O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Platba pre RTVS
DObrý deň, prosím o radu. Došiel mi doporučený list, že mam nedoplatok za koncesii vo výške cca …
manomisi
Pred 7 rokmi
1
2
36
Ako upraviť pozemok pred výsadbou trávnika?
ahojte, chcel by som sa poradit s niekym skusenejsim kedze sa v tom vobec nevyznam. kupili sme dom …
mdavid
Pred 7 rokmi
1
2
48
Kde dostat ocelovu dosku v BA?
Kde zozeniem ocelovu dosku v Bratislave? Rozmery 80 x 60cm a hrubka cca 2mm.Musi to byt nerezova oc…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Vyletená struna na dverách umývačky
Prosím o radu šikovných pánov. Vyletela nám struna, ktorá má držať dvere umývačky proti padaniu. BO…
staronova
Pred 7 rokmi
12
Nitra,Topoľčany -hľadáme obkladača
Dobry vecer. Vie nam niekto odporucit obkladacka v okoli Nr a To? Na mesiac november. Dakujeme
mysickamys
Pred 7 rokmi
3
Zvarac v KE?
Nemate kontakt na niekoho kto ma zvaracku a vie s nou robit?
jan_es
Pred 7 rokmi
3
Vykurovacia sezóna v panelákovom byte
Ahojte. Sezóna začína a chcel by som nejaké tie Eurá ušetriť. V 3 izbovom byte som sám. Bývam na 1.…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
9
Hľadáme partiu - murárske práce na rekonštrukcii starého domu - okr.Levice
Ahojte, hľadáme súrne murársku partiu na práce na starom dome - omietky, dlažba, obklady, vonkajšia…
mia1826
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Troj fázový istič 16A, napojenie svotlo.
Dobrý deň, poprosím vás o radu. Prerabali sme starí dom v ktorom sme menili komplet elektrinu, robi…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
9
Padajúce otačky na kosačke
Ahojte, prosim poraďte mi ...dolievala som benzin do kosacky a vyspliechlo mi vedľa, viď foto...utr…
tanietka
Pred 7 rokmi
20
Lepiť obklad s Mamutom? Bude to držať?
Ahojte,lepili ste niekto obklad s lepidlom mamut? Bude to max 4 m2,za telkou,taky dekoracny kamen. …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
15
Nemám v rovine vaznikovy krov
Ahojte dnes sme mali ísť podbyjat strechu. Dali sme šnúrku a sú velke nerovnosti. Lata pôjde na kra…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
14
Má tu niekto TČ voda-voda?
Zdravím. Má tu niekto TČ voda voda? Potreboval by som daake info že akú hĺbku studní treba cca.
ruren
Pred 7 rokmi
5
Výkop na súkromnom pozemku
Dobrý deň,chcela by som poprosiť o radu.Včera mi na mojom pozemku pracovníci firmy,ktorá robí reko…
jojka1963
Pred 7 rokmi
4
Vhodné kúrenie na chalupu resp. víkendový dom
Chcem sa opýtať aké kúrenie by bolo vhodné dať do víkendového domu plyn sa v obci nenachádza a drev…
petulik22067
Pred 7 rokmi
26
Priemyselná stavba na hranici pozemku
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať. Mám firmu, ktorú by som potreboval rozšíriť. Mám obmedzený pries…
hudos00781
Pred 7 rokmi
4
Postele Matrachello - máte skúsenosti?
Ahojte, má niekto skúsenosti s posteľmi matrachello? Je to slovenská výroba, či? Všade sú poľské, r…
valmar
Pred 7 rokmi
1
2
38
Novy kotol do domu. Aky?
Ideme kupovat novy kotol. Mame viadrus u26 3clankovy. Katastrofa kazdu chvilu musime chodit hadzat …
dodik13
Pred 7 rokmi
8
Čierne fľaky na listoch monstery
V pestovaní monstery som nováčik, takže vôbec neviem, čo môžu znamenať čierne fľaky na jej listoch …
zita19
Pred 7 rokmi
10
Skusenosti Energovital / Bauenergo
Prosim, mate niekto skusenosti, akekolvek so spolocnostou Energovital, resp Bauenergo? Dakujem z…
staviame_dom
Pred 7 rokmi
3
Skrine jysk,decodom a pod
Caute, Skusenosti so skrinami/satnikom z jysk,decodom,asko,kika, merkury, a pod obchody? Vydrzia as…
petiar
Pred 7 rokmi
22
Na mieru ci vyskladat zo sektrou
ahojte idem sa spýtať ci je tu niekto co zariaďoval kuchynu sektorovo pripadne ci porovnal ceny sek…
strbskepleso
Pred 7 rokmi
12
Predpríprava na klímu
Idem robit predpripravu na klimu, a odbornici mi povedali, ze mam vyviest von trubky na vonkajsiu …
originalx
Pred 7 rokmi
16
Protherm tiger condens 25 kkz 42 vs. Viessmann vitodens 111-w skusenosti
Zdravim Vas rad by som sa Vas chcel spytat, ci ma niketo skusenosti s hore uvedenymi kondenzacny…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
20
Zateplenie porobetonu ?
Zdravim vsetkych, kupujeme 10 rocny RD typu bungalov. Na stavbu obvodovych murov bol pouzity hebel,…
topvideo
Pred 7 rokmi
9
Vonkajšie žalúzie-aké(Z,C...),čo ovplyvňuje bezpečnosť,hlučnosť,tienenie?
Uvažujem nad vonk.Z zaluziami.Chcel by som také aby boli najmä čo najmenej hlučné,dobre tienili,umo…
123kiko
Pred 7 rokmi
10
Názory na projekt -
dakujem za každý vecný postreh . ked si otvoríte fotku / pardon za kvalitu / tak v lavo je sever …
emiliee
Pred 7 rokmi
1
2
34
Indivindi projekt- nazory
Strecháči, prosím vás o názory na tento projekt... Budem vďačná za jazdy postreh, každý komentár. Ď…
emiliee
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
88
Váš názor na návrh našej kuchyne
Zdravím, rada by som počula Vaše názory a pripomienky na tieto návrhy.Hneď vedľa linky sú dvere n…
kamilka22381
Pred 7 rokmi
1
2
44
Viete mi poradiť peknú ťahavú izbovú kvetinu?
Milé žienky viete mi prosím poradiť peknú ťahavú izbovú kvetinku ? dakujem za rady
penearth
Pred 7 rokmi
10
1
2
…
1615
1616
1617
1618
1619
…