Cena dovozu a montáže kuchyne z Ikey na východ

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa opýtať, niekto z východného Slovenska čo má kuchynu ikea na mieru ? približne info ohľadom ceny dovozu a montáže?? Ďakujem velmi pekne :)
Odpovedať
Pokiaľ viem len stolár urobí kuchyňu na mieru :-D Videl som tu jednu kuchyňu čo si sám skladal z Ikey ...no nič moc ale
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som vyskladanu kuchynu v planovaci
Odpovedať
@smelka_ivanelka Mne stačilo ak som kupoval dve závesné skrinky v Ikei . Hore na poschodí mi odporučili dvierka skriniek ktoré reálne nemali na sklade ...že prídite si o týždeň ...no ďakujem ...vybral som si iné a skladník mi napísal zle číslo ...ešte že som intuitívne roztrhol balenie a zistil som že mi napísal somarinu ...už som mu tam vynadal. A to boli dve závesné skrinkyy a nervy v ri... a ty tu píšeš že celú kuchyňu :-D Kuchyňa sa skladá z množstva položiek ....a stolári sa pri tom zapotia ... a ešte som chodil za nimi toto mi dorobte hento mi dorobte .. .. Ak možno hľadáš kuchyňu jednoduchu ako do garsonky tak to je iná vec. Ale skladať riadnu kuchyňu ani za svet ....a to si myslím že som šikovný dosť. Toto ber len ako moje osobné skúsenosti ....všímať si to čo som napísal nemusíš...
Odpovedať
Profilova fotka
tak my sme boli prvykrat v ikei a prvykrat sme nakupovali, bolo to v polsku. recova bariera, ja mala na zozname vsetky kuchynske skrinky a aj tak na niektore veci pracovnicka zabudla. cize sme tam museli ist znova. ale aspon uz viem ako to v ikei funguje :) a dokupili sme dalsie veci. vsetko som si este predtym naplanovala v planovaci. skladala som ich sama, manzel pomohol upevnit na steny a dokopy. nic hrozne. milujem skladanie skriniek. :-D takze sme si pozicali auto a montaz bola svojpomocna. ak je dobry kurz, nakupis aj lacnejsie.
Odpovedať
@leilak1 Možno máš takú skúsenosť, ale ja mám opačnú. V plánovači som si naplánoval celú kuchyňu. Dohodol som si termín v oddelení kuchýň, kde sme dotiahli detaily. Nakoniec zamestnanec vytlačil zoznam položiek, ten som si prešiel. Dole som zaplatil a za 20 EUR som si nechal všetky položky zozbierať z regálov a doviezť až domov. Tam mi 2 stolári linku za 2 dni poskladali. A čuduj sa svete - nič nechýbalo, všetko sedelo. A po realizácii to vyzerá ako v plánovači. .
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa to. Sesternica si navrhla a tiez sedi podla toho, co si v planovaci navrhla. Hovori, ze pre nich to bolo rychle a efektivne riesenie. Ze lepsie jak cez stolara.
Odpovedať
Profilova fotka
Krasne kuchyne, no za tu cenu si myslim, ze ak by sa nasiel sikovny stolar, tak by si mala kuchynu v pohode na mieru presne podla seba a mozno by vysla aj o kustik lacnejsie ;-)
Odpovedať
Ja mam Ikea kuchynu cca 3 roky a do domu planujem Ikea urcite tiez. Skrinky som si poskladala sam a namontovat na stenu, urobit dosku mi prisiel stolar s jednym pomocníkom, za necele dva dni to mali komplet. Pytala som sa ich, co si maslia o kvalite - odpoved bola, ze v nicom nezaostava za kuchynou, ktore robia oni a ze teda hlavne dvierka su kvalitne (mam striekane dvierka). Velka vyhoda je, ze po par rokoch sa daju dvierka vymenit a mas "novu" kuchynu, podla potreby sa daju dokupit skrinky. A tiez pri montazi vsetko sedlo, akurát stolar ma poslal dokupi este viac spojovacích srobov, lebo oni davaju viacm ale problem nebol ziadny.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimia pošleš foto kuchyne ? ak to nieje problém :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimia už vidím v albumoch :)
Odpovedať
@chrobak7 to je aj so spotrebičmi? Už.to.tam vidím 😂 potom dobrá cena.
