Dve umývadla na dosku - vaše skúsenosti a údržba

Profilova fotka
Chceme si dat do kupelne dve hranate umyvadla na doske resp. pulte. Aka znacka umyvadla je na to najlepsia? Ako je to s udrzbou, ten pultik sa asi casto zaprska a musi utierat, poprosim o vase skusenosti, dakujem:)
Odpovedať
1
2
take nieco ? http://img.topky.sk/mojdom/big/29761....
Odpovedať
Profilova fotka
@creator jeeeeeeeej ano, mate take???
Odpovedať
Profilova fotka
@creator taketo nieco asi chceme:)
Odpovedať
Je uplne jedno aku znacku umyvadla nato polozis, zalezi od penazenky. Ja mam dubovu dosku,osetrenu len olejom, dost zle sa to udrzuje, niezeby to neslo,len nieje to uplne hladke ako sklo, ale zas je to krasne drevo a ked ho "umyjem" krasne sa rozvinie jeho vona. Ja ale nemam hranate umyvadlo ale okruhle.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme dve sklenené (matné) okrúhle umývadlá na doske (MDF či čo, nie drevo)...je to akoby biele štruktúrované drevo, údržba je ok-utrieť raz za čas handrou, nemáme nejak moc nastriekané (asi aj kvôli tvaru umývadiel, nie sú plytké) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/p...
Odpovedať
@stanka810 bohuzial v byte nie, no do domu stym moja pocita aj ked jej sa paci skor okruhle... inak si myslim tak ako hovori atlaska je jedno ake,co dovoli penazenka...bol som v PL pozriet znacku cersanit a cena toho isteho umyvadla (okruhle na dosku) bolo v 1 obchode cca 190zl a v 2 99zl...to ze je to z PL neznamena ze to bude na xxx aj u nas sa ta znacka predava a v PL ho maju asi v kazdej domacnosti....je to na tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska a kde ste kupovali tu dosku? mate ju vo forme ako pult alebo vo forme stolika? mne sa zase pacia hranate umyvadla, my si dame asi keramag - renova
Odpovedať
@stanka810 pult od stolara na mieru, amme ju medzi dvoma stenami uzkom priestore,ostatne umyvadla mame zbudovane spolu so skrinkami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@creator @stanka810 @atlaska ahojte, pozeram ze mate umyvadla na doske. tiez chceme dat 2 umyvadla na dosku, ale nechcem konzoly (myslim ze sa to tak vola, take L-ko a je to prichytene jednou castou na stene a druhou na doske). Rozmyslala som ze navrtat sroby do tej dosky a aj do steny a to poriadne hrube :-p.. Povedali mi (v predajni kde sme chceli kupit dosku), ze to nebude drzat, ze je to velka vaha.. Chcem sa spytat, ako to mate uchytene? Alebo aj niekto dalsi ked sa ozve, budem rada dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zeta ahoj, nuz my sme v stadiu, ze nam akurat robia kupelne a dosku nam vyraba stolar...bude to otazka tyzdna ked to uz bude namontovane, potom ti poviem, respektive dam foto :) zatial mam len vizu :) co sa tyka upevnenia som sama zvedava, tiez sa rozpravalo o nejakej konzole....neviem ako to dopadne :)
Odpovedať
@stanka810 ved toto.. uz mame umyvadla aj baterie, nevieme ich vsak osadit, kedze nie je doska.. Isli sme na istotu - vyberieme, kupime - ale boli tam 2 predavaci, a obaja krutili hlavami ze to nepojde :-| Konzoly sa mi nepacia, hoci ma mangel presviedca, ze ich nebude vidno, kedze budu dost nizko... Akurat som nasla este v inej teme ze niekto ma takto riesenu dosku s chemickou kotvou, tak uvidime..
Odpovedať
Profilova fotka
@zeta ja som sama zvedava ako to urobime my....viem ze sa to hodne riesilo....tiez ze konzoly budu vidno....ake mate umyvadla?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stanka810 Kolo Primo. Uz som rozmyslala, ze ak sa to nebude dat bez konzol, tak dame urobit skrinku s nozickami. Takto by som chcela len dosku na ktorej by boli umyvadla a druhu pod nou - to by bola policka, a na nej kosiky so vsetkym kupelnovym "naradim" ;-) Skrinka bude zbytocna, ked nebudu sufliky, ale co uz, ked bude treba to niecim podopriet (nozicky).
