Stavebninyonline.sk - dodacie lehoty a vaše skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte, objednavali ste si niekto tovar na stavebninyonline.sk? Aku ste mali dodaciu lehotu a ako ste boli celkovo spokojni? Platili ste celu sumu dopredu alebo Vam bola umoznena dobierka? Nam bolo povedane, ze tovar musi byt zaplateny este pred dodanim. Dakujem za kazdu relevantnu odpoved ludi, ktori si nieco objednali.
Odpovedať
ahoj, ja som si odtial objednavala obklad aj dlažbu, dodacia doba mala byť cca 4 tyzdne ale tovar nemali na sklade takze sa to predlzilo na nejakych 6tyz., platila som to cele dopredu cez učet.
Odpovedať
Profilova fotka
@wish911 dakujem za info. Teda nakoniec po tych 6 tyzdnoch to prislo v poriadku?
Odpovedať
Profilova fotka
ziadne dalsie referencie pri tom mnozstve ludi, co tu chodi? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
celé platiť dopredu? stým som sa už dlho nestretla..
Odpovedať
@krc99 ano všetok tovar prišiel vporiadku, bol zabaleny na palete
Odpovedať
cele platit dopredu je ok, ak je to vyvazene dobrou cenou. ved tak ako zakaznik nepozna predavaca, tak ani predavac nepozna zakaznika. btw. su aj lacnejsie internetove obchody ako stavebninyonline.sk
Odpovedať
pocuvam, je to aj pre mna skoro aktualne a rozhliadam sa, kde su tie lacne stavebniny. Daj typ @mslavik
Odpovedať
Profilova fotka
@slabachvila No mne sa plati stale do predu :-p vtedy sa to oplai :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wish911 dakujem, to som rad, dufam, ze aj u nas to tak dopadne, cakame uz 3 tyzdne a zatial nemame info, ze kedy tovar pride :-| Takze prace na dome sa budu musiet asi o chvilu zastavit ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak vraj coskoro by sme mohli dostat tovar, tak dufajme, budeme informovat, aby aj ostatni vedeli, ked budu zhanat info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Update: nieco uz dorazilo, ale este stale nemame vsetko :-| Viac neskor
Odpovedať
Profilova fotka
tak mame cely obchod za sebou, finalne zhodnotenie: hoci podla stranky na vacsinu tovaru ma byt cakacia doba 3 dni az 3 tyzdne, cela nasa objednavka trvala neskutocne dlho a znamenala nespocetne mnozstvo telefonatov. Prvu dodavku - obycajne Geberity, ktore kupite na pockanie v Hornbachu alebo Baumaxe - sme obdrzali po piatich tyzdnoch, dalsi tovar prisiel po dalsich 10tich dnoch, po dalsom necelom mesiaci cakania sme cast objednavky zrusili a objednali u konkurencie a posledna dodavka dorazila po dlhych 11tich tyzdnoch od uhradenia prvej zalohy ]-( Na obranu pana majitela musim povedat, ze sa nikdy nezatajoval, stale jednal slusne a ked nemohol dvihnut, zavolal spat, ale ked raz je dodacia doba 3 dni az 3 tyzdne, tak 11 tyzdnov nie je mozne akceptovat a svojim znamym by som nakup neodporucal.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?