O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plotová rohož rákosová.
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím Vás niekto poradiť nejakú rákosovú rohož, ale nejakú hustejšiu. …
gurolka
Pred 7 rokmi
9
Zateplenie rodinného domu
Chcem zatepliť rodinný dom minerálnou vlnou hrúbky 10 cm. Cenovú ponuku mám 43 Eur za meter štvorco…
marek_p
Pred 7 rokmi
3
Ako postavit plot zo stiepanych tvarnic
Dobry vecer, chcel by som Vas poprosit o radu ako presne stavat plot zo stiepanych tvarnic a ako sp…
2l8
Pred 7 rokmi
9
Aký spôsob vetrania kúpeľne?
Chcem vetranie kúpeľne vyriešiť ventilátorom. Mám na výber dva spôsoby: Cez stenu (30cm porfix+20cm…
trubiroh
Pred 7 rokmi
1
IKEA-skrina Hemnes
Caute, Ma niekto tuto skrinu doma? Pripadne vie niekto poradit? Prikladam obrazok s rozmermi.Skrina…
gabige
Pred 7 rokmi
4
Hrubá stavba PO
Dobrý deň, viete mi poradiť kvalitnú firmu, alebo skôr remeselníkov na hrubú stavu veľkometrážneého…
astley
Pred 7 rokmi
2
Elektrický stĺp
Jeden zo susedov si stavia plot, je jasné, že si ho potiahol na obecné, ale dokonca si ho posunul ž…
danculd
Pred 7 rokmi
13
Odpady v základoch a ich umiestnenie
Ahojte, prosím Vás, v projekte máme zakreslené odpady bez kótovania. Netreba to tam, stačí dať tie …
peto125
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Nová laminátova podlaha vyhnuta z tepla?
Pred mesiacom som položil novú laminátovu podlahu v novostavbe bytu. Poter 5cm bol robený vo februá…
duzu
Pred 7 rokmi
4
Šikovný obkladač z okolia Starej Ľubovne alebo aj z Poľska
Dobrý deň, hľadám šikovného majstra na obloženie kúpeľne a WC z okolia Starej Ľubovne, môže byť aj …
stanka1975
Pred 7 rokmi
1
Zalezi znacka kablov a kam umiestnit pod alebo nad poter
Dobry den. Prosim o radu. Vybrali sme si podlahove kurenie kablami. Znacka kablov nie je fenix ale …
misa111
Pred 7 rokmi
3
Chcem sa spytat ci sa moze polozit tatransky profil na staru dlazkovicu.Dakujem.
Dlazkovica je tri krat prelakovana
jakino
Pred 7 rokmi
3
PAULOVNIA
Dobry den...ma niekto skusenosti s stomom Paulovnia?
erka2
Pred 7 rokmi
4
Plastové okná s mriežkami
Máte niekto mriežky v plastových oknách? Myslím tie hrubšie (provensalsky alebo vintage)nie tie ten…
lotyscha
Pred 7 rokmi
1
Napojenie prístrešku (lexan) k domu
Ahojte, prosím mohli by ste nam pomoct s tym ako by mal byt spravne napojeny lexan na pristresku (p…
sportova
Pred 7 rokmi
7
Ako dlho moze byt hydroizolacia
cchem sa spytat ako dlho pred stavanim priecok može byt hydroizolacia. budeme mat monovany dom a pr…
sovicka333
Pred 7 rokmi
15
OPTIMOCOSY HR +
Má niekto skúsenosť s rekuperačnou jednotkou značky OPTIMOCOSY HR PLUS ,alebo celkovo s touto značk…
mirofza
Pred 7 rokmi
1
Bramac Paltinum
Ahojte, máte tu niekto krytinu Bramac Platinum? Ste spokojný? Dali by ste si ju znova? Č osa týka m…
mirofza
Pred 7 rokmi
3
Aké máte skúsenosti s firmou Javorina?
Dobry den,ake mate skusenosti s f. JAVORINA,po zaplateni zalohy ako rychlo vybavuju dodavku nabytku?
micillinka
Pred 7 rokmi
10
Projekt O120 má niekto niečo podobné alebo takéto
Dobrý deň, našla som tento projekt po rôznymi názvami, samozrejme v kazdom to o milimeter vyzeralo…
lienka_1
Pred 7 rokmi
4
Susicka pradla
Dobry den potrebovala by som poradit ohladom susicky pradla...nakolko sme sa rozhodili pre kupu rad…
kredog
Pred 7 rokmi
3
Susedia-socky zneprijemnujuci zivot
Mame susedov, ktori neprestajne vetraju 1-izbovy byt, v ktorom maju priserny zatuchnuty smrad (su f…
lamika8
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
71
Odtien Wild oak divy dub v kuchyni
Mate niekto prosim kuchynsku linku alebo pracovnu dosku v odtieni wild oak teda divy dub? Poprosim …
timeleg
Pred 7 rokmi
1
Ako opraviť sadrovú omietku.
Zdravím, chcem sa spýtať, čo by ste poradili na opravu strojovo robenej sadrovej omietky. (zn. Baum…
pistikus
Pred 7 rokmi
5
Stačí 70 cm široká chodbička v šatníku?
Ahojte.prosim viete si skusenosti poradit ci 70 cm siroka chodbicka je dost miesta medzi dvoma skri…
duzu
Pred 7 rokmi
24
Electrolux vysávač
Ahojte, prosím poraďte, ako toto dostať von a dať tam naspäť hadicu, odtrhla sa, ďakujem za rady
ivetka_kamo
Pred 7 rokmi
6
Spustiť kúrenie v zime, keď ešte nemáme izoláciu?
Spúšťali ste kúrenie niekto v zime ak ste zvonku ešte nemali izoláciu ? Jedná sa o novostavbu z br…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
18
Ktory system teplovodneho kurenia vybrat?
ahojte, neviem, do ktoreho typu teplovodneho kurenia (s plynovym kondenz. kotlom) ist. Firmy ponuka…
igor256
Pred 7 rokmi
7
Hydroizolačné pásy spôsob lepenia
Ahojte strechári, Prosím poraďte, ako správne riešiť lepenie, resp. pokládku hydroizolačných asfa…
kejsix
Pred 7 rokmi
3
Odtien fasady - HET
Ahojte, nema nahodou niekto foto alebo skusenosti s fasadnou farbou HET? Konkretne sa rozhodujeme m…
bubo222
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1629
1630
1631
1632
1633
…