O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Založenie nehnuteľnosti do úveru
Ahojte, môžem do hypotéky založiť rodičovský dom alebo dom po starych rodičoch? Ci musí byť taká ne…
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Tmavé vstavané skrine v malej spálni
Bola by som vďačná, keby mi niekto pomohol: v spálni máme svetlú podlahu dekor buk + tmavú vstavanú…
zita19
Pred 7 rokmi
23
"mobilny" termostat, existuje nieco take?
Ahojte. chcem sa spytat, ci nevie niekto , ci existuje na trhu nejaky termostat, ktory by mal nejak…
fural
Pred 7 rokmi
1
2
39
Skusenosti s udrzbou vstavanych zasuviek v kuch. pracovnej doske?
Ahojte, ake mate skusenosti s cistenim, usadzanim spiny, prip. vodou so zasuvkami v kuchynskej prac…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Čím uzatvoriť diery po renovácií kúrenia
Potreboval by som poradiť čím vyplniť diery po renovácií kúrenia. Vznikli mi dosť veľké diery medzi…
gashtaan
Pred 7 rokmi
10
Chladiva plachta material Outlast
Ahoj, rozmyslam nad chladivou plachtou z materialu Outlast. Ake mate skusenosti. Dik.
natt750
Pred 7 rokmi
3
Trčiaci roxor zo základovej dosky
Dobrý deň, ideme zalievať základovú dosku a jeden roxor ( priemeru 12 alebo 14mm ) sme nechali trča…
richard71
Pred 7 rokmi
3
Co na rovnú strechu za malo peňazí
Zdravím potrebujem poradiť čo dať na strechu. Jedna sa o chatku na vinicke cca 35m2 je tam plech a …
jan45
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Hľadám majstrov na strojové omietky - Poprad
Nepozná niekto nejakú dobru firmu na strojove omietky?môžu byt aj Poliaci.
zeppelinde
Pred 7 rokmi
1
Zhanam niekoho na zateplenie stropu v novostavbe Poprad.
Nepozná niekto nejakú partiu, alebo živnostníka, ktorá by v obci Hôrka pri Poprade zateplil strop v…
zeppelinde
Pred 7 rokmi
1
Ako by ste odhadli rozpočet hrubej stavby domu na fotkách?
Zdravím,chcem sa opýtať, že koľko ma vyjde hrubá stavba poschodového domu na obrázkoch. Dal som si …
zeppelinde
Pred 7 rokmi
1
2
34
Stavebné povolenie bez LV
ahojte,mam jednu otazocku na skusenejsich...idem kupovat pozemok ...mame nachystanu zmluvu o buduce…
megdesign
Pred 7 rokmi
9
Stavebné povolenie co k tomu
Co všetko potrebujem mat vybavene aby som mohla poziadat o stavebne povolenie? Musim mat zavedenu a…
janetbla
Pred 7 rokmi
3
Zateplenie domu 200 mm polystyrénom.
Hľadám spolahlivú partiu zateplovačov polystyrénom ,ktorí majú kvalitnú robotu z okolia SA,GA,Sereď…
strecho
Pred 7 rokmi
1
Je lepšia kuchyňa od súkromníka alebo od firmy?
ahojte, ideme kupovat byt a riesime kuchynu.je to novostavba, nasa predstava je moderna leskla kuc…
tibortakac
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
6
7
184
Montaz na expanznu pasku (spaleta)
Ahojte. Snazim sa zistit ci pri montazi na expanznu pasku moze byt nalepeny v spalete okna styro…
evatothova
Pred 7 rokmi
17
Aký druh chráničky použiť pod zámkovú dlažbu?
Zdravím, chcem popod terasu vyviesť elektriku do záhrady (ponorné čerpadlo, osvetlenie záhradného d…
patriky
Pred 7 rokmi
19
Šikovní majstri
prosim vás vedeli by ste mi odporucit sikovných majstrov na základovú dosku rodinného domu? ďakujem
robertp12
Pred 7 rokmi
22
Zdravím Vás,chcem sa spýtat či sa tu už niekto stretol s Izolačnými základovými tvarovkami TERMO?
Či je lepšie robit stratené bednenie po staru? :-) :-)
riisoo
Pred 7 rokmi
1
Je vhodne WC/Geberit napojit na stupacku len s miernym sklonom, nie 45 resp priamo ?
trosku sme zmenili rozlozenie WC medzi kupelnou a technickou. po zmene nevyjde jedno z dvoch WC nap…
daralbajda
Pred 7 rokmi
2
-
Dobrý deň. Dá sa zažiadať od starostu obce prístupová cesta k záhrade. (cca 600m od najbližšej slep…
cile
Pred 7 rokmi
2
Byt bez neprisposobivych v Kosickom kraji
Zdravim, zvazujem kupu bytu v okoli Kosic, no viem ze niektore lokality su problemove, s neprisp…
terminex
Pred 7 rokmi
1
2
34
Praskliny okolo krbu
Ahojte, toto sa nám udialo po prvom použítí krbu po vymaľovaní. Čo sa tu stalo? Bolo niečo odfláknu…
refuggio
Pred 7 rokmi
8
NatuRoll Pro 200mm vs Rotaflex TP01 200m
Nazdar. Mam na výber medzi NatuRoll Pro 200mm a Rotaflex TP01 200m. Cena je skoro rovnaká. Je m…
gabordanko
Pred 7 rokmi
6
Máte skúsenosť so zateplením bez kotvenia?
Mate niekto skusenosti a viete zhrnut zasady zateplenia sedym EPS bez pouzitia kotiev tzv. zipsovym…
roman07
Pred 7 rokmi
28
Bungalov 1174 od euroline
Je tu niekto,kto staval tento bungalov od eurolinu?viac menej sme rozhodnuti pre tento projekt. Ch…
omelinka2
Pred 7 rokmi
1
Projekt Verde Park Stupava - vaše názory?
Zdravim, nakolko som tu nenasiel nic o tomto projekte, tak zakladam temu. Aky je vas nazor na tent…
elbel
Pred 7 rokmi
5
Kúpa pozemku typu orná pôda
Zdravím chcel by som vás poprosiť o radu pri kúpe pozemku. Jedná sa o to že si ideme kúpiť pozemok…
dada73
Pred 7 rokmi
31
Cena za maľovanie
Ahojte, viete mi niekto povedať aktuálnu cenu za maľovanie interiéru domu, prípadne aj kontakt na n…
lilifeee
Pred 7 rokmi
3
Architekt BA a okolie
Dobry den, hladame architekta, najlepsie v okoli Ba na projekt nasho domu. Nechceme katalogovy dom,…
babi32
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1613
1614
1615
1616
1617
…