O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako dlho musí schnut zakladova doska ?musi stavba zriet?
Dobry den.mam niekolko otazok som uplny laik este k tomu zena :-) ideme stavat dom .bude nam ho sta…
stevico55
Pred 7 rokmi
9
Veniec na zahradny domcek?
Ahojte, viete poradit ci treba veniec na zahradny domcek z porfixu 250 s rozmermi 7x3? Strecha drev…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
6
Rura Siemens s mikrovlnami - nahradi mikrovlnku?
Ahojte. Mate niekto skusenosti so vstavanou rurou od Siemensu, ktora ma zaroven funkciu ohrievania …
abobo
Pred 7 rokmi
5
Kde by sa dal zohnať krb plnený zozadu?
Ahojte... Neviete kde by sa dal zohnať krb plnený zozadu...??? Z predu bude len sklo a zozadu by…
nelita02
Pred 7 rokmi
1
2
44
Poraďte majstrov z okolia Považskej Bystrice
Ahojte! Ideme sa pustiť do stavania hrubej stavby. Poznáte šikovných a cenovo dostupných murárov z …
tominohorvath
Pred 7 rokmi
5
Hlučnosť vykurovacieho systému
Mám problém ohľadom hlučnosti vykurovacieho systému. Ide o to že z radiátorov sa ozýva zvuk tečúcej…
matej982
Pred 7 rokmi
11
Hľadaym šikovného maliara Sereď
Zdravim tento víkend by som chcela vymaľovať 2 izby,neporadite mi šikovného maliara v okoli Sereď? …
beba1985
Pred 7 rokmi
1
Trubky na kurenie
Vie my niekto poradit aky je rozdiel medzi trubkami Pex al pex a Pex al pe?Potrebujem urobit rozvo…
mgx
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Aplikácia vonkajšej fasády Ceresit Wood Visage
Zdravim ma niekto z vás na vonkajšej fasáde Ceresit Wood visage? Ak áno potrebovala by som info o a…
hebrisko
Pred 7 rokmi
5
Ktory typ krbu sa vam viac pozdava / paci Supra temporis 2D alebo 3D ??
krbove dvierka - dizajn
reward
Pred 7 rokmi
4
Bezrámové okná - skúsenosti
Ahojte, plánujeme do domu bezrámové okna a chcela by sa opýtať, či tu ma niekto z vás s nimi skúsen…
blackomt
Pred 7 rokmi
9
Garaž
Nepoznáte partiu dvoch troch ľudí kto by nám vedel z okolia Hlohovca spraviť garaž od základov?
pacinka2856
Pred 7 rokmi
1
Hľadáme firmu na montovaný dom
Dobrý večer neviete nám poradiť niekoho kto robí montované domy v okoli Nitry? Ďakujeme
anvikconstruction
Pred 7 rokmi
16
Vstavané spotrebiče Guzzanti
Ahojte Budeme prerábať kuchyňu a potrebujeme poradiť ohľadom vstavaných spotrebičov. Na nete sme n…
titanius
Pred 7 rokmi
1
WC willeroy & boch
ahojte..potrebujem radu :) kupili sme zavesne wc willeroy & boch a splachovac mame geberit..vcera …
klara321
Pred 7 rokmi
2
Kompromis
Dobry den. Sestra stavala domcek z ytong lambda 37.5. Problem je v tom ze chce zateplit zaklad (sok…
xander
Pred 7 rokmi
9
Kurenie olejom
Dobry den, mam pec na tuhe palivo Ferolli. Teraz pouzivam aj horak na pelety. GFN 5. Napadlo ma ze …
austral7
Pred 7 rokmi
19
Tunel Karpaty a bývanie v Borinke
Ahojte, naskytla sa nám príležitosť kúpiť si pozemok v Borinke, stavať by sme začali až cca za 3 mo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Prosim o radu ohladom kurenia a kolaudacie
Ahojte, Mam projekt od promiprojektu kde mam ako kurenie moznosti: Plynovy kotol alebo tepelne c…
moravek04
Pred 7 rokmi
1
Máte skúsenosti s kuchyňami Kuchnietonix Poľsko?
Zaujimali by ma vase skusenosti s tymito kuchynami na mieru. Ako to vlastne je? Vy ich kontaktujete…
petka456
Pred 7 rokmi
28
Skúsenosti s búraním starého RD
Ahojte, mám pár otázok. Mám možnosť kúpiť RD, 3 roky je neobývaný. Je z nepálenej tehly, voda elekt…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
2
Vstavané skrine skúsenosti
Ahojte chcela by som sa opýtať aké sú vaše skúsenosti s firmami, ktoré robia vstavané skrine prípad…
valentina009
Pred 7 rokmi
1
Projekt od firmy ARD projekt vs Prodom
Ahojte, vedeli by ste mi poradit ohladom lepsej volby medzi tymito dvomi firmami? Obe maju projek…
leatea
Pred 7 rokmi
1
Montážna jama do garáže...
Ahojte, potrebujem poradiť s výstavbou montážnej jamy do garáže...Domáce podmienky, použitie pre s…
eddiejoe
Pred 7 rokmi
20
Názor na kuchyne od Quattro Mobili?
Dobrý deň, mame istý rozpočet a chcela by som vediet , či je lepšie menšia kuchyna od Nemca napr no…
dannyso
Pred 7 rokmi
2
Dorobenie komína do uzavretej strechy
Dobrý deň je technicky možné dorobiť komín do už uzavretej strechy? Máme záujem kúpiť rozostavaný b…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Rýchlozáves perový na sadrokartón
Zdravím Vás! Potreboval by som nájsť perový rýchlozáves na sadrokartón príp. taký záves, čo sa m…
igor256
Pred 7 rokmi
7
Možnosti získania hypotéky na stavbu nového domu
Ahojte,dúfam,že mi tu celkom pomôžete,pretože neviem ako mám postupovať pri financovaní,keďže chcem…
daniel_a
Pred 7 rokmi
31
Máte skúsenosti s parketárskou firmou?
Ahojte máte skúsenosti s firmou JL Parket, s.r.o.(stranka www.renovacia-parkiet.eu), s firmou LINEA…
puserla
Pred 7 rokmi
3
Adekvátna cena za sadrové omietky
Ahojte:) potrebujem poradiť,staviame dom prakticky na klúč cez jednu stavebnú firmu...v povodnej ce…
megdesign
Pred 7 rokmi
23
1
2
…
1606
1607
1608
1609
1610
…