O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo si myslíte o drevenej terase?
riesil niekto drevenu terasu? Rozmyslam o naimpregnovani drevenych tramov, ktore ulozim na strk loz…
smolkosk
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Flaky na stresnej folii
Ahojte. Je nejaky dovod alebo sposob ako sa mozu vytvarat tieto flaky na folii pod krytinou? Nevi…
annavajdova
Pred 7 rokmi
6
Musí hrubá stavba vymrznúť?
Ahojte, práve nám prišlo stavebné povolenie. Rozhodli sme sa začať stavať až na jar. :-) :-) Prizná…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
22
Poradíte mi dobrú značku biolampy?
dakujem ....
svetlanik3
Pred 7 rokmi
7
Tenké drevené laty na plot - tvarová stálosť
Ahojte, nižšie je fotka, ako si predstavujem svoj plot.Budem mať čierne hliníkové stojky, ktoré chc…
hainburgtomas
Pred 7 rokmi
12
Predajcovia okien
Mate niekto skusenosti s firmou Haso z Leopoldova alebo Prowind z DS? Resp. Viete odporucit inu dob…
miri22
Pred 7 rokmi
1
Pohon na kridlovu branu
ahojte vie niekto poradit firmu na montaz pohonu pre kridlovu branu? nieco overene, , som z okresu …
duronsan
Pred 7 rokmi
5
Drevobetón na chodník
Plánujeme na chodník okolo domu použiť drevobetónové podvaly (niečo ako na foto - betón v dekore dr…
zita19
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Otvor na strešné schody FAKRO
Ahojte stal sa nám taký malý prúserík, Otvor na podkrovné schody mal mať 60x120cm a bol umiestne…
evatothova
Pred 7 rokmi
5
Koho by ste odporucili pre stavbu murovaneho rodinneho (poschodoveho) domu na kluc?
Mozu byt firmy s vlastnymi projektami aj take, kde si projekt treba dat urobit.
janell85
Pred 7 rokmi
1
Kuchyňa v paneláku
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa dá pozmeniť dispozícia kuchyne v paneláku. Niekto mi vraví…
matismo
Pred 7 rokmi
24
Rozdelenie 3 detí do 2 izieb
caute strechaci....poradte...niejak sme sa preratali :) a mame v novom domceku 2 detske izby ale tr…
matismo
Pred 7 rokmi
1
2
45
Natierač striech
Zdravím, chcela by som sa opýtať či vie niekto o niekom kto natiera strechy (okolie Svidník alebo P…
adeline_23
Pred 7 rokmi
1
Má niekto dom na Kyneku v NR v novej ulici?
Ahojte, chcem sa spýtať či sa tu nájde niekto kto má dom na novej ulici v NR na Kyneku. Máme záujem…
gabika1080
Pred 7 rokmi
1
Rozloženie nábytku v malej obývačke
Prosím Vás povedzte mi svoj názor. Ideme prehadzovať izby a rušíme veľkú obývačku a chceme ju "napr…
kamilka12
Pred 7 rokmi
19
Poradíte vodára - kúrenára v Prešove alebo v Košiciach?
Ahojte, neviete o nejakom vodarovi kurenarovi z KE / PO aj so skusenostami s tepelnymi cerpadlami (…
vychodnaris
Pred 7 rokmi
9
Hrúbka poteru - mala?
Ahojte. Vyhadza mi hrubka poteru od 5-7cm, skrz platne a podmurovky muriva. Mame zaujem o cement…
jan45
Pred 7 rokmi
17
Laserová ochrana proti vniknutiu na pozemok
Ma niekto skusenost s laserovou chranou preniknutia na pozemok ? Neviem ako sa to vola ci to vobec …
moravsky
Pred 7 rokmi
1
2
39
Výhody, nevýhody medzi konštrukciami sadrokartónu
Aké sú hlavné výhody a nevýhody zaveseného podhľadu na jednoúrovňovom krížovom rošte z profilov CD,…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
2
Diery nosny mur
Ahojte pri stavbe domu mi vznikli taketo medzery..je potrebne ich zapenit??ci co s nimi? Dik za od…
pluvko
Pred 7 rokmi
8
Premnožené vošky po návrate z dovolenky
Ahoj ludkovia. Po mesačnej dovolenke ma doma čakalo prekvapko v podobe 0,5mm vosiek alebo roztocov.…
moravsky
Pred 7 rokmi
11
Pokosenie pozemku - Kosice okolie
Dobry den, Tento rok sme zakupili pozemok s dlhodobejsim vyhladom na stavbu domu v Niznej Kameni…
pluvko
Pred 7 rokmi
5
Podlaha vs Dvere. Ako zvoliť odtieň ?
Dobrý deň, chcela by som požiadať o radu. Dom by sme radi v útulných prírodných farbách. Steny budú…
lucyl11
Pred 7 rokmi
14
Zmysel izolovania krovu
Ahojte, mám bungalow so strechou do štyroch strán. Strop je izolovaný asi 30-40cm vlny (neviem.…
14054
Pred 7 rokmi
16
Uver od Prima banky
Chcel by som sa informovat ci ma niekto skusenosti s uverom od prima banky. Ideme kupovat uz skoal…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
7
Klimatizacia CIAT
Ahojte, mate niekto klimatizaciu znacky CIAT? Ake su vase nazory, postrehy, skusenosti s tuto znack…
samotz
Pred 7 rokmi
1
Philips Hue vs IKEA Trådfri
Ahojte, riešili ste niekto túto dilemu? Rád by som si domov dal inteligentné osvetlenie, nech môže…
petiar
Pred 7 rokmi
6
Staval už niekto podľa projektov firmy Aphaus?
Ahojte som tu nový a zaujímalo by ma či už niekto staval podľa projektu od firmy aphaus. Ide mi hl…
lina22
Pred 7 rokmi
10
Dátové a koaxiále rozvody
Zdravím, budem mať 2x dátové rozvody a 1x koaxial od satelitu potiahnutý do izieb ku telkam. Opla…
panak
Pred 7 rokmi
29
Schody na terasu (salung)
Nejaky napad :-) ako spravit salung na schody na terasu, ktore budu siroke skoro 6m? Vychadzaju…
sprite001
Pred 7 rokmi
17
1
2
…
1630
1631
1632
1633
1634
…