O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hĺbka základovej škáry - bungalov - Hrubá Borša (okres Senec)
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je hĺbka základovej škáry 1,00 m dostatočná (alt. 1), alebo …
cris1410
Pred 7 rokmi
25
Plávajúca podlaha verzus dlažba do kuchyne
Ma niekto skusenosti s plavajucou podlahou v kuchyni? Rada by som mala podlahu v kuchyni a obyvacke…
danrlik
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
70
Máte niekto postavený dom Ard Maxim v Košiciach?
Ahojte, nemate niekto uz postaveny dom ard maxim v Košiciach alebo okoli? Pripapadne niekde vychod?…
richard959
Pred 7 rokmi
2
Chyba CE na kondenzacnom kotly
Dobrý deň,chcem Vás poprosiť o radu. Na kotly bliká chyba CE,tlak klesol úplne,myslím tie bary. Keď…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
6
Skusim aj ked pochybujem....
Najde sa tu pedant obkladac?? dlazba do novostavby na cely dom... alebo pozna niekto takého?? oko…
pluvko
Pred 7 rokmi
1
Podkrovna izolacia v lete
Ahojte, mal by som taku teoreticku otazku, ze preco sa vzdy pri navrhu skladby tepelnej izolacie po…
jblaze
Pred 7 rokmi
6
Výška obkladu na toalete
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať do akej výšky je vhodné dať obklad stien na samostatnom WC. Malo…
dorali
Pred 7 rokmi
21
Aký je správny postup hydroizolácie?
Ahojte, aky je spravny postup takto ? Mozete ma opravit ak to mam zle ? Vdaka. 1) Hybroizolacia…
daralbajda
Pred 7 rokmi
1
2
56
sponzor fóra
Cena za elektrické podlahové kúrenie
Prosim vas neviete mi niekto povedat kolko ste približne platili za elekt.podlahove kurenie.Chceme …
plexwriter
Pred 7 rokmi
1
2
40
Je lepšie elektrické či teplovodné podlahové kúrenie?
strechari, poradte kto viete.....staviame nizkoenergeticky dreveny sendvicovy bungalov. chceme tam …
plexwriter
Pred 7 rokmi
29
Projektova dokumentacia kontrola a vyklad
Je tu prosim niekto z To a okolia, co by mi pozrel projektovu dokumentaciu a dal mi vyklad ohladom …
cicus28
Pred 7 rokmi
1
Netesniace pákové batérie
Ahojte, mám pákové batérie Grohe, po cca 3-4 rokoch začali obidve kvapkať zpod páky. Voda potom sto…
len_ka
Pred 7 rokmi
21
Cena za hrubu stavbu domu -- rozpocet ?
Dobry den, prosim odbornikov aj neodbornikov (co s tym maju skusenosti), za kolko sa da postavit…
mamive
Pred 7 rokmi
11
Modularny kovovy ram
Ahojte,potrebujem poradit.Ja si chcem postavit v izbe take nieco podobne ako skrina a chcem to urob…
racknoob
Pred 7 rokmi
20
Ako s poterom , podlahovým EPS pri otvore na schody ?
Ako ste ukončovali poter, podlahový EPS pri otvore na schody ? Ak budú drevené schody ? Stolár mi p…
sappa
Pred 7 rokmi
14
Aké schody do domu?
Ahojte, rozhodujeme sa ake schody dat do domceka. Uvazujeme, ci dat celodrevenu konstrukciu, alebo …
lorena7273
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
89
Stavba domu Prešov
Prosim o kontakt na partiu alebo cenovo pristupnu firmu na vystavbu jednopodlazneho domceka? Prešov…
mamive
Pred 7 rokmi
1
Vykurovanie pre dom A1
Ahojte, idu mi stavat pasivny rodinny domcek (A1) s rekuperaciou a neviem sa rozhodnut, aky typ kur…
14054
Pred 7 rokmi
22
Varovanie pred spolocnostou Drevointerier s.r.o., ICO 46 915 699 , Helena Lenčová a Ladislav Lenč
Varovanie pred spolocnostou Drevointerier s.r.o., ICO 46 915 699 , Helena Lenčová a Ladislav Lenč .…
bigmar
Pred 7 rokmi
2
Americká chladnička - cenovo dostupná možnosť
Viete poradiť americkú chladničku aby mal 4 dvere a teda mraziak dolu a chladničku hore a vo dverka…
epto
Pred 7 rokmi
1
2
39
Krb v montovanom dome
Chcela by som poprosit o radu aky krb/krbova vlozka/ je vhodny do montovaneho bungalovu?Nic cenovo …
ertezet
Pred 7 rokmi
5
Ako ste riešili kúpu vstavaných spotrebičov?
Okrem toho, že som stratená vo všetkých tých značkách výrobcov, ešte aj e-shopy, ktoré vstavané spo…
maxito999
Pred 7 rokmi
11
Ako sa mohla oduť jedna strana skrinky na umývadlo?
Cca pre 1 mesiacom sme do kúpelne namontovali umývadlo so skrinkou. Okolo umývadla to bolo riadne z…
kopin
Pred 7 rokmi
10
Fľakatá špárovačka
Zdravím, viete mi prosím niekto povedať v čom môže byť problém, že po zaschnutí špárovačky na dla…
pancake
Pred 7 rokmi
25
Pochôdzný krov 40 m2 aký materiál?
Čaute rozmýšľam ako vyriešiť pochôdzný krov ak nechcem použiť OSB dosky. Zatiaľ mi napadla alternat…
bovary
Pred 7 rokmi
3
Kriva podlaha
Zdravim budem dvihat 15cm podlahu = 10cm polystyren +5cm podlahovka a poter ale podlaha je dost kri…
maros173
Pred 7 rokmi
8
Teplovodne podlahove kurenie+radiatory
Dobrý deň,kúpil som dom a mám v ňom radiátory a teplovodne podlahove kurenie.potreboval by som vedi…
petermu
Pred 7 rokmi
8
Záhlavie postele z dreva - ako drevená mandala
Kto vie vyrobiť takéto záhlavie postele z dreva? ako drevená mandala - prikladám ilustračný obrázok
lenka41
Pred 7 rokmi
1
2
43
Dizajnové sklá na vstavanej skriny
Ahojte. Chcem sa spýtať, či niekto má takéto zrkadlá na vstavanej skrini a či mi vie odporučiť sklá…
marchenzo
Pred 7 rokmi
8
Čo skôr - pozemok alebo hypotéka?
Ahoj, chcem sa opýtať plánujeme s priateľkou vlastné bývanie, nebudem teraz riešiť financie,ale nem…
izoggy
Pred 7 rokmi
12
1
2
…
1620
1621
1622
1623
1624
…