Kotol Protherm Gepard

Profilova fotka
Mám jednu otázku ohľadom kotla, máme nový kotol Protherm Gepard závesný nekondenzačný a keď kúri alebo zohrieva vodu ale aj keď nekúri a nezohrieva vodu, puká akoby termostat, je to taký nepríjemný zvuk, zo začiatku to nerobil asi tak po mesiaci, nemáte niekto takúto skúsenosť.
Odpovedať
Zvieratka vydavaju rozne pazvuky😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte prosim vas mam kotol gepard bez vonkajsieho cidla a vodu do radiatorov mam nastavenu na 55c,ale dnes som si vsimol ze ukazovalo ze tam ide 60c voda,je to v poriadku? Kotol je novy,pouzivany prvu sezonu.dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte,mam otazocku ako som pisal kotol mam geparda prietokac ma rok cize je novy,aj servisak povedal ze je ako novy. Ale ked dopustim vodu do kurenia a odvzdusnim radiatory a potom pustim teplu vodu tak huci jak keby startuje lietadlo,a ked vodu zastavim tak este hodnu chvilku huci jak keby v nom vrela voda,alebo bolo tam nieco zavzdusnene :-( niekedy musim pustat a zastavovat vodu aby to prestalo inokedy staci ked pustim na 5min.teplu vodu a prestane to,myslite ze to moze byt zavzdusnene?Alebo co? Netreba po napustini systemu spustit neake automaticke odvzdusnovanie?Dakujem pekne za rady. Inak kotol kuri aj zohrieva vodu dobre.
Odpovedať
Teraz fo robi stale 🤔
Odpovedať
A predtym som si vsimol ze napr.pri sprchovani vystupil tlak s 1b na 1.7-8b,a teraz stupne iba z 1b na max 1.3b ale to by asi nemal byt problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?