Odpovedať
@zeta v tomto ti neporadim,este nie som v tom stadiu...a ak mam pravdu povedat co ma nenadchyna oto sa nezaujimam az tak ako vy zeny :-D ;-)
Odpovedať
@zeta my mame take Lka kovove, ale nevidno ich iba ak sa uplne zohnem dolu a pozrem odspodu. druhe umyvadlo mame vonku na kuchynskom ostrove polozene. Police sa davaju na konzoly, ale aby udrzali hrubsiu drevenu dosku + 2 umyvadla, netusim ci take su. Ony su podla vahy aku maju udrzat,opytaj sa v obchode. Ja som tie neviditelne konzoly kupila na policky,ale o rozmere 70x30cm a brala som najvacsie co mali, a vraj OK na tie nase police. Ale na takuto kde bude umyvadlo fakt mozes mat tie Lka, ved ich nevidno.
Odpovedať
@atlaska aha, dakujem :-) toto mi aj mangel a kamaratka hovoria - ze to nie je vidno (konzoly), lebo su nizko.. Uz som videla aj policky bez konzol, iba navrtane do steny, ale to boli len take na nejake vykladacie ozdobne predmety, nie na umyvadla, ktore su takze, a aj doska sama je poriadne takza.. :-p
Odpovedať
@creator no jasne, my zeny ;-)
Odpovedať
@zeta ono ti aj tak bude vidno sifon, takze tu si skor daj bach aby ste kupili nerezovy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte strechári, nadväzujem na túto tému: tiež uvažujeme o dvoch umývadlých na pulte, resp. na komode. Neviem sa rozhodnúť aká farba tej pultovej dosky by bola ideálna. Síce by sa mi skôr hodila tmavá, ale to bude asi extra nepraktické. Čo myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme teraz robili kúpeľňu tmavohnedú so žltou a manžel mi vyrobí tmavohnedú skrinku pod umývadlo - tiež viem, že je to asi nepraktické, ale mne sa tá kombinácia veľmi páči. 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
prosim Vas uvazujem u umyvadle na dosku ... bud ikea alebo kolo twins ... bateria by bola v umyvadle zabudovana. mate skusenosti s udrzbou? nespliecha vsade voda? dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@lucy1311 spliecha :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Da sa kupit skrinka uz aj s doskou na vrchu?
Odpovedať
@fugas20 to by aj mňa zaujímalo. Ja som našla zatial iba bez dosky so vsadeným umývadlom
Odpovedať
Tiez by ma to zaujimalo nakolko chceme 2 umyvadla. Prinajhorsom viem ze v Rakusku sa to da zohnat... ale musi sa to dat zohnat aj na SR. Ak by niekto o niecom vedel tak pls hodte info ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj dievcata, chcem sa spytat v nadvaznosti na tuto diskusiu - tie, co uz nejaky cas pouzivate misove umyvadla na doske, ako to vnimate? Nie je taketo umyvadlo prilis neprakticke? Predsa na zapustenom mame na okraji priestor na mydlo a davkovac, takze pri pouzivani mydla nam z ruk nesteka voda na dosku. Tak by ma zaujimalo, ci to za ten dizajn stoji (myslim miskove umyadla na dosku), alebo to olutujem? :-D dakujem vopred velmi pekne za skusenosti a nazory
Odpovedať
@kratuma Véd si si sama odpovedala: je to nepraktické. Voda spliecha všade okolo, musíš to umývadlo umývať aj zvonku, mydlo/dávkovač stojí vedľa a nižšie ako je samé umývadlo a teda si naspliechas/nakvapkas všade, zhora nevidíš, čo vsetko a kde máš vedľa umývadla...
Odpovedať
Kolo twins tuším, je to 4 roky stará foto a údržba v pohode, priateľke sa osvedčilo najlepšie octom vydrhnúť občas tie umývadlá a sú ako nové :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dve umyvadla pri sebe su podla mna mega prakticke. my sme v domacnosti styria, teraz mame jedno a musime sa cakat a zdrziavat rano, ale aj ked prideme spolu domov, kedze si najskor umyvame poriadne ruky a az potom nieco chytame.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?