Montaz kuchyne z IKEA

Profilova fotka
Dobry den, zhaname sikovneho majstra alebo partiu ktora by vedela zlozit a namontovat kuchynsku linku z Ikea. Chceli sme to poriesit priamo od Ikea ale je tam termin az dva mesiace, tolko cakat nemozme 😕 budeme vdacni za kazdu radu alebo odporucenie. Prikladam vizual kuchynskej linky - Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Len pre zaujimavost kolko si za tu pracu pytala ikea??
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr tato nasa vychadzala cca 400 euro
Odpovedať
to by ani nebolo drahe ak je to včitane všetkych elektrospotrebičov a vody
Odpovedať
Profilova fotka
@panimida a sam si netrufas? aspon poskladat skrinky. Vidim ze umyvadlo je samostatne takze iba dosku vyrezat. To sa asi lahsie najde niekto... S IKEA nebyva problem so skladanim
Odpovedať
@panimida z tej ceny som priam prekvapeny, myslel som, ze za takuto kuchynu si aj viac popytaju :-) @richard71 nebyva problem so skladanim, ak su dodane vsetky casti, sucasti, ktore maju byt dodane :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jakabu zlozil som sice len 2 kuchyne z IKEA ale nikdy nebol problem s niecim ze by chybalo
Odpovedať
@richard71 mozno kamarat mal len stastie na to, ze mu chybalo viacej veci :-D Tozvie, ale nadaval nenormalne lebo chcel si to sam spravit a dlho sa nemohol pohnut lebo viacero veci mu chybalo a hlavne take drobnosti, ze to ho najskor ani nenapadlo, ze by daco z toho chybat mohlo
Odpovedať
Na FB si viete najst na to pomoc..
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeeej presne tuto aj s tymto umyvadlom mame aj my :) :) :) http://www.modrastrecha.sk/blog/alexa... Ja som si ju skladala pomalicky sama a to mam 44kil a 156cm :-D :-D :-D Je to jednoduchy system, nechybal ani srobik a po vsetkych nabytkoch, kt. som skladala od vsemoznych firiem ma Ikea fakt najprijemnejsi postup skladania, kt. zvladne kazdy.
Odpovedať
Profilova fotka
Sranda je, ze este aj vo vrchnych skrinkach sme sa skoro presne zhodli x-) ja mam tiez takto tie dve policky a tiez taku presklenu len ja som ju dala do rohu a tu zlozenu z viacerych a zasuvky mam tiez presne taku, len nie zavesenu, ale ja som ju polozila na linku, neuveritelna zhoda 8-)
Odpovedať
skus hodinoveho manzela :)
Odpovedať
toto si poskladas v pohode aj sama, je to jednoducha skladacka. tiez som sama skladala jednu a pomahla pri dvoch dalsich. cele skladanie pochopis na 1-2 skrinkach a suflikoch potom uz ani navod nepotrebujes ;) nakoniec uz zozenies niekoho, kto ti vyreze pracovnu dosku na drez a varnu dosku, prip. bocne krycie panely a niekoho na zapojenie potrebicov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ivaq kde na FB?
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandrasofia nemate foto po realizacii?
Odpovedať
Profilova fotka
Mám fotky, ešte keď sme nemali lišty :) A tu je aj fotka tých poličiek čo ste vybrali a tej vašej veľkej skrinky, ako som ju na linku položila, plus náš drez, varná doska a detail pracovnej dosky.
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandrasofia krasne to mate :) akura ta MW mi tam moc nepasuje
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 Ďakujem veľmi pekne :) domček som si celý projektovala, plánovala a zariaďovala sama :) Milujeme staré veci, ktoré majú dušu, takže veľa z nášho zariadenie a doplnkov je z druhej ruky, vyštrachané po povalách a pivniciach našich tetičiek a babičiek, kopec vecí som zohnala na bazároch či v záložniach a mnohé som zachránila zo smetiska a dala im u nás nový domov :-D Sme s mužom z dediny a chceli sme docieliť, aby sme sa doma cítili ako za našich krásnych detských liet, čo sa nám aj podarilo. MW musí byť, sme žrúti pop cornu, takže bez toho nie je možné existovať, ale kúpili sme sériu s varnou doskou, takže sa celkom dá a potrebovala som ju mať vyloženú, lebo ukrytých a zašitých už máme mrte iných spotrebičov a dizajnovo sa nehodiaceho ale potrebného náčinia. Takže ako až tak strašne tam naživo oči nekole 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panimida na fb si zadaj montáž ikea
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandrasofia nie jasne super z blizka aj ta MW vyzera retro :) ozaj si sa pohrala. Len tak dalej :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nomarek24 Marek, skôr než zadáš nejakú reklamu na akékoľvek fórum, prečítaj si podmienky toho fóra. Ak na modrej streche chceš ponúkať tovar alebo služby, musíš si vytvoriť profil profesionála (PRO), ktorý je spoplatnený. Takže buď poskytuj rady a neponúkaj služby, alebo si zmeň profil. Tvoj príspevok nahlasujem adminovi.
Odpovedať
Ahoj. ja len pre zaujímavosť. Foto čo si pridal koľko Vás stála tá kuchynská linka v ikea. akurát to idem riešit
Odpovedať
Profilova fotka
6000
Odpovedať
Profilova fotka
Cena za montaz je super,az som prekvapena, ze tak nizka. Co som skladala z ikei, bolo vzdy bez problemov, a to toho mame doma dost ;-) Nakupit som prisla s tym,z e presne viem co chcem,ale aj tak kontorlovali, ci mam vsetko a poradili, co potrebujem. V baleni mi raz chybal 1 srobik a ten mi poslali postou do tyzdna - ale to bol kovovy regal do kupelne. Inak naozaj nechybalo nic a to tak nakupujem uz dobrych 15 rokov. Neskusite sami poskladat aspon skrinky ak nechcete cakat 2 mesiace? Doska byva narocnejsia, ale da sa aj to, ak ste co i len trochu zrucnejsi. Ak zlozite prvu skrinku, tak pochopite princip a dalsie pojdu ako po masle. Podstatne je vzdy rozbalit len 1 skrinku a tu zlozit. Byva aj viac variant montaze skrinky, hlavne pri suflikoch - a tam mi dokonca vystavali spojovacie diely. Decodom sa mi napr. tak lahko neskladal, ikea isla naozaj rychlo.
Odpovedať
Je to veľmi pekná kuchyňa. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?