O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kurenie elektrickym radiatorom v starsom dome
Dobry den. Chceli by sme svokre kupit do starsieho slabsie zatepleneho domu elektricky radiator. Id…
roboza
Pred 7 rokmi
24
Drenaž zo starých prepraviek
Ahojte riešil už niekto drenážnú jamu zo starých prepraviek od vína či piva? Ak áno poprosím postre…
bergiboo
Pred 7 rokmi
1
2
32
Drevokazné huby
Pozdravujem všetkých! Má niekto skúsenosť s týmto "požehnaním"? Našla som to tento týždeň na vonkaj…
judringova
Pred 7 rokmi
3
Typ kotla a rychlost pri pusteni TUV
Potrebujem poradit, rozhodujem sa medzi kotlom so vstavanym 45l zasobnikom (asi Immergas alebo Vies…
sandra8787
Pred 7 rokmi
1
2
52
Reklamacia strechy
Zdravim Vas, chcela by som sa poradit, mame novostavbu bungalovu a po 1. roku vyzera strecha na via…
catscan
Pred 7 rokmi
7
Zateplenie drevenej chatky svojpomocne
Ahojte, uz mame konecne nasu vikendovu drevenu chatku postavenu. Chceli by sme ju zateplit. Poradit…
sgi320
Pred 7 rokmi
28
Rada plynové podlahové kúrenie
Dobrý deň,prosím o radu. Je výhodnejšie plynové vykurovanie alebo radšej zvoliť iné? Poprosím aj ro…
riama276
Pred 7 rokmi
1
2
44
Kondenzačný kotol, prosím radu
Zdravím, prosím Vás o radu pri výbere kotla. Nebudem tu popisovať typ domu, počet radiátorov atď, t…
leilak1
Pred 7 rokmi
1
2
38
sponzor fóra
Staval niekto z tehál Porotherm plnených minerálnou vlnou?
Zvažujem stavať z tehál Porotherm 44 T Profi plnených minerálnou vlnou.Je tu niekto čo už z týchto …
blackomt
Pred 7 rokmi
16
Firma JK Projekt
Ma niekto skusenost s firmou JK Projekt z Levic?
atala
Pred 7 rokmi
1
Akumulačna nádrž pokles teploty
Dobrý deň chcem sa spýtať mam akumulačku a pri zapnuti čerpadlá kurenia alebo UV je veľký pokles te…
peter100001
Pred 7 rokmi
9
Chrómový radiátor v kúpeľni
Ahojte! Práve riešime výber rarebríkového radiátoru do kúpeľňe: mne sa pozdáva viac chrómový ( aj k…
94veronika94
Pred 7 rokmi
7
Má niekto skúsenosti s firmou Atrium?
Uvažujem o montovanom dome-bungalov..celkom sa mi pozdáva ich technologia,je to česká firma,pobočka…
fuso
Pred 7 rokmi
12
Je škodlivé PVC alebo vinil?
Ahojte, chcela som do kuchyne pvc kvôli tomu, že to nie je studené a tvrdé, ale kvôli vyparovaniu š…
klara321
Pred 7 rokmi
8
Kuchynská linka iná ako biela - inšpirácie
Ahojte, prosím Vás, dával si tu niekto inu kuch.linku ako bielu? Chceli by sme niečo iné ako biela,…
siska1313
Pred 7 rokmi
27
Prístrešok pre autá
Zdravím, vie mi niekto poradiť aký by musel byť oceľový preklad ak by som ho chcel použiť na svetlú…
miguel81
Pred 7 rokmi
21
Anhydrit a liste podlahy
Dobrý deň,vie my niekto povedať či môže ísť liata(epoxidova) podlaha na anhydrit ? Treba to len p…
peky100
Pred 7 rokmi
15
Čo musí v byte byť, keď ho chcem prenajať?
Dobry den.mam 2 izbovy byt v osobnom vlastnictve a chcem ho dat do dlhodobeho prenajmu. Otazkou j…
domi1818
Pred 7 rokmi
17
OMIETKARI + SADROKARTONISTI
Hladam sadrokartonistov a omietkarov - najlepsie jedna partia ... Na dvojpodlazny dom. OMIETKY ST…
devices
Pred 7 rokmi
1
Pozemok oznaceny c.25
Dobry den,poradi mi niekto co znamena ,ked na pozemku v zahradkarskej oblasti je vynata cast pozemk…
atak77
Pred 7 rokmi
3
Projekt Kristína 23
Zdravím potrebujem poradiť ako riešiť nosné múry V dome ,projektant mI navrahol cez obývačku A 2 iz…
domi1818
Pred 7 rokmi
5
Dazdive zvody do drenaze
Dobry den, je velka hlupost napajat dazdove zvody na drenaz, ktora usti do vsakovacej jamy? Aktua…
richard71
Pred 7 rokmi
8
Riešili ste EMC - elektromagnetickú komptibilitu?
Ahojte, riešili ste EMC - elektormagnetickú komptibilitu - teda uzemnenie železa v základoch a v de…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
5
Na čo nezabudnúť pri inteligentnej elektroinštalácii?
Otváram túto tému preto, lebo som prešiel všetky témy s rovnakou alebo podobnou tematikou. Pri každ…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
1
2
38
Máme vytiahnuté múry a chceme dať osobitne WC oddeliť od kúpeľni je to možne ?
máme vytiahnuté múry a chceme dať osobitne WC oddeliť od kúpľlni aj do kúpeľni pridať sprchový kút …
epto
Pred 7 rokmi
9
Čierna sanita - skúsenosti s čiernym wc a umývadlom
Ahojte. Mate niekto skúsenosti s čiernym wc a umývadlom? Ďakujem
hoblinka13
Pred 7 rokmi
10
Máte poistený úver?
mate poisteny uver??kolko ste brali a kolko platite mesacne???co mate poistene??? dala som tuto tem…
sherhi
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
83
Údržba vody v podlahovom kúrení
Zdravim, prosim Vas je potrebne vodu v podlahovke nejako po case upravovat? Dnes som spustal system…
niless
Pred 7 rokmi
12
Čo s prečnievajúcou hydroizoláciou?
Dobrý večer, potreboval by som poradiť. Platňu mám zašalovanú 80 xps. Na platni je natavená hydroiz…
stanley101
Pred 7 rokmi
2
Rekuperacna jednotka vhodna do bytu
Zdravim, Mam v plane zakupit rekuperacnu jednotku, vsetko robim svojpomocne, hladam jednoduche a …
pajko_
Pred 7 rokmi
23
1
2
…
1617
1618
1619
1620
1621
…