Odpovedať
@chrobak7 tie zaluzie si zabil,bracho...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sonau To bolo dočasné, potom sa tam dali rolety deň-noc: ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 dlho som sa rozhodovala čo dať. tvoja foto ma presvedčila, že to budú roletky deň-noc. už sú namontované :-D . super to vyzerá
Odpovedať
musim reagovat .....som stolar a sam vyrabam vstavane skrine nabytok a vela chodim montovat kuchynske linky IKEA BLACK RED WHITE DECODOM MERKURY MARKET.....asi teraz pojdem sam proti sebe ale nikdy sa nedostanem na tu cenu ako ikea s kuchynou a ked tak musim klamat zakaznika -a to roby vela stolarov davaju zakaznikom lacne kovanie na vysuvne mechanizmy alebo turecke panty . ikea kuchyne pouzivaju kovanie BLUM rakusky vyrobca alebo hettich a to je kvalita . nebudem porovnavat kvalitu medzi ikea a ostatnymi ..to je naozaj na dlho ale jedine co poviem tak jeden nemenovany akoze slovensky vyrobca kuchyn vobec nie je slovensky a o kvalite sa neda ani hovorit. takze kludne ikea .aj zajtra ideme montovat ikea kuchynu mame plno fotiek co sme montovali vsetko pekne sedelo len treba si dat pozor primontazi a dodrzat niekolko pravidiel .a urcite budete spokojny . pekny den
Odpovedať
@dizain Vidim, ze mate skusenosti s montovanim ikea kuchyn. Onedlho nas tiez caka nasa prva ikea kuchyna. Viete mi poradit na co vsetko si pri tom davat pozor a ake su tie pravidla co treba dodrzat? Chceli by sme kuchynu az po strop. Poradite mi?
Odpovedať
co treba dodrzat no toho je vela v prvom rade ak chcete po strop merajte v troch urovniach podlaha potom vo vyske 90cm a pri strope kazdy vravi ze ma rovne steny ale nema ich nikdo.nebudem tu rozsiahle vypisovat co vsetko ale zakladom je spravne vyrezat otvor na drez hranu rezu osetrit silikonom az potom zalozit drez kameninovy na silikon.plech ma vlasne tesnenie. ak je rohova linka pravdepodobne budete spajat pracovnu dosku na profi spoj -je to taky neviditelny spoj -rohovu spojovaciu listu si uz nikdo nedava...spoj treba pred montazou riadne osetrit niekdo dava silikon ja pouzivam specialny tmel na to urceny hlavne ked je blizko spoja drez .pri osadzani varnej dosky oodporucam drez osetrit duvilaxom alebo inym disperznym lepidlom na drevo -NIE SILIKONOM. a potom zalozit tesnnenie co dava vyrobca .pri montovani pantov na dvierka si treba sakra dat pozor aky utahovaci moment mate nastaveny na skrutkovaci CASTO SA STRETAVAM ZE SU SKRUTKY PREKRUTENE A POTOM PANTY UZ NEDRZIA a zakaznik chce reklamovat ZE MU NEDRZIA DVIERKA. to su take zaklady co ma napadlo tazko vam vysvetlovat ako sa vesaju vrchne skrinky ak je kriva stena a aby neboli medzeri medzi skrinkami to je individualne . a ja sice montujem linky asi 17 rokov ale tiez sa stale naucim nieco nove nemozem povedat ze viem vsetko. clovek sa uci cely zivot. ak sa nieco chcete este poradit kludne napiste .
Odpovedať
@dizain Dakujem za rady. Snad sa nam to podari bez vacsich problemov. Ak by ma este nieco napadlo, ozvem sa po radu ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?