za radu, asi máš pravdu a pri zariaďovaní domu je každé euríčko dobré :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka333 ak su fakt pozitivne referencie... ale este by som im aj tak zavolala a pytala sa na nieco :)))
Odpovedať
@kaktusik007 vyskúšam a dám vedieť, ako som dopadla. zaujala ma tam cena batérií Hansa, lebo lepšiu som nikde nenašla, dokonca v obchode odkiaľ berieme toho dosť veľa všetky batérie vychádzajú oveľa oveľa drahšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka333 oki :) ono je to individualne... ja som kupovala grohe, termostaticke... chcela som grotherm 1000, ale dala som si nacenit aj cosmopolitan -- ten vychadza vsade o celkom dost viac... paradoxne tam, odkial som sanitu kupovala, vysiel cosmopolitan este lacnejsie ako som nasla najlacnejsiu cenu na nete... tak mame tie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som prave kupoval vsetko z dea.sk, nasiel som tam prevazne vsetko lacnejsie ako inde a kedze som mal nakup nad 400 eur tak som mal dovoz kurierom zadarmo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme kupovali z lacnastavba.sk, len s osobnym odberom lebo je to blizko.
Odpovedať
niekedy sa naozaj oplatí pokukať po nete, dá sa ušetriť naozaj pekných pár desiatok eur :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka333 tak ako, baterie kupene? ;-) @peperon zalezi co konkretne kupujes... ono je to tak so vsetkym - niekde je nieco lacnejsie, niekde nieco drahsie... ide len o to to spravne nakombinovat ;-)
Odpovedať
@kaktusik007 no nakoniec som sa rozhodla pre empíriu, robí mi tam jeden známy a dal mi celkom dobré ceny, tovar mi ešte dodaný nebol, tak som zvedavá :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No, pri kúpe cez internet je pre mňa najdôležitejšie poznať obchodné a záručné podmienky :-), nakupujem prevažne cez net a spokojnosť :-)
Odpovedať
Neobjednavali ste niekto cez kupelnegs.sk alebo sanitbuy.sk? Zhanam jedno umyvadlo a najlepsiu cenu mi vyhodilo v tychto obchodoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@maj_ka5 , presne sa chcem spýtať na to isté. Ja som našla super cenu na WC Vero, ale kontkat mi na sanitbuy.sk dáva do Poľska. Čo si o tom myslíte. Značkové výrobky by preto nemuseli byť zle? Alebo ano?
Odpovedať
@elisss54 ja tiez neviem, ak si das www. sanitbuy.sk tak ta hodi na slovensku stranku, pozerala som tiez na nete nejake referencie na tento obchod a dokopy som nic nenasla, iba toto: http://www.najnakup.sk/annotations_sh...
Odpovedať
@elisss54 tak neviem ci to mam risknut a objednat z tohto obchodu, je to obchod u ktoreho sa podla ich stranky oplati objednavat kompletne vybavenie kupelne, nie iba jednu vec.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem wc a aj umývadlo duravit vero, ostatné ešte neviem, baterie som ešte nepozerala. Ale cena je dobrá, keby si objednavala aj jednu vec. A koľko je poštovné? To som zatial nepozerala.
Odpovedať
Profilova fotka
@maj_ka5 , a teraz zisťujem že baterie ani nemaju lepšie ceny od ostatných internetových obchodov. Dobrá cena je len na tom WC a umývadle. Vanu Kaldewai, ktoru chcem tam nemaju.
Odpovedať
My sme vsetko nakupovali odtialto http://www.reuter-badshop.com/?refID=... Ceny skvele, dovoz v poriadku, velka spokojnost
Odpovedať
@elisss54 skus im napisat, ja som tiez minule nieco zhanala v internetovom obchode co sa tyka kupelne a tiez to nemali tak som im napisala, ze ci to nemaju nahodou v ponuke a odpovedali, ze ano, len proste to nemali zobrazene na stranke, cena za dopravu na sanitbuy sa sa pohybuje podla velkosti zasielky od 20 do 110 e, aspon tak maju napisane na stranke
Odpovedať
@elisss54 to umyvadlo, ktore som minule pozerala uz ho ani nemaju za taku cenu ako bolo predtym, cena je uz rovnaka ako v kupelne.gs. No neviem, ako naschval najlepsie ceny maju v tychto dvoch obchodoch odkial som este nikdy neobjednavala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
skúšal niekto objednávať cez www.do-domu.sk?? sú tam neuveriteľné ceny, len mám obavu nákupu cez net
Odpovedať
v decembri sme tam brali vaňu santech, cena bola fajn - ale nie zas neuveriteľná :-) komunikácia a dodanie bez problémov. Platili sme až pri prebratí - inak to na e-shopoch nerobím, v kľude sme si ju skontrolovali pred zaplatením.
Odpovedať
Profilova fotka
Hansa je nemecká značka, veľmi dobrá kvalita a čo sa týka chromového povrchu aj vnútra. Je tam hrubá keramická kartuša, nezapcháva sa.
Odpovedať
Aj my mame vsade Hansu, seriu polo a na vani termostaticku tempra style. Kupovali sme sice na vystave nabytku v NR, cena tam bola vyhodna ako cez net tak sme kupovali priamo. Mam ich zatial rok a pol ale urcite vydrzia dlho.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?