O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poradte ohrev TUV v lete
Dobry den, kupili sme starsi dom a prerabame kurenie. Planujeme mat kotol na elektrinu (ako sekunda…
duzu
Pred 7 rokmi
17
Celková cena hypoteky
Zravím končíme hypo a rada by som vedieť koľko sme preplatili - neplatili sme štandardne ale s rozm…
lupask
Pred 7 rokmi
2
Kotol attack dpx 25 schema
ahojte, planujem instalovat kotol attack 25dpx , aku nadrz attack HR 1000l, ako mate poriesenu prip…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
5
Problém pri montáži umývačky riadu - prosím pomôžte, poraďte
Rada by som sa opýtala, či by ste nevedeli poradiť s nasledujúcim problémom : Výška nasej kuchynske…
dedo758
Pred 7 rokmi
4
Drevena rustikalna podlaha s kolikmi
ahojte, hladam lacnejsiu alternativu drevenej podlahy, nieco ako tato Kahrs Dub unico, rustikalna o…
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
2
Svetlú alebo tmavú podlahu do vstupnej chodby?
svetlu alebo tmavu podlahu do vstupnej chodby?? Mne sa paci gres, kremova alebo seda leskla. Ake ma…
nelita02
Pred 7 rokmi
25
Kde vyhodne zohnat svedsku drevenu podlahu Kahrs?
zhanali ste niekto podlahu Kahrs napr. zo zahranicia? slovenske eshopy vacsinou ani neuvadzaju cenu…
tomasbodis
Pred 7 rokmi
2
Kde kúpim poistky
Dobrý večer ľudia potrebujem poradiť... Kde by som mohla zohnať poistky?.. V akom obchode alebo kde…
cotibebemore
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Komunálny odpad a nemiestne sa správajúci starosta
Dobrý deň, chcem sa spýtať na Váš názor v tomto probléme. Postavili sme dom, teraz sa kolaudovalo,…
jamk1
Pred 7 rokmi
1
2
39
Orava okná poliaci
Dával si tu robiť niekto okná poliakom?
pavol2711
Pred 7 rokmi
14
Čo všetko sa môže dať miesto škváry?
Zdravim ludia som tu nový a potrebujem rady od vás. Chystám sa vymeniť podlahy v 2 izbách co je do…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Prasklina alebo dute miesto v omietke? Co s tym?
Ahojte, potrebujem radu. Po zoskrabani povodnych maloviek v starom tehlovom byte su niektore omietk…
rkorba
Pred 7 rokmi
6
Rozšírenie starých základov rodinného domu - najvhodnejší postup, ak sa starý základ má zachovať.
Po odstránení jedného z obvodových múrov je potrebné rozšíriť stávajúci základ, na ktorý sa má post…
daralbajda
Pred 7 rokmi
22
Plynova varna doska s liatinovou platnou
Hladam plynovu varnu dosku s liatinovou platnou. Ak ste na taku natrafili, prosim tip. Dakujem.
irise
Pred 7 rokmi
5
Popraskané nárožné krokvy - je to v poriadku?
Ahojte takéto drevo nám doniesli na stavbu; majú byť z toho nárožné krokvy. Je to popraskané,…
jblaze
Pred 7 rokmi
1
2
45
Poraďte ako postupovať?
V dome žijeme už asi 3 roky. Prišiel rad na úpravu terénu okolo domu. Dom nám síce nevlhne, ale už …
dedo758
Pred 7 rokmi
12
LACNE SKRINE internetovy obchod, objednavali ste niekto?
Prosim Vas davali ste si niekto vyrabat vstavane skrine na stranke lacneskrine.sk? Ak je tu niekto…
anna4_4
Pred 7 rokmi
2
Sprchovy kút pod schodiskom
Ahojte.mate niekto sprchový kút pod schodiskom? Nejaké foto,prípadne pripomienky k realizácii? Na…
katkatii
Pred 7 rokmi
6
Garážová brána s dverami
Dobrý deň viete nám niekto poradiť aká firma by nám vedela urobiť, založiť takúto bránu??? Mala by …
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Penzión - skúsenosti
Mám v pláne väčšie úpravy domu na penzión s troma samostatnými bývaniami. Chcem nejaké praktické r…
anna4_4
Pred 7 rokmi
3
Praskliny na obvodovych muroch
Dobry den, Neviem ci je tu uz taka tema,rovnakeho typu. Mame dom postaveny v roku 2012 z 44 cm te…
dyrup
Pred 7 rokmi
16
Pult na optické oddelenie kuchyne od obývačky - váš názor?
Ahojte, aky je vas nazor na pult/presnejsie dosku,ktora ma opticky oddelovat kuchynu od jedalne a …
anna4_4
Pred 7 rokmi
15
Ako odkúpiť meter pozemku pri plote?
Dobrý deň, začíname mať problém v meste s parkovaním a keďže nedaľeko centra máme dom, tak nám pri…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
15
Zahradny domcek zo starych tehal
Ahojte. Staval uz niekdo maly zahradny domcek zo starych tehal? Ak ano,hodte prosim sem aj fotku,bu…
lupask
Pred 7 rokmi
4
Skusenost drez značky DEANTE
Máte niekto skúsenosť s drezom značky DEANTE?
katarinka0235
Pred 7 rokmi
1
Vodovodná prípojka.
Zdravím, chcem sa spýtať, ako je to keď sa mení vodovodné potrubie v obci za nové - presnejšie robi…
chrobak7
Pred 7 rokmi
8
Nastavenie kotla na ohrev vody aj kúrenie naraz
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom kúrenia. Máme kotol Viessmann Vitocell 100-W ktorý je na…
eagleowl
Pred 7 rokmi
6
Nerezovy grilovaci rost
Zdravim. Poradte ako cistite grilovaci rost. Navodov na nete je spusta, niekde chemia, niekde mecha…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
26
Dyhova podlaha vrzga
zdravim , planujem na dyhovu podlahu dat plavajucu a chcem vediet ci prestane vrzgat alebo tam treb…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
3
Ytong preklady
Vie mi prosím niekto povedať, či je podstatné, ako sa dá nosný preklad nad okno či musí byť názov …
sidewinder
Pred 7 rokmi
18
1
2
…
1608
1609
1610
1611
1612